Şimdi Ara

Google drive whatsapp yedeğini iphone aktarma yapılır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
275
Cevap
27
Favori
140.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gargif

Arkadaşlar Slm,
    İlgili programı (Backuptrans Android iPhone WhatsApp Transfer.Plus) Yandex disk sitesine yüklemiştim, ama kendini bilmez bir densiz hesabı kendi bünyesinde kullanmaya başladığı için hesap bilggilerini değiştirdim.
    Giriş yapılamıyor şifre uygun değilmiş bakarmısınız
  • Merhaba arkadaşlar programın full sürümüne ihtiyacım var android sen Apple telefona geçtim telefonu alalı 2 hafta oldu 2 haftadan beri uğraşıyorum bir türlü yapamadım sizden ricam programın full sürümü elinde olan arkadaşlar aşağıdaki mail adresime iletebilirlerse çok sevirim.
    Çok teşekkür ederim
    cemberk06@hotmail.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Calistigim sirket iphone verdi. Milletin aptal telefona hasta anlamadim. Bu kadar sacma ve zor olamaz. Whatsapp yedeklerini bile alamiyor. Bedava telefonu geri vermeyi dusunuyorum varin siz dusunun artik

• HeKiMoĞLu-47 kullanıcısına yanıt
    şifre a1a2a3a4a5
  • gargif G kullanıcısına yanıt
    ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargif -- 2 Aralık 2020; 11:2:2 >
  • Hayatımda iphone kadar saçma, apple kadar rezil, ios kadar kepaze bir sistem görmedim. Yıl olmuş 2019 kısıtlı ayarlar , dar kapsamlı özellikler ve tamamen işkenceye dönen akıllı telefon deneyimi.

Allah celle celaluhu iphone kullananlara sabırlar ihsan eylesin.

Ne bir bilgisayar bağlantı şansı var, ne bir dosya klasör sistemi var, ne android entegrasyonu var, bir mp3 indirip dinlemek zulüm. Pc ye bağlayıp foto atmak ölüm. Whatsapp yedeğinde gmail (google drive) yok. Her şey tamamen işkence. 2 yıldır eşim özendiği için iphone kullanmaya çalışıyor 2 yıl boyunca işkence çektik artık satıyorum telefonu. Iphonunun da, iosunun da allah mustahakkini versin.

• İostan android e geçişte whatsapp yedeğimi geçirebileceiim güncel yöntemler nelerdir

nasıl aktarabilirim, iPhone 6dan gm9pro ya
    Şuan iPhone 6 kullanıyorum wp açık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uygulamayı yükledim crackini yaptım lakin inatla bana whatsapı tekrar yükletiyor sildiriyor hep tekrarlatıyor yardımcı olabilecek var mı?
    gokhansagatt@gmail.com

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

WhatsApp yedeğini, Android'ten İOS'a, İOS'tan Android'e aktarmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
    Yakın zamanda çok yaptım bilgim taze iken sizlerin de faydalanmasını isterim.
    Bu işlem biraz zor ve karışık olduğundan dolayı anlık iletişim ve T.V. (TeamViewer) aracılığı ile yardımcı olabilirim.

Edit:
    Discord adresim: PC Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLasTeaR -- 27 Şubat 2021; 18:27:26 >
  • BLasTeaR kullanıcısına yanıt
    Yıllardır kullandığım androidden, İOS a geçme arefesindeyim.(Siparişi verdim, kasım sonuna teslim edecekler telefonu)
    Aslında whats up ta çok da ölümcül hatıralarım, bilgilerim filan yok, ancak eğer olabiliyor ise androiden ios a aktarmak isterim elbette. Bu team wiewer ne ola ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archi33tect

Yıllardır kullandığım androidden, İOS a geçme arefesindeyim.(Siparişi verdim, kasım sonuna teslim edecekler telefonu)
    Aslında whats up ta çok da ölümcül hatıralarım, bilgilerim filan yok, ancak eğer olabiliyor ise androiden ios a aktarmak isterim elbette. Bu team wiewer ne ola ki?
    Merhaba,

Şimdiden hayırlısı olsun diyelim :)
    TeamWiever, masaüstü paylaşım yazılımıdır. Pc veya mobil üzerinden vereceğiniz size özel id ve şifre bilgileri ile masaütünüze bağlanıp, bilgisayarınız bendeymiş gibi her türlü işlemi yapabildiğimiz çok amaçlı ve faydalı bir yazılım/programdır.
    Sizin mesela pc üzerinde yaşadığınız sorun var diyelim veya oyun/program vs kurmakta sorun yaşıyorsanız bu program sayesinde uzak masaüstü paylaşımı yaparak yardımcı olunabiliyor.
    Umarım anlatabilmişimdir :) Biraz karışık olmuş olabilir, nette daha kapsamlı bilgiler vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BLasTeaR

Merhabalar,

WhatsApp yedeğini, Android'ten İOS'a, İOS'tan Android'e aktarmak isteyenlere yardımcı olabilirim.
    Yakın zamanda çok yaptım bilgim taze iken sizlerin de faydalanmasını isterim.
    Bu işlem biraz zor ve karışık olduğundan dolayı anlık iletişim ve T.V. (TeamViewer) aracılığı ile yardımcı olabilirim.

Edit:
    Discord adresim: PC Destek
    Göz korkutmak olmuş biraz. Zor bir kısmı yok sadece yönergeleri takip etmek gerek ve biraz zaman alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

Göz korkutmak olmuş biraz. Zor bir kısmı yok sadece yönergeleri takip etmek gerek ve biraz zaman alıyor.

Alıntıları Göster
    Anlamadım, benim yazdıklarım mı göz korkutmak olmuş?
    Aşırı zor ve karışık demişsiniz, ben 15-20 dakikada hallettim yarısından çoğu beklemek ile geçti onu demek istedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • NASIL YAPTINIZ USTA BİR TÜRLÜ YAPAMIYORUM
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Tamam, "aşırı" tabiri ile biraz fazla abartmışım anlaşılan.
    Burada zaten çoğu arkadaşın zorlandığı ve yardım isteyenlerle dolu, ben de insanlık adına yazayım dedim. Belli ki yapamayanlar var.
    Sizin gelip iyi niyetimden buna takılmanız da bir tuhaf.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Nasıl yaptığınızı anlatsanız belki yapabiliriz. Ben backuptrans uygulamasından yapabildim ama sadece 20 mesaj alabildim crack yok bulamadım. başka bir seçenekte bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLasTeaR

Tamam, "aşırı" tabiri ile biraz fazla abartmışım anlaşılan.
    Burada zaten çoğu arkadaşın zorlandığı ve yardım isteyenlerle dolu, ben de insanlık adına yazayım dedim. Belli ki yapamayanlar var.
    Sizin gelip iyi niyetimden buna takılmanız da bir tuhaf.
    Hocam amacımız aynı, konudaki ilk anlatımı zaten ben yapmıştım. Sadece bu konudan çok müzdarip var sizin çok zor yorumunu okuyunca vazgeçmemesi için müdahalede bulunmak istedim. Ben de sırf bu konuya bir çare bulmadan iPhone'a geçmemiştim.

@grkn1551
    Size bir link attım, ama içeriğine bakamadım. Google'da backuptrans for windwos full, crack tarzı anahtar kelimelerle aratırsanız muhemelen bulursunuz. Bulamazsanız akşam yardımcı olmaya çalışayım.

• nasıl yapıldığı hakkında yardımcı olacak bir arkadaş var mı baya uğraştım ama yapamadım
  • Konunun bildirimi kapalı olduğundan yanıtları göremedim taa ki birkaç kişi yazımı görüp (nedense) pmden yardım isteyip yardım ettiğimde konuyu fark ettim.
    Bu sorunu yaşayan kim varsa gerekli yazılımları paylaşarak ve adım adım anlatımları dahilinde yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLasTeaR -- 19 Şubat 2020; 14:9:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.