Merhaba Arkadaşlar, Benim başlıkta göründüğü üzere özellikle de Google Drive için ayrıca bir SSD almayı düşünmekteyim. Mevcut durumda İşletim Sistemi 970 Evo'ya kurulu. Oyunlar ise 870 QVO'ya kurulu. Steam'de yer alan bazı oyunlarımı buraya kurdum. Güncellemeler haricinde sürekli oyun sil ve yükle durumu olmuyor. Dolayısıyla yazma ömrü yavaş doluyor. Dosyalarımı senkronize ve telefondan da erişebildiğim için de bulut depolama olarak dizüstü bilgisayarımda ücretli Google Drive kullanıyorum. Masaüstü bilgisayarımda da kullanmak istemekteyim. Bunun için karışmasın diye ayrı bir 1 TB SSD almayı planlıyorum. Şu anda kampanya var ve iki modelin fiyatları birbirine çok yakın. Gönül isterdi ki NAS sistem kullanmak isterim. Bu koşullar altında böyle çözüm yoluna başvurdum. Soru şu; Google Drive masaüstü uygulaması ile kullandaığım dosyaların sürekli ekleme, çıkarılması, güncellemeleri ve senkronize olurken oluşan yazma durumlarından kaynaklı 870 EVO mu yoksa 870 QVO mu almak daha mantıklı olur? Şunu da diyebilirsiniz; 870 EVO'yu al oyunları buna aktar ve Google Drive'ı 870 QVO'da kullanmak doğru çalışma senaryosu olabilir. Yorumlarınızı bekliyorum... |
Bildirim