Şimdi Ara

GOOGLE ÇÖZEMEDİ YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gooogle de çok aradım sorunun cevabını bulamadım.İşletim sistemim windows 7 ultimate bilgisayarım hp pavilion laptop.Sorunum ise ses yükseltme kaydırma çubukları,görev yöneticisi kaydırma çubukları kendi kendine yukarı hareket ediyor.Web tarayıcılarının kaydırma çubuklarında sorun yok onlar sttabil vaziyette duruyor.

• hocam drıverlarını komple kaldırıp guncel olarak kur ..en kısa yol ..yıne aynısı olursa ısletım sıstmeıyle ılgılı bırseydır dıye dusnuyorum ..
  • dirverleri tekrar kurdum ve bilgisayara bugün yeni format attım.Format önceside aynı durum vardı zaten
  • laptopun toachpad tusları takılı falan kalmasın .. aklıma gelenlerı soylıyım nette aramaya clasıdım gece gece ole kendılıgınden hareket edıyor gıbı cumlelerı google baska yerlere cekdı ..sorunu cozelım derken ben uyuyamayacagım sımdı ... ..neyse saka bır yana .. ıkıncı ıhtımal vırus solucan .. yenı format attım demıssın ama ıhtımal ıste olabılr .. ucuncusu ıse mıkrofon acıkmı kapalımı bılmıyorum mıkrofonda olan bır sorun yuzunden boyle bır sey olabılr .. bıraz kurcalamak lazım sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

laptopun toachpad tusları takılı falan kalmasın .. aklıma gelenlerı soylıyım nette aramaya clasıdım gece gece ole kendılıgınden hareket edıyor gıbı cumlelerı google baska yerlere cekdı ..sorunu cozelım derken ben uyuyamayacagım sımdı ... ..neyse saka bır yana .. ıkıncı ıhtımal vırus solucan .. yenı format attım demıssın ama ıhtımal ıste olabılr .. ucuncusu ıse mıkrofon acıkmı kapalımı bılmıyorum mıkrofonda olan bır sorun yuzunden boyle bır sey olabılr .. bıraz kurcalamak lazım sanırım..

toachpad a çay dökmüştüm çalışmıyordu içini açıpta temizlemedim.Ama dediğin gibi olabilir.Ama neden web tarayıcıların kaydırma çubuklarında sorun olmuyortoachpad a çay dökmüştüm çalışmıyordu içini açıpta temizlemedim.Ama dediğin gibi olabilir.Ama neden web tarayıcıların kaydırma çubuklarında sorun olmuyor

• sorun sadece seste değil görev yöneticisi çubuğuda aynı şeyi yapıyor,bilgisyarı kapatmak istediğim zaman seçenekler var ya uyu,kullanıcı değiştir falan onlarda kendi kendine değişiyor
  • ustat sen cayı en basda soylesene .. .. valla bılmıyorum ama sorunun kaynagı az cok bellı oldu .. sımdı bence bır sekılde temızle yada temızlettır ..ılerıde oksıtlenme yaparsa baska sorunlarda basgosterebılr ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

ustat sen cayı en basda soylesene .. .. valla bılmıyorum ama sorunun kaynagı az cok bellı oldu .. sımdı bence bır sekılde temızle yada temızlettır ..ılerıde oksıtlenme yaparsa baska sorunlarda basgosterebılr ..

Ama şekersiz çaydı fark edermi Dediğim gibi touchpad olsa web tarayıcılarının kaydırma çubuklarıda aynı tepkiyi verir ama sorun yok
  • anlaıyorum .. sen ıstersen bıraz daha arastır .. ama benım fıkrım sorun caydan kaynaklanıyor sekersız bıle olsa .. ..arızada mantık arama bence orada oluyor burada olmuyor dıye sonucda problem var .. ama ıkna olmak ıstıyorsan bu konuda komple sıl sıstemını tekrar kur .emınm yıne benzer bır sorun yada aynı sorun devam eder ..
  • ya tarayıcının kaydırma çubuğunu direk seçmiyor oalilbir. mesela en absitinden google girince hala oluyormu bilmem direk yazamıyorduk tıklamadan tab vs. görev yöneticisi direk seçili açılıyodur belki :D saçmaladım biraz ama aklıma birşey gelimyior .D
  • touch padın bu kadar ıctıgı cay yeter touch padı sökup bence hemen temızlemelısın cunku arkadasın dedıgı gıbı oksıtlenme yapabılır .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.