Chromecast 4 vb cihazlarda type c aparatta chipset kaynaklı uyumsuzluklar oluyor.Bir cihazda çalışan diğer cihazda çalışmıyor.Bende de oldu.Y otg kablo telefonda çalışıyordu ama fire tv 4k cihazıma takdığımda çalışmıyordu. Ben hepsiburadadan aldığım sizinkinin benzeri aparatı takdığımda cihaz sürekli restart yapıyordu, iade ettim.Aynı sorunu yaşayıp iade vs ile uğraşmamak için bulunduğum ilde pc malzemeri satan yere cihazı götürüp çalışıp çalışmadığını bizzat deneyerek https://dehabilgisayar.com.tr/kablo-ve-ceviriciler/donusturuculer/prd-hadron-hdx7764-type-c-to-usb-3-0-hdmi-3-port-mac-cevirici aparatı aldım. Satıcı arkadaş hadron bayisi olduğunu,bu aparattan üniversiteye epey sattığını ve sorun yaşamadığını, aparatların fiyatının diğerlerine göre daha uygun ve kaliteli olduğunu söyledi.1 ay sonra cihaz usb yi görmemeye başladı.Ürün istanbula gitti.Garanti kapsamında sıfır ürünle değişim yapıldı.Şimdilik memnunum.Yılda bir kaç kez air kumandayı cihaz görmüyor,yeniden başlatıyorum düzeliyor.Benim kullandığım internet ile alakalı yukarda yazdığım tarih ve saat sorunu da oluyor.Kopmalarda aparat dışında bununda etkisi var.Bu tür aparatların kaliteli olanları nerdeyse cihaz parasına yakın fiyatlarda satılıyor. |
GOOGLE CHROMECAST KULLANANLAR (85. sayfa)
-
-
Üstad başka yardımcı olamayacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürle üstadım önemli değil,bilginiz varsa diye sormuştum. Miboxta vb cihazlarda da oluyormuş,youtubede bir kaç çözüm önerisi izledim.Chromecastte denedim faydası olmadı.
Eternet,usb girişli km2 vs kullandım. Nvidia dışında beğenmedim.Oyunlan işim olmayınca oda günlük kullanım için pahalı geliyor. Diğer cihazlarda fire tv stick 4k ve chromecast 4k deki kalite ve stabilite yok.Günlük ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor. Onlarda da usb ve eternet kullanmak için y otg veya type c kablo gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 5 Ocak 2023; 10:23:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de docsis 3 var 5ghz destekliyor benimki hocam bir yanlışınız olmasın
Kablosuz kısmına giriş yaptığımda 2.4 GHz kısmına tıklayınca başka seçenek cıkmıyor. 5 GHz ayarı docsis 3.0 da başka bir yerden mi yapılıyor. Ayar işini çok bilmiyorum aslında.
Ben de oraları pek bilmiyorum kurulduğunda iki kanaldan da wifiden gösteriyordu 5ghz diye
Bu modem2.4 Ghz'de çalışıyor. 5 Ghz desteği yok
-
evet yükleyebilirsin sorun yok
-
Arkadaşlar hepsiburada’dan bu satıcıdan aldım orjinal üründür değil mi?
Birde netflix, prime video vb. Platformları 4K çalıştırabilirim heralde ? Tv 4k destekliyor.
-
Bu ürünün sahtesi çakması yok rahat olun. Evet tv 4k ise oynatır
Teşekkürler hocam.
-
Arkadaşlar merhaba 4k chromecast aldım. Televizyonum 4k destekli 43 inç vestel tv. Fakat ekranı bi türlü sığdıramadım hangi ayarı denediysem. Ekran büyük kalıyor.
Bir de iptv için kaliteli hangi programları önerirsiniz. Ayrıca ekstrandan şu programı yüklersen işine yarar dediğiniz uygulamalar mevcutmudur. Saygılarımla.
Teşekkürler yükledim gerci google playde hemen hemen herşey var..Sadece tv de anlamadığım bir konu var..Kodi yükledim kodi 1080p oluyor 4 K olmuyor.Tv ye fire tv bağladım kodi 4 K oldu. Diğer tüm apşer 4 K Destekliyor Hiç anlamadım .
Saygılar
-
bazı android cihazlarda kodi arayüzü 1080p çalışıyor ama videolar 4k izlenebiliyor
-
Teşekkürler.Güzel bir bilgi cok uğraştım.Kodi den demekki..
-
Hocam tivibuda fark net var HD olan sanki dahili uydu alici gibi çalışıyor
Bu özellik 4k da olmadığı için 4k çok ağır kalıyor olabilir
Bu cihazda Air mause çalıştıran varmı bendeki Air mause normal kendi kumandasi gibi çalışıyor Air ozelligi calismiyor imleç ekrand ageziyor ama komut vermiyor
Orijinal
Arkadaşlar tvye bağladım kurmaya çalışıyorum. Tv ekranında kod çıktı telefondan google home ile yarattım birkaç ayar yaptı , şimdi ise oturum açma ekranına geldi telefondan şifre girmemi istiyor ama sadece rakam ile girilebiliyor. Harf ile karışık olan normal google şifremi giremiyorum buraya hangi şifre girilecek? @barisg @Turbetfurzey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline94 -- 7 Ocak 2023; 15:38:59 > -
Telefon açma şifrenizi gireceksiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X