Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1010. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
700.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10081009101010111012
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok haklısınız bu konuda

Android L'in sonbaharda çıkacağını düşünürsek, o dönemde bir nexus, bir silver yada o tarz bir şey bekliyorum.
    ayriyetten 64 bit modası da geliyor, şu sıralar sakince oturup gözlemlemek en iyisi gibi
  • şuan için en iyi en stabil rom nedir beyler gapps ile uzun süre kullanırım 4 5 ay yani uğraştırmıyacak şuan slim kullanıyorum 4,4
  • Slimkat günde 2-3 defa hata mesajı verip duruyor. Bu da sanırım telefonu komple sıfırlamadığım için oluyor. Kompleden kastım şu. Slimkat kurdum ama telefon restart atınca carbon rom da kullandığım duvar kağıdım ekrana geldi. Demekki telefonun hafızasını komple silmem gerek. Rom yüklerken nasıl sıfırlayabilirim yardımcı olabilirmisiniz?
  • sancos S kullanıcısına yanıt
    Wipe data factory reset
    wipe cache
    sonra advanced içinden wipe dalvik cache
    sonra geri dönün mounts and storage içerisinden format system , format data, format cache ------- burada format factory diye bir şey var sakın ama sakın yapmayın onu
    sonra romu flashlayın, sonra gapps ı flashlayın.
    daha sonra telefon açılınca ayarlardan fabrika ayarlarına geri dön deyin, sd kartı da sil seçeneğini de seçin
    tertemiz bir telefonunuz olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhndrn

Anlamadım üstadım

Cm deyim şu an, karbonda duracağım diyorsanız geçmeyin demenizi anlamadım. Carbondev ile ne konuda iletişime geçtiniz?

Yavaş olduğu için dedim. CM den bir gün geriden geliyorlar sanırım. Bugünküne bir bakalım. Özellikle çağrı geldiğinde 5 saniyeye kadar bekliyorsunuz ekran öyle açılıyor :)
    quote:

Orijinalden alıntı: sub

çok haklısınız bu konuda

Android L'in sonbaharda çıkacağını düşünürsek, o dönemde bir nexus, bir silver yada o tarz bir şey bekliyorum.
    ayriyetten 64 bit modası da geliyor, şu sıralar sakince oturup gözlemlemek en iyisi gibi

Nexusa devam.http://www.xda-developers.com/android/google-nexus-line-not-going-anywhere-will-live-alongside-android-silver/

quote:

Orijinalden alıntı: Betfair

şuan için en iyi en stabil rom nedir beyler gapps ile uzun süre kullanırım 4 5 ay yani uğraştırmıyacak şuan slim kullanıyorum 4,4

Ben slimkat derim. Zaten eskisi gibi çok da seçeneğimiz yok.

• agritux kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için sağolun hocam. Yüreğimize su serptiniz Nexus devam edecek demiş ama tablet ya da telefon diye yuvarlak bir ifade var... Benim derdim uzun gidecek sağlam bir batarya ve biraz daha iyi bir mikrofon... Ekran kalitesi de artsa iyi olur... Gerçi Custom rom olayı ile tanışmamız iyi oldu, güncel işletim sistemi için Nexus a mahkum değiliz...
    Haftasonu carbon'a geçmeyi planlıyorum... Öneriniz ve beğenim doğrultusunda yılın geri kalanını artık bu romla tamamlamayı planlıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shiny rom kullanan varmı yada daha önce yüklemiş olan? Stock android gibi hatta rom yüklendiğinde rootsuz... Yüklerken dikkat edilmesi gereken bişey varmı? (normal rom yüklerken bildiklerimiz disinda) Bu ara yine kaşıntı tuttu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cemee

Shiny rom kullanan varmı yada daha önce yüklemiş olan? Stock android gibi hatta rom yüklendiğinde rootsuz... Yüklerken dikkat edilmesi gereken bişey varmı? (normal rom yüklerken bildiklerimiz disinda) Bu ara yine kaşıntı tuttu:)

Ben kurmuştum hocam ancak 1 gün dayanmıştım çok sade olduğu için yüklerken dikkat edilmesi gereken bişey yok aynı normal rom kurarken gapps kurmaya gerek yok biliyosunuzdur söyliyelim yinede :) @cemee
  • Pazar-Pazartesi günlerindeki telefonumun pil performansı. Bence çok iyiydi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sancos -- 27 Haziran 2014; 15:28:15 >
  • ALBIEL A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için. Gapps olayını biliyorum. Aslında kafama takılan root olayı... Bakalım aksam ugrasirim bi. Sadece ihtiyacım olanları Mod olarak kurup stock 4.4 performansının nasıl olacağını merak ediyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: cemee

Teşekkürler cevap için. Gapps olayını biliyorum. Aslında kafama takılan root olayı... Bakalım aksam ugrasirim bi. Sadece ihtiyacım olanları Mod olarak kurup stock 4.4 performansının nasıl olacağını merak ediyorum:)

Rica ederim en son yüklediğimde root yapamamıştım bende xposed kurmuştum o bile kurtarmadı :) @cemee
  • cemee kullanıcısına yanıt
    Root neden kafanıza takılıyor? romu flashladıktan sonra şunu flashlayın:http://download.clockworkmod.com/superuser/superuser.zip
  • ALBIEL A kullanıcısına yanıt
    :)) tahminen hemen sonrasında Paranoid yedegime dönerim ama işte canım sıkıldı galiba yine belamı ariyorum

Teşekkürler. Shiny kendiside vermiş link ama daha önce, Custom roma sonradan root yapmadım. Neyse bakalım artık aksam

• sancos S kullanıcısına yanıt
    Bu hangi rom hocam? Bende telefonu çok kullanmayınca 2 günü görüyordum Cm11 ile...

• Bayadır konuya katılamıyorum.
    Şuan telefonumda Slimbean kurulu bayadır bu rom yüklü yani fakat pil durumundan hiç memnun değilim önerebileceğiniz stabil bir rom var mı arkadaşlar?
  • Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Bu slimkat romdu. Çok az telefon kullandım ve 2 gün gitti şarzım. Gerçekten özlemişim uzun şarz olayını...
    Teşekkür ederim hocam, onu da bir deneyeyim.
  • Carbon Roma'da geçtim... Güncellemede telefon hakkında/carbon Update ile carbon 28062014 tarihli güncellemeyi bulamadı... Sahurda 26062014 tarihli Rom kurmuştum...

• Titanium backup ile aldığımız yedekleri tek tek yüklemek dışında daha kolay bir şekilde yükleme yolu var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 10081009101010111012
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.