Şimdi Ara

★★GOOGLE GALAXY NEXUS KULLANICILAR KLÜBÜ (JB 4.3) (SSS)(334 ÜYE)(İLK SAYFAYI OKUYUP-SORUNUZ)★★ (1009. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.910
Cevap
87
Favori
700.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10071008100910101011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Paranoid 4.4 ile Android 4.4.4 sürümüne geçti. Final diyorlar ama geliştirmeye devam edeceklermis sanırım Final demekle stabil olduğunu anlatıyorlar. Ayrıca eski hibrit mod için ve renk değiştirme ayarları için çok istek var. Belki eklerler, gerçi araya Android L girdi ya hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemee -- 25 Haziran 2014; 23:19:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    Ben pa mini kullanıyorum ama pa ile. Cm ile de denenmiştim uyum sorunu yoktu. Agritux daha sade Gappslari tercih ediyor ama hangisi idi aklıma gelmedi şimdi kendi söyler.:)

• brhndrn kullanıcısına yanıt
    Üstad ilk yorumu ben yapayim bari android L pek cok sey vaad ediyor gerek pil konusunda gerekse performans ve stabilite konusunda jb den kitkat a gecis doneminde iddia ettikleri kadar olmasada gelisme vardi android L ile birlikte isletim sisteminin baya ilerleyecegini dusunuyorum ben sahsen bakalim artik hayirlisi :D bizim emektarlara gelmesi pek uzun surmez galiba ?

Çok iyi oldu çok iyi güzel oldu

Buradan daha ayrıntılı bakabilirsiniz:http://www.xda-developers.com/android/a-closer-look-at-the-user-interface-changes-in-android-l/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agritux -- 26 Haziran 2014; 8:57:57 >
  • Nexus arayüzü düzeltiyorya. Artık piyasada nexus bulamayız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Nexus arayüzü düzeltiyorya. Artık piyasada nexus bulamayız..

haklısın ustam. valla bu google nın tutarsız davranışlarından dolayı soğudum androidden. bugünden sonra ağızlarında kuş tutsalar olmaz. hele ki nexus 3e kitkat vermediler ya. dahada nexus kullanmam. tamamen samsung özentisi olacak nexuslar. nexus dedğin boş android olmalı bence. bu telefonu aldığıma pişman değilim ama bir sonraki telefonum kesinlikle android olmaz.

bu aralar stokta çok iyi işler çıkardı benim telefon. clash of clans oynuyorum aktif olarak. yani 15dkda bir girip 10dk vakit geçiriyorum. 1.5 gün çıkarıyor.
  • @cemee İlgin için teşekkürler ama cm'e geçtim dün :)

---

@gkhnsrcfb İlerleme bize ne kadar etki eder bilmiyorum ama çıkarsa yeni bir nexus ilerlemeye referans olabilir. Bakalım.

--

@agritux bağlantı için teşekkürler üstadım, daha ayrıntılı gösteriyor. Ve bence final sürümünde çok daha fazla değişiklik, çok daha fazla görsellik olacaktır.

Yeni bir nexus alma zamanımız geliyor mu acaba
  • peki bu androis L bizim g nexus lar için nasıl bi etkisi olacak bilen varmı.

• carbon 5 gün ardında yeni sürüm çıkardı bakalım nasıl olmuş
  • Nexus 4 yeni Android L güncellemesini resmi olarak almayacağı açıklanmış... Gerekçe malum 18 ay destek muhabbeti... Kullanıcılar yeterli donanım var telefonda bize de versin google diye isyanda haklı olarak... Bizim 9 ay önceki halimiz... Neyseki Custom romlar var... Bu arada Nexus telefon programı sona erdi haberi yapılmıştı 1-2 ay önce... Bu yeni Android 64 bit destekliyor... Nexus 5'deki chipset 64 bit değil bildiğim kadarıyla... Seneye yeni telefon alacaktım.. Ne telefon alacağız biz şimdi? Google yeni telefon çıkaracak mı?

• Erreguay kullanıcısına yanıt
    Custom romlar çıkar. Belki pil süresinde artma olur.

• Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    Nexus 5 64 destekli değil ama güncellemesi sorun olmaz. Yeni telefondan bahsedilmiyor ama yıl sonuna doğru çıkar bence.
    Bu arada ara yüzü guzellestirmeleri iyi bence. Biz değilmiydik güncelleme geliyorda görüntüde hiç bir degisiklik yok diyen:)
    Nexus phablet çıksa keske:)

• Zeytinbey Z kullanıcısına yanıt
    hocam seneye alacaksan bu aralar hiç takma kafana, bir sürü şey tanıtılır o zamana. bak mesela samsung'a sayfayı yeniliyorsun yeni birşey çıkarıyor adamlar.

nexus 5 ve 64 bit ilişkisini tam bilmiyorum ancak Nexus 5'in Android L alacağı kesin, hatta developer preview yayınlayacaklardı bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub

hocam seneye alacaksan bu aralar hiç takma kafana, bir sürü şey tanıtılır o zamana. bak mesela samsung'a sayfayı yeniliyorsun yeni birşey çıkarıyor adamlar.

nexus 5 ve 64 bit ilişkisini tam bilmiyorum ancak Nexus 5'in Android L alacağı kesin, hatta developer preview yayınlayacaklardı bugün.

developer review yayınlanmışhttps://www.youtube.com/watch?v=2eiCJ68GlH0
  • agritux kullanıcısına yanıt
    İzlenimlerinizi paylaşabilir misiniz üstadım?

• sub kullanıcısına yanıt
    Valla yeni çıkan herhangi bir telefonu lansman fiyatı ile almam... Fiyatı 3-4 ay sonra alınacak seviyeye geliyor... Mesela Lg G Flex... Az buz değil bin lira düştü fiyatı...

• Ed Vedder kullanıcısına yanıt
    Ben tüm romlarda banks minimal kullanıyorum
    Ben karbonda duracağım üstat. Şimdilik geçmeyin. carbondev ile iletişime geçtim. Bir iki gün bekleyin.
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Anlamadım üstadım

Cm deyim şu an, karbonda duracağım diyorsanız geçmeyin demenizi anlamadım. Carbondev ile ne konuda iletişime geçtiniz?

• 
Sayfa: önceki 10071008100910101011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.