Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1012. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
699.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agritux

Slim kuracaksam 5.11 i beklemem lazım. 5.10 u denedim ve memnun kaldım açıkçası. Bazı özellikler yok ama hız açısından en iyisi diyebilirim.
    Omnirom'un qsettingsini hiç sevmiyorum. Hiç kullanışlı gelmiyor bana.
    Miui malesef benim en sevdiğim rom olmasına karşılık, bizim telefon için artık çok geç. Telefonu telefon yapan özellikler düzgün çalışmadıktan sonra gerisine bakmam bile.

Hiç vanir likit aokp vs diyen yok. Eskiden nekadar çok rom vardı :) xenon xylon rasben purity daha neler vardı. artık okadar çok seçeneğimiz yok değil mi :)

Ben hala Vanir 4.2 kullanıyorum. Şarjım çok rahat 1 gün gidiyor yoğun kullanmama rağmen, Slim falan denedim ama hiçbirine Vanir'e olduğu kadar alışamadım nedense :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sancos

Aadaşlar ben Launcher olarak dodol kullanmaya başladım. Dez Avantajı ingilizce olması ama gerek tema gerekse yazı karakterleri olarak bence tatminkar

Benim Türkçeleştirdiğimi kullanmak isterseniz, lütfen aşağıya tıklayın.

http://forum.donanimhaber.com/m_93982712/f_//tm.htm#93982712

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 1 Temmuz 2014; 0:47:29 >
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Özel merak ettiğim bir rom yok üstadım :) karbon düzelince oraya taşınacağım sanırım. Ama zaten siz yazmışsınız, eskiden likit takılıyorduk epey zaman oldu denemeyeli. Çok boş bir zamanınızda eski günleri yâd etmek için denersiniz belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carbon Rom'un 10 nisan versiyonunun linki olan var mı elinde acaba? Bulamadım bir türlü.
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    https://us1.dl.carbon-rom.com/files/maguro/nightly/CARBON-KK-NIGHTLY-20140410-1003-maguro.zip

link bu ama sunucudan silinmiş.

Bu arada slimkat 6 stable çıktı.
  • paranoid saberdroid i deneyebilirsin :)
    Ben kuramadım da bir türlü. pa stabil deyim hala
  • Bugün (ya da yarın) cm nightly ile, ayarlarda arama özelliği gelecek
  • Bir yardım etseniz en azından bana stabil rom söyleseniz o da olur.
  • Arkadaşlar, Wipe data factory reset, wipe cache, advanced içinden wipe dalvik cache, mounts and storage içerisinden format system , format data, format cache yaparken hızımı alamadım ve sd kartı formatladım :( Ve şu an da telefonum açılmıyor. Ne yapabilirim. Acil yardım bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fendur

Arkadaşlar Paranoid kurmak istiyorum fakat nasıl kurulacağını pek anlamadım. Eskiden Samsung Spicam vardı günde 4 kere Rom yüklediğim oluyordu. Fakat baya bir geçti üzerinden şimdi pek anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: fendur

Bir yardım etseniz en azından bana stabil rom söyleseniz o da olur.

Hocam en kolay rom kurabileceğiniz telefona sahipsiniz. CWM flashlayın. Son sürüm olsun. Buyrun link:http://download2.clockworkmod.com/recoveries/recovery-clockwork-6.0.4.7-maguro.img
    Flashlamayı şöyle yapacaksınız: fastboot flash recovery xxx.img
    Sonra romu flashlarsınız
    wipe data wipe cache format system flash rom flash gapps

Daha önceden tecrübeniz olduğu için ayrıntıya girmiyorum
    slimkat ya da paranoid kullanabilirsiniz
    slimkat kullanacaksanız build.prop dosyasında dpi 320 olarak değiştirin
    quote:

Orijinalden alıntı: nemesisares

Arkadaşlar, Wipe data factory reset, wipe cache, advanced içinden wipe dalvik cache, mounts and storage içerisinden format system , format data, format cache yaparken hızımı alamadım ve sd kartı formatladım :( Ve şu an da telefonum açılmıyor. Ne yapabilirim. Acil yardım bekliyorum...

özel mesaj atmışsınız oradan cevapladım

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Bahsi geçen link boş...
    Geçenlerde paylaştığınız fonltar çok güzel çalşışıyor üstadım Bu linkteki işlemlere sadece bir göz gezdirdim, font oluşturmayı anlatmış ama şu an deneyecek kadar zamanım da sabrım da yok
  • nemesisares N kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar yardimi ile yukleme yapman lazim. Toolkit ile baska rom kurulabiliyormu hatirlayamadim ama en azindan toolkit ile once stock rom yukleyip daha saonra cwm yukleyerek baska romlar yukleyebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Flux temasının play store daki resimleri varya üstadım. Onlardaki simge teması nedir? Fluxa dahil mi o simgeler?

Evet herşey dahil.Ayrıca çoğu temada yazı stili sesler falan da değişiyor.
  • Carbon 1 temmuzdayım şu an.
    Kürkçü dükkanı misali hocam...
    Ben şimdilik memnunum Carbon'dan daha oturup bir kurcalama fırsatı olmadı. Tek sıkıntı Ayarlar/Telefon Hakkında/Carbon Updates'den yeni güncellemeleri göremiyor. Bilgisayara indirip recovery'den flashlıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeytinbey

Kürkçü dükkanı misali hocam...
    Ben şimdilik memnunum Carbon'dan daha oturup bir kurcalama fırsatı olmadı. Tek sıkıntı Ayarlar/Telefon Hakkında/Carbon Updates'den yeni güncellemeleri göremiyor. Bilgisayara indirip recovery'den flashlıyoruz...

Çalışabilir özelliğe getirmişler. Sadece sunucularını ayarlamak kalmış. Yakındır o da çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancos

Bahsi geçen link boş...

Bir aksilik oldu özür diliyorum . Dodol launcher Türkçe konusuna buradan gidebilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_93982632/f_//tm.htm#93982632

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exfat -- 2 Temmuz 2014; 21:30:48 >
  • Sabahtan beri Carbon rom güncellemesi bekliyorum. Bu gün tarihli yayınlarlarda kurarım diye. Yayınlamadılar bu gün :(
  • 
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.