Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1008. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
700.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cm de çift tıklama ile ekranı kapatma var lakin açma yok açmak içinde touch control kullanabilirsin cm kerneli uyumlu zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolasın şimdi yükledim.Gayet hoşuma gitti.Artık güç tuşuna dokunmam.Telefonu yeni almış gibi oldum resmen:)
  • serter33 S kullanıcısına yanıt
    çift tıklamayla ekran kapatma var ama şöyle var. kullandığın launcherda parmak hareketleri kısayolu vardır. şıkıştır,genişlet, yukarı savur,aşağı savur vs. çift dokunma kısayoluna ekran kapatma kısayolu ayarlabilirsiniz. 2. yöntem ise (benim kullandığım) navigasyon çubuğunu yukarı doğru çekince google aramanın kısayolu varya, rom ayarlarından onu ekranı kapat olarak değiştirebilirsiniz. bu arada telefonu açmak için çift tıklamayı önermem, cepte kolayca açılıyor, tuş kilidi halkası bile açılıyor. soldan sağa kaydırma iyidir. iyi havası oluyor . son olarak touch controlda slide-right2left-to-lock aktif ederseniz navigasyon barını soldan sağa kaydırdığınız zaman da ekran kapanır.
  • Paranoid 4.4 final çıktı
  • brhndrn knock2 indirme girmiş
  • serter33 S kullanıcısına yanıt
    Carbon'da durum çubuğuna çift tıklayarak ekranı kapatabiliyorsunuz, bir iki romda daha görmüştüm bunu
  • pa beta1 den beri kullanıyorum gerçekten çok hızlı ve güzel
    tema yöneticisi de var şimdiye kadar hiçbir problem ile karşılaşmadım
    final sürümünü yükledim temiz kurulum ile usb bağlantısı görünmüyor telefon şarj oluyor usb den
    ama bilgisayar görmüyor telefonu. geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı aktif ettim.
    hatta romu yeniden yükledim sorun çözülmedi. sebebi ne olabilir?
    beta 2 de böyle bir sorun yoktu. kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
  • Slim sanki eski tadını vermiyor üstadım. Uyandırmak istediğimde ekran geç açılıyor, ana ekrana dönerken bekliyor, widget'ları geç yüklüyor hatta ana ekrada durup dururken yeniden yüklüyor falan, belki widgetin sorunu da olabilir. Neyse, yine de carbon'a geçmem sanırım.

KNock2 denediniz mi? Zaten alacaktım, indirim iyi oldu :)
  • brhndrn kullanıcısına yanıt
    Ben cm nightly deyim. Söylediğiniz hatalar slim 5.9 da vardı, 5.10 da düzelmişti sanki. Paranoidi mi denesem diyorum ama bakalım. Uygulama alacaksanız enpara ile alın üstadım. Okumuşsunuzdur gerçi. Yazmıştım buraya.

Not: knock2 nin ücretsizini sevmedim, paralısını denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 25 Haziran 2014; 13:48:15 >
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Cm ne durumda? Çok uzun süre oldu kullanmayalı :)

Paranoid nasıl acaba? Final çıktı demissiniz, onu mu deneyeyim? Şu an bişey yapmak istiyorum, az önce slimi terk etmem demiştim de vazgeçtim başka bir rom denemem lazım

• Ben pa yı öneririm arkadaşlar bence bir deneyin beta2 yi 1 hafta civarı kullandım kasma şişme reset atma hiçbiri yoktu final sürümünde şuan bilgisayar tanımıyor.yukarıda yazmıştım.

• şimdikizaman kullanıcısına yanıt
    Fİnal sürümünü indiriyorum hocam, deneyeceğim. Bilgisayarı tanımama olayında da görmeden bir şey söyleyemem maalesef.

EDİT:

Yükledim, bilgisayarla bağlantıda sorun yok. Görüyor. Fakat ayar konusunda biraz eksik gibi, tema seçici hariç hiçbir şey ya yok ya ben bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhndrn -- 25 Haziran 2014; 15:14:45 >
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Cm nightly indiriyorum Pa pek sarmadı ilk izlenim olarak.
  • Paranoidi oneririm.ozellikle flux temasini kurup herseyini aktif edince arayux cok zevkli oluyor.ustelik launcherlerdeki kasmalar yok.

• XsI kullanıcısına yanıt
    Flux temasının play store daki resimleri varya üstadım. Onlardaki simge teması nedir? Fluxa dahil mi o simgeler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qazxcv

çift tıklamayla ekran kapatma var ama şöyle var. kullandığın launcherda parmak hareketleri kısayolu vardır. şıkıştır,genişlet, yukarı savur,aşağı savur vs. çift dokunma kısayoluna ekran kapatma kısayolu ayarlabilirsiniz. 2. yöntem ise (benim kullandığım) navigasyon çubuğunu yukarı doğru çekince google aramanın kısayolu varya, rom ayarlarından onu ekranı kapat olarak değiştirebilirsiniz. bu arada telefonu açmak için çift tıklamayı önermem, cepte kolayca açılıyor, tuş kilidi halkası bile açılıyor. soldan sağa kaydırma iyidir. iyi havası oluyor . son olarak touch controlda slide-right2left-to-lock aktif ederseniz navigasyon barını soldan sağa kaydırdığınız zaman da ekran kapanır.

Hocam aklın yolu bir.Bende deneme yanılma yoluyla.Senin söylediğin ikinci yolu (yani google arama kısa yolunu değiştirerek) yaptım:) hatta 3 özelleştirilebilir ayarın birini de telefonun fenerini aç-kapa olarak ayarla.Çok kullanışlı oluyor:)
    Aslında kendim gesture tanımlayıp çift tıklamayla telefonu kapatabildim ama fotoğrafa veya web sayfasına çift tıklayınca ekran kapanacağı için bu işlemi iki parmakla çift tıklama olarak tanımladım.
    Tuş kilidinin cepte açılmasına önlem olarak dediğin gibi kaydırarak açma daha mantıklı.Şimdilik daha hevesimi alamadım.Tıklayarak açıyorum halen

• Android L tanıtılmış arkadaşlar

http://www.donanimhaber.com/cep-tel-yazilimlari/haberleri/Android-L-resmen-lanse-edildi.htm

Yorumlarınızı alayım size zahmet
  • Gapps olarak PA grubunun mini modular package mi tavsiye edersin üstad ?

CM11 ile uyumlu olur mu ?
  • XsI kullanıcısına yanıt
    O özellikte uygulamalar kara listeye alınabiliyor. Uygulamalar bölümünde.
    Ayrıca bildirim çıktığı anda tutup sağa sola çekerek bildirim yok edilebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemee -- 25 Haziran 2014; 23:18:48 >
  • brhndrn kullanıcısına yanıt
    Hangi ayarı değiştirmek istediğini söylersen belki yardimci olabilirim. Ekstra ayarlar Menüsü yok Paranoidde ilgili bölümünde Menüsü içinde oluyor ayarlari

• 
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.