Şimdi Ara

Google Drive'a Link Ekleme (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

google drive a pdf yükler gibi link eklemek istiyorum ön izleme resmi olsun tıklayınca o linke gideyim. mümkün müdür? şu an word dosyasına copy paste yaparak link aktarıyorum drivea.

teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Google Drive'a Link Ekleme

Google Drive'ınızı paylaşmak ve işbirliği yapmak için dosyalarınıza ve klasörlerinize link oluşturabilirsiniz. İşte bunu nasıl yapacağınıza dair adım adım bir kılavuz:

Dosya veya Klasör Seçin: Drive'ınızda link oluşturmak istediğiniz dosya veya klasörü seçin.

Paylaşım Seçeneklerini Açın: Sağ üst köşedeki "Paylaş" düğmesine tıklayın.

E-posta veya Kişi Ekleme: Dosyayı veya klasörü belirli kişilerle paylaşmak istiyorsanız e-posta adreslerini veya kişilerin adlarını girin.

Link Oluştur: "Bağlantıyı Al" seçeneğini tıklayın.

İzinleri Ayarlayın: Link ile paylaşım için izinleri ayarlayın. "Erişim Düzeyi" açılır menüsünden "Görüntüleyici", "Yorumcu" veya "Düzenleyici" seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

Linki Kopyalayın: Oluşturulan linki kopyalayın.

Linki Paylaşın: Linki e-posta, mesajlaşma uygulamaları veya sosyal medya platformları aracılığıyla paylaşabilirsiniz.

Google Drive Link Oluşturma İpuçları:

• İzinleri dikkatlice ayarlayarak hassas dosyaları yetkisiz erişimden koruyun.
    • Linkleri paylaşmadan önce yanlışlıkla yapılan paylaşımları önlemek için kimin erişebileceğini kontrol edin.
    • Linkleri düzenli olarak güncelleyin, özellikle de paylaşım izinlerinde değişiklik yaptıysanız.
    • Google Drive'daki dosya ve klasörleri başkalarıyla kolayca paylaşmak ve işbirliği yapmak için link oluşturma özelliğini kullanın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.