Şimdi Ara

GOOGLE'da bulunmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar google da ismim yazıldığında bulunmak istiyorum aynı şekilde grafikler kısmındada resmimin ne yapmak gerekiyor,yardımlarınızı bekliyorum...

• Valla ben istemeden google'a girmiş kendi sayfam ve resimlerim , Google kendi arayıp koyuyor herhalde
  • valla ben Google -Türkiyede birinciyim.
    Waterman tıkla
  • başka tawsiyesi olan var mı arkadaşlar henüz bir çözüm bulunamadı da
  • ilgin için tşk ederim,ancak gerçek adımı kullanmam lazım nick değil acaba o isimle burdan hesap mı alsam..???
  • Bunu yapmanın en iyi yolu kendi ismine domain alıp bir site açmaktır bence.
    Ayrıca google sıralamada çıkan sonuçların tıklanma sayısına göre ve ilişkilendirmeye sıralama yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bedava kolay ve sorunsuz yöntemi söyleyelim
    Şimdi buradan Gereksiz Mesajlar bölümüne git ve kendine bir konu aç
    Konu adı ismin ve soyismin olsun sadece
    konuya hakkında bir kaç bilgi gir mesela yaşın işin hobilerin fobilerin vs. vs.
    Resim için ise imageshack kullanma yüklediğin resmi ismin ile yükleyen bir site bul ya da sitesi olan bir arkadaşından rica et sitesine yüklesin sana linki versin dikkat edilecek husus resim ismi şu şekilde olsun
    Ismin_Soyismin.JPG
    Bu resmi al foruma ekle imaj gözüksün ve hemen bunun altına da normal link olarak ver.
    www.siteadresi.com/Ismin_Soyismin.JPG şeklinde.
    Ve konuyu gönder tamamdır konu açıldı şimdi ise google a bu sayfayı kaydettirmek google kendisi alacaktır ama bu uzun sürebilir bu süreyi kısaltmak gerek onun için de şöyle bir yöntem kullanacaksın
    Profiline girip imza bölümüne açtığın konunun linkini verebilirsin mesela "Ben Kimim" veya "İsmin Soyismin"şeklinde bir link ile açtığın konuya yönlendirme yaptırırsın.İmzayı da tamamladıktan sonra tek yapman gereken beklemek bir gün elbet senin ismin de google da yerini alacaktır.
    Not:Eğer ismin ve soyismin çok kullanılan isimlerdense google da listelenirsin ama kendinin nerede olduğunu bulamayabilirsin onun için ilk önce ismin ve soyismin ile arama yap google da eğer hiç kayıt yoksa işin kolay ama bolca kayıt varsa bulunma şansın az olur.

Gecenin 3 ünde oturdum yazdım inşallah istediğin gibi olur

Paralı ve en kolay yöntem ise ismin soyismin ile bir sayfa veya blog açmak yine ismin çok kullanılanlardan ise bu yöntem de biraz daha şansın fazla olur ilk sayfalarda görünmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 21 Şubat 2007; 3:11:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.