Ben 4k aldım alırken açıkçası çok araştırmadım mantıken 4k HD versiyondan sonra çıkmış güncel versiyondur sandım. AV1 codec olmaması kötü 4K versiyonda. TV izlemek için önce tivibu aldım yayınlar kesilimiyordu ama uygulama çok kötüydü. İptal ettirdim. Turkcell Tv Plus ın bu konuda en iyisi olduğu yorumları vardı. Uygulaması gerçekten tivibuya göre çok hızlı bu sefer de yayınlar berbat çıktı. Sürekli bağlantınız zayıf deyip yayın kesiliyor. Özellikler hafta sonları izlemek imkansız. Superonline Fibernet 35mbps internet bağlantım var. Belki AV1 codec olsaydı kesilmemiz miydi diye düşünmeye başladım. Bu sırada inatbox u yükledim. Koskoca Turkcell'in uygulamasından daha iyi görüntü kalitesi var ve yayınlar daha az kesiliyor. |
GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (87. sayfa)
-
-
Yeni ürün Şükran günü ve kara cuma zamanı, yeni yıl'dan hemen önce, o da Kasım ayında çıkabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 17 Ocak 2023; 18:20:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 yıldan fazladır chromecast ile tv Plus izliyorum sizin yaşadığınız sorunların hiç birini yaşamadım. Modeminiz 5ghz destekliyor mu? Destekliyor ise modeme uzaklığı ne kadar?
5g destekliyor fakat modeme uzak sayılır o yüzden wifi extension kullanıyorum 5ghz dağıtarak.
ps5 online oyunlarda lag yok. netflix, amazon prime da yüksek kalite takılmadan izleyebiliyorum. Hatta beğenmeyip iptal ettirdiğim tivibu da bile yayında takılma yoktu. Tv plus bunların yayında çamur gibi görüntü kalitesi ve sürekli yayını dondurması en kötüsü. Blu tv ile yarışır. 1 sene Blu tv üyelğim vardı o da aynı Tv plus gibi berbattı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Tod kurdum ama Digitürk üyeliği ile giriş yapılamıyor. O ayrı bir üyelikmiş.
bein connect uygulaması arkadaşlar sizde açılıyormu
4K beyaz renk bendeki model. Tıklıyprum atıyor hemen
Demekki Beinconnect üyeliğiniz smartv üyeliğini kapsamıyor. Smart tv üyeliği olmayana tod çalışmaz. Digiturk üyelerine verilen hediye Beinconnect üyeliği de todda çalışmaz.
Peki digitürk uygulaması en azından kurup / bastığınızda sizide atıyormu ekrandan onu deneyebilirmisiniz müsait olduğunuzda.quote:
Orijinalden alıntı: Turbetfurzey
Demekki Beinconnect üyeliğiniz smartv üyeliğini kapsamıyor. Smart tv üyeliği olmayana tod çalışmaz. Digiturk üyelerine verilen hediye Beinconnect üyeliği de todda çalışmaz.
Basıyorum şak siyah ekran atıyor.
Genel bi saçmalıkmı var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olgu ErhanyoutubeDigitürk chrome cast 4K atıyorhttps://www.youtube.com/shorts/JvZcoM9QFlc?feature=share
Anlatamıyorum galiba :) Beinconnect chromecast e son gelen güncelleme sonrası( Android 12 veya 13) daha çalışmıyor atıyor. Beinconnect yerine gelen tod adlı uygulama çalışıyor. Bunu daha önce çok yazdım buraya.
Aynen, tod adlı uygulama ile giriş yapılamıyor Digitürk üyeliğimiz ile.
Digitürk'ü 2 gündür arayıp baya bir saydırıyorum bu aralar...
-
Netflix ekran desteği 24p otomatik geçmiyor halen değil mi?
Maalesef bir güncellemeyle tüm uygulamalar çözülür de bekliyoruz işte
Bu bahsedilen 24p ekran desteği ne olarak tam? Sony TV'im var netflix, prime video gibi yerlerden gayet güzel izliyorum filmleri gözüme takılan bir şey olmadı. Rahatsız eden nokta nedir acaba?
-
Otomatik videonun hertzine eşitlemiyor takıla takıla oynatıyor. Fark etmeyen biri izleyebilir ama samsung televizyonların hiçbirinde kendiliğinden eşitlemiyor ayarlardan eşitlemek zorunda kalıyoruz. Sony televizyonda denemedim hiç belki orada çalışıyordur ondan fark etmemişsinizdir hocam
Bu konularda takıntılıyım kesin dikkatimi çekerdi demek TV kendisi eşitlemiş.
USB hub ile SD card bağladım SD card sorunsuz çalışıyor ama karta yüklediğim uygulamalar ilk başta ana ekranda görünüyor ama cihazı kapatıp açınca sdcard uygulamaları ana ekrandan kayboluyor. Sadece uygulamalar menüsünden çalıyor bu sorun ile karşılaşan oldumu acaba. Type c hub baseus marka
arkadaşlar merhaba,
ipadi tv ye yansıtmak istiyorum ama bir türlü beceremedim.
airscreen uygulaması yükledim ama ipadten tv yayınla yaptığımda cihazı bulamıyor tablet.
aynı problemi yaşayan ve çözen varsa geri dönüş sağlarsa sevinirim
-
Chromecast bulunan cihaza bu uygulamayı yüklemeniz lazım
play.google.comAirScreen - AirPlay & Cast - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.ionitech.airscreen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba,
Televizyonum 4k değil ve HD olanı almayı planlıyorum. Amazon’da şu iki ürünün farkını bir türlü anlayamadım. Ya da bunların dışında daha iyi versiyonu diyebileceğiniz bir seçenek var mı acaba? Birçok yeri inceleyip burada da birçok yorum okumama rağmen farkları algılayamadım.
Konuya hakim arkadaşlara destekleri için teşekkürler.
Google TV (HD) ile Chromecast Kar – Sesli uzaktan kumanda ile televizyonunuzda akış yapın – HD GGLGA03131WH Snow filmleri ve dizileri izleyinamazonGoogle TV (HD) ile Chromecast Kar – Sesli uzaktan kumanda ile televizyonunuzda akış yapın – HD GGLGA03131WH Snow filmleri ve dizileri izleyinhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B928CDMT?cafId=8261c662-598d-47f3-899f-74331c4b479c&cafASIN=B0B928CDMT&ref_=cm_sw_r_apin_dp_8R62N10M914JADC96PD9
Chromecast Google TV (HD) ile beyaz buz – Uzaktan kumandalı ve sesli arama ile televizyon yayın – Filmler, Netflix, DAZN vbamazonChromecast Google TV (HD) ile beyaz buz – Uzaktan kumandalı ve sesli arama ile televizyon yayın – Filmler, Netflix, DAZN vbhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0B92HXFYT?cafId=e6f008d9-3cbe-4e4a-a730-1166a47c530a&cafASIN=B0B92HXFYT&ref_=cm_sw_r_apin_dp_4PTVD91KWPAPDK69DRF8
Düzenleme: Satıcı her ikisinin de aynı ürün olduğunu, çift listeleme olduğunu belirtti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyrbzr -- 25 Ocak 2023; 15:18:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam ikisi de aynı cihazdır . hd nin farlı donanımlı olanı yok çünkü. farklı ülkeler için üretilmiş sürümler olabilir. priz tipi voltaj vs gibi farklar olabilir . ilk (üstteki ) linkteki sürümü amazon almanya da satıyor. o bizle tam uyumludur. prizi falan aynıdır. diğeri de uyumludur belki ama ilkini alırsanız sorun olacağını sanmam. satıcıya da sorabilirsiniz
edit: buradaki inccelemede ilk (üsteki) link ile aynı sürüm icelenmiş priz tipi tr ile uyumlu.
merttemizer.comFull HD Chromecast – Google Chromecast Full HD İncelemesi | Mert Temizerhttps://merttemizer.com/2022/12/10/full-hd-chromecast-google-chromecast-full-hd-incelemesi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 25 Ocak 2023; 14:20:3 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X