Şimdi Ara

GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.271
Cevap
90
Favori
187.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi program ile hız testi yapıyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt

İnternet speed test ve tarayicida çıkan her hiz testi sayfası üstat   siz bir de  modem kanal ayarlarından kanalı 30 üstüne çıkarmanız lazım yoksa düzelmez demiştiniz kontrol kanali önceden otomatik ve geçerli 36 sinyal durumu kabul edilebilirdi ben onu kontrol kanali 100/80 geçerli 100/80 sinyal durumu kabul edilebilir yaptım. Doğru anlamış miyim yoksa bir de 802.11 temel ayarlarinda altta kanal tarama var onu mu yaptirmaliydim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albay_alpay -- 26 Ocak 2023; 13:8:44 >
  • albay_alpay A kullanıcısına yanıt
    Yani bilemeyeceğim ama bu olayın chromecast ile bir ilgisi olmadığına eminim. Sonucda bu cihaz bana göre dalında en iyisi orijinal amerikan Google ürünü. Keşke başka modemde de deneme şansın olsa. Şimdi aklıma geldi. Cep telin internetine bağlanıp hız testi yapabilir misin?

Yaptim yaptım tabi, vallahi ilginç gelecek belki ama orada iş daha da karışık... 4.5g'de download 2-7 arasi; upload ise garip şekilde 10-16 arasi görüyor, 3g'de de download yine benzer şekilde 4-6; upload normal olması gerektigi gibi 2.5-3.5  telefonum Türk Telekom, ev İnternetim Vodafone 50mbit bu arada...

Modem kanallarını değiştirerek deneyin. İlla ki biri uyumlu olacak. Aklıma başka birşey gelmiyor maalesef

Teşekkür ediyorum, epey rahatsız ettim sizi ve buradaki arkadaşları zaten hakkınızı helal edin... Cihazın da hakkını yemek istemem, süper ve özellikli bir cihaz; zaten Androidi ortaya çıkaran marka diye tercih ettim ben de... Bende gördüğü düşük bağlantı hızına rağmen YouTube ve netflixte hiç sorun yaratmıyor, sesli komutlu kumanda bir harika ve gerçekten akıllı...Isınma yok, her yönüyle estetik... Beni rahatsız eden iptv başarısızlığı oldu, sürekli takılıyor ve tat vermiyor, görüntüyü telefondan ya da tabletten aktarsam da takılıyor bu durum hiç düzelmedi... Şimdi Netflix'e de bağlantı testi yaptırdım 0.7 -2 mbit hız görüyor ama her şey full HD ve sıfır sıkıntı...

Rahatsız ettiğiniz yok yardımcı olmaya çalışıyoruz hepimiz. İptv nin sıkıntı olması chromecast ile ilgili değil bunu söyleyim. Alabileceğiniz en iyi Android cihazı aldınız

En iyi cihaz olduğunda hemfikirim, hatta yazmayı unuttum demin priz uyumu meselesi de sorun sayılmaz kaliteli type c kablosu var, başka bir telefon adaptörüyle de kullanılabiliyor denedim... Benim kafama tek takılan nokta bana gelen ürünün bozuk olma şüphesi... Bundan emin olamadım bir türlü, sonuçta sizde alıp gördüğü hızlara bende hiç ulaşamadı 

Ürünün bozuk olma ihtimali çok az.

Ne priz sorununu anlayabildim, ne internet hız sorununu.

1. Avrupa tipine dönüştürücü priz elektrikçi'de 5-15 TL arası satılıyor. Aldığınız ürün ABD menşeili imiş, bunun nesi sorun?
    2. Evde istediğiniz hızları alamadıysanız bir tanıdığınızın evine gidip onun sistemi ile deneyin. Daha yüksek hızları alırsanız sorun sizin modeminizden kaynaklanıyor demektir.
    3. Evde 2.4 Ghz'de çalışan bir dect telefon, bluetooth mouse, klavye, kulaklık vs buna benzer kablosuz çalışan başka bir sistem varsa, modem hızını test etmeden önce kapatmayı deneyin.
  • barisg B kullanıcısına yanıt
    E gayet iyi anlamışsınız :)

• @albay_alpay Ben de hız sorunun chromecast kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. IPTV'de büyük ihtimal hız düşük geliyor diye donuyordur. Ya da karşı tarafın sunucuları yetersizdir.

Cihaz ile router arasında ne kadar mesafe var ve engel var mı? Eğer mesafe 3 metreden uzaksa 2.4GHz ile bağlayıp bir de öyle test etmenizi öneririm.

Ne zaman ve nereden aldınız bilmiyorum ama düzelmezse ve size gönderilen cihazdan yana içiniz rahat etmediyse iade edin bence. Sorun cihazdan olmasa bile içiniz rahatlar.

• Her geçen gün aldığıma beni pişman ediyor bu cihaz hiçbir Air mause ile çalışmıyor en son Bluetooth Air mause aldım gene çalışmadı illa bir tarafı düzgün çalışmıyor çin malı android boxların gözünü seveyim.

Alacak arkadaşlar bir daha düşünsün derim hafıza yetmiyor en az 1000 liradan hub alıyorsun çünkü ucuz olanlar randıman vermiyor. sdcart alıyorsun iyi bisey 200-300 lira. Uygulamaları SD karta atıyorsun sürpriz yapıp ana ekranda göstermiyor. Kendi kumandasi güzel ama belli zaman sonra yetmiyor Air mause takıyorsun hiçbiri düzgün çalışmıyor ne hikmetse kendi kumandası dışında hiçbiri gboard klavyede çalışmıyor harflere basmıyor . Klavye yüklüyorsunuz klavye çalışıyor mause modunda bu sefer diğer tuşlar çalışmıyor. Başlarda eğlenceli gelen cihaz belli süre sonra işkence olmaya başlıyor. Henüz almamış olan ve niyeti olanlar hiç bulaşmasın gidin 4 *64 çin malı cihaz alın mis gibi kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 26 Ocak 2023; 20:3:28 >

• madmax59 M kullanıcısına yanıt
    https://www.hepsiburada.com/techstorm-g10bts-bluetooth-air-mouse-uzaktan-kumanda-p-HBCV00001D9GJJ?magaza=Techstorm&url_src=and-product-detail
    Bu kumandayı aldım aylardır kullanıyorum hiç bir uyumsuzluk yok şu ana kadar.

Gboard klavye ile yazı yazabiliyormusun ve ses tuşları calisiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 26 Ocak 2023; 22:21:9 >
    Ses tuşları çalışıyor gboard klavye çalışmıyor.

Son bir soru mause modunda iken geri tuşu calisiyormu

Valla hocam hiç dikkat etmedim şu anda da bakma şansım yok. Ama mouse modunu inan bana kullanmaya hiç ihtiyaç duymuyorum. Diyeceksiniz ki o zaman bu kumandayı niçin aldın. Kendi kumandası alt yön tuşu tutukluk yapmaya başladı ondan aldım

Siyah kumandayı 130 liraya aldım bende kendi kumandası ile aynı işi yapıyor

Güle güle kullanın

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.