Şimdi Ara

Google Huawei'nin Android lisansını iptal etti (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
6
Favori
38.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekonomi savaşlarının en somut örneği bu işte.
  • Huawei denen markaya 6000tl verenler anlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The@Thing -- 20 Mayıs 2019; 19:33:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Huawei kendi işletim sistemini yapsa bile ABD yönetimi whatsapp twitter instagram facebook hatta bilimum google servisleri gibi ABD menşeili platformlarının bu yeni işetim sisteminin mağazasına girmesine engel olabilir. Zaten çoğunluk akıllı telefonu bunlar için alıyor yani bence yapabileceklerinin sınırı yok. Kısacası bir ticaret barışı olmazsa Huawei telefonlar için batı pazarı bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Daha bugün p30 sipariş etmiştim iptal mi etsem?
    lisansı alınmış cihazlarda adamlar sorunsuz kullanabilirsiniz. ancak yeni çıkacak ürünlerde sıkıntı olacaktır.
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Evet. Hem tonlarca para vercen hem de guncelleme almayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Informed I kullanıcısına yanıt
    apple gibi bir miktar göstermelikte olsa dik durabilirdi demek istemiş arkadaş bence malesef google da bu tür tribüne oynayan politikalar yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 20 Mayıs 2019; 20:25:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dedikodu.
    Dünyayı yöneten 2 zengin aile varya hani. Lanetler

Onlardan birisi apple destekliyor diğeride artık huawei destekleme kararı almış.

Apple ın saf dışı bırakmaya başladığı için bu işleri yapmışlar

İki ailenin savaşı bu

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    valla hocam bu platformlara üye olurken onayladığımız onlarca sayfa yazıda mutlaka bu durumun bir karşılığı vardır diye düşünüyorum
  • xnoname kullanıcısına yanıt
    dediklerinin hepsi tarayıcıda çalışıyor ne değişir ki trup için yalakalık yapmış oldular...
  • güncelleme alacak... yeni modellerde destek olmazsa bile custom rom ile istenilen her şey yüklenir...
  • gavanator kullanıcısına yanıt
    tarayıcıdan mı kullanıyorsun peki onları, veya kim kullanır? bu uygulamaların kullanılamayacağı bir telefon çöp olur
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Google ı daha gogle diye telaffuz ediyorsunuz, dava diyorsunuz. Bence bu işi komple bir avukata nakledin öyle bir niyetiniz varsa.

• gavanator kullanıcısına yanıt
    Hocam birincisi bu kararları firmalar kendisi vermiyor. Trump’ın çıkarttığı yönetmelikle Abd ulusal güvenliğine tehdit görülen şirketlere devlet eliyle zorla Abd’li firmalar tarafından ticari yaptırımlar uygulanıyor. Yani kısaca google bu olayda suçlu değil ayrıca memnun da değildir eminim.

Ayrıca dünya genelindeli sosyal medya kullanıcılarının % 73 gibi büyük bir oranı bu platformları mobil cihazlarından kullanıyor kendimizi kandırmayalım. İlk mesajda yazdığım gibi bir ticari barış olmazsa Huawei telefonlar batı pazarında bitti... Huawei 3 kamera değil teleskop taksa telefona onu yürüten motor Abd’ye ait.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Hangi mantıkla dava açıyorsunuz anlamadım. Telefonu alırken size vaad edilen sözler devam ediyor cihazınızı kullanmaya devam ediceksiniz herhangi bir eksikşik olmayacak. Telefonun araba parasında olması yada ikinci elde değer düşmesi adamları bağlamaz yatırım aracı değil bu adı üstünde telefon

• Neyse siz böyle yazın milletin kafasını karıştırında malum sitede ölü fiyata cihazlar çoğalsın.Kriz anları birilerine yarar her zaman

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Hepimiz sessiz kalsak ne değişir? Sanki biz yazdık diye piyasa belirleniyor. Takasta telefonum var. Deli gibi p30 teklifi geliyor. Almıyorum neden mi? Ulusal mesele durumuna gelmiş bir markaya güvenmem ben artık. Biz yazdıkça keşke fiyatlar düşsede xs maxı 5000e kapatsak. :)

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    youtube, facebook, twitter çalışıyor bir sürü tarayıcı var... + adamlar şimdden custom rom yapıyorken...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.