Şimdi Ara

Google Huawei'nin Android lisansını iptal etti (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
6
Favori
38.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung m20 falan bakayim o zaman iyiki soyledin. Az daha telefoncuya parayi verecektim yollayacaktim

2.el uygun fiyatli redmi note 7 bulmustum alacaktim o zaman m20 falan bakayim oyun disinda gundelik kullanim icin telefon lazim sarji.iyi giden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Designed by California made in China olan o Apple 'yi at sen de ülkenden?????

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShortcutsMaster

Alamayacak. Twitter üzerinden yapılan duyuru sadece Google Play ve Play Protect desteğinin sürdürülmesiyle alakalıydı. Onun dışında Androide dair herşey artık askıda.
    Mevcut teller güvenlik güncellemelerini alacak.
  • HakGetiren kullanıcısına yanıt
    Proof link please.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShortcutsMaster

Proof link please.
    https://www.xda-developers.com/google-revoke-huawei-android-ban-blacklist/

ALttaki update 2 kısmında: Huawei will continue to provide security updates and after sales services to all existing Huawei and Honor smartphone and tablet products covering Those have been sold or still in stock globally.

Mealen Huawei, güvenlik güncellemelerini ve satış sonrası hizmetlerini, bütün satılmış ve satışta olan Huawei ve Honor model ve tabletlere vermeye devam edecek.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Hocam A8 2018 ve iphone 7 kullanıyorum .1 ay kullandım M20 anneme almıştım memnun yani sizde küçümser gibi konuşuyonuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Anahtar kelime - 'Huawei will provide'. Yani güncellmeler gelse de, ancak Huawei tarafından gelecek. Yani Google'dan direk gelmeyecek, yani Huawei'nin şimdilik tek elde kalan şey AOSP kaynakları, ki onlar için yayınlanan güncellemeler ancak dahil edilebilceke yazılıma.
    Sonuç itibariyle tüm destek yükü artık Huawei omuzlarında ve tam zamanda çıkan en güncel yazılımı kullanmayı unutabilir kullanıcılar.
  • Android kullanan firmalar tepki göstersin diyeceğim de LG, Samsung Kore'de, Asus, HTC Tayvan'da üretiliyor. İki ülke de ABD'ye bağlı.
  • ShortcutsMaster kullanıcısına yanıt
    Farkeder mi hocam sonuçta güvenlik güncellemelerini alacak gittiği yere kadar. Ha orası öyle bu seneden sonra Huawei teleronlar Android Q gibi sistem güncellemeleini alamayak. Günümüz hızlı dünyasında hızla eskiyecek ve ikinci elde değeri düşecek. Her sene telefon çıkan şu piyasada eski kalmak akıl işi olmaz.
  • hali hazırdaki kullanıcılar sistem güncellemesini de alır diye düşünüyorum mağaza güncellemesinden ayrı, 1 veya bir kaç yıl.. o türde anlaşmalar yapılmıştır..

amaç yükselen huawei bitirmekti onu da başardılar.. şu konuda bile kaç tane iptal var.. sadece kendi işletim sistemini yaparsa çinde devam eder diye düşünüyorum..
  • “Huawei will only be able to use the public version of Android and will not be able to get access to proprietary apps and services from Google”

Anlamayan herkes sallamis.
    Android acik kaynak kodlu bir isletim sistemi, Google kimseyi engelleyemez.
    Buradaki engelleme Google'in kendi yazilim ve servisleri misal play store, maps, google assistant, vb konusunda, yoksa android degil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 20 Mayıs 2019; 16:11:24 >
    İşte telefonu yatırım aracı olarak gören kullanıcıar için (ki bunlardan fazlaca var) çok farkeder. Ama orta segment alıp, telefonu komple öldürene kadar kullananlar için fazla farketmez.
    The Verge bu olayı çok güzel toparlamış son makalede.

Huawei'nin mobil sektörde geleceği muallakta ve onun telefonlarına büyük paralar yatırmak şu anda mantıksız.

• daha 6 gün oldu telefonu alalı bakalım neler olucak daha görücez
  • nietzsche55 kullanıcısına yanıt
    Saydığınız markalar kore ve Tayvan markası olup üretimler bu ülkelerde olmayabiliyor hatta çoğunluğu değil.
    Vietnam, Cin üretimin çoğunlukla yapıldığı yerler..
    Genel bilgi

• Google çinde yasak değil mi zaten? google da böyle bir karar almış olabilir. çin devleti yasak getiriyorsa abd de yasak getirebilir. huawei ve samsung kendi işletim sistemleri ve marketleri için çalışma yapıyorlardı zaten. bir çin malına 7-8 bin para veren kafa kendini sorgulasın bence ilk önce...
  • Her ne olursa olsun çin kullanıcısı pek etkilenmez. Mutlaka her servisin bir klonunu yapmışlardır. Mesela çin'in Google'ı, Baidu gibi. Yaptırım globalde olacaksa kötü olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme düşüncesiyle Samsung da alınmaz... O da güncelleme özürlü bir firma!

Knox sayacı olması da cabası... En ufak şeyde atıyor!

• fordmustanggt2005 F kullanıcısına yanıt
    hayir, mevcut hali hazirda kullanilan telefonlar bu durumdan soyle etkilenecek: play store'a baglisin ancak google tarafindan dagitilan guvenlik guncellemeleri veya yeni android versiyonlarina gecemeyeceksin. Belki hali hazirda gelistirilen yeni versiyonun dagitimini yaparlar ama sonrasi hikaye oldu.

Bu olay uzerine kisisel dusuncem: huawei buna bir cozum uretir. huawei'yi engelleyerek trump dum dunyadaki huawei kullanicilarinin nefretini kazanmis oldu. google yasaya uymak zorunda ama sonuc itibariyle cok buyuk bir kitleyi kaybetti.
  • bence huawei turkiyeye ozel kendi playstore unu cikartabilir baya iyi satiyolardi burada.
    diger cin tellerinde boyle bi kisitlama olmaz.
    mesele telefon degil. huawei sanirim 5g altyapisini kuracakti butun avrupada. ondan korktu abd. veri guvenligi amacli.
    huaewi bundan vazgecerse tekrardan googlea izin verebilirler telasa luzum yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.