Şimdi Ara

Google Huawei'nin Android lisansını iptal etti (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
406
Cevap
6
Favori
38.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Apple Çin'de deli gibi satıyor. Hanı haberleri çıkıyor ya adam böbreğini sattı kız arkasını iPhone için sattı falan diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JesterKafa kullanıcısına yanıt
    Onca Haber çıkıyor iPhone alabilmek için böbreğini satan Çinli, her sevgilisinden iPhone isteyip terkeden topladığı iPhone lar ile ev alan kadın..
    Bu haberler yalan mi?

• Huawei cihaz kullananalarda herhangi bir hizmet farklılıkları gözleniyoru

ve bu durum mutlaka daha önceden hesaplanmış olması ve düşünülmüş olması lazım

buna huawei nasıl bir lefleks göstericek.
  • İnşallah Çinliler birleşip kendi işletim sistemini geliştirirler de Amerika' ya ve Android' e kapak olur. Şu Amerika' nın kalkık g.tünü tüm Dünya' nın birleşip indirmesi lazım aslında (tüm alanlarda)
  • p30 p20 vs sahibi olmak istemezdim şu an...
    o kadar para ver telefon kadük kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Geçen hafta aldığım Honor 10 Lite'yi iade mi etsem acaba. Kutusunu dahi açmadım öylece duruyor telefon.
    ben de bu hafta alayım diyordum, öyle kalakaldım şimdi.
  • Teknolojik savaş ha!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

ben de bu hafta alayım diyordum, öyle kalakaldım şimdi.

Alıntıları Göster
    Almayın başka telefonmu yok ben şaşırıyordum bu mevzuların başında belliydi böyle olacağı ve millet tıkır tıkır huawei alıyordu hiçmi öngörünüz yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Mayıs 2019; 12:0:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Almayın başka telefonmu yok ben şaşırıyordum bu mevzuların başında belliydi böyle olacağı ve millet tıkır tıkır huawei alıyordu hiçmi öngörünüz yok.

Alıntıları Göster
    Xiaomi alsak aynısı yarın onun da başına gelebilir. Samsung falan mı bakacağız illa anlamadım ki.
  • unpop kullanıcısına yanıt
    Zte irana kuzey koreye ekipman ürün verdi yasak olduğu halde.
    Huawei 5g ekipmanlarıyla casusluk peşine düştü.
    Xiaominin telefon saat küçük elektronik aletlerle işi var 5g teknolojisi telekominikasyon donanımlarında işi yok diye biliyorum bence xiaomi için böyle bir risk yok.

Yani şunu yapmıyor xiaomi
    Google Huawei'nin Android lisansını iptal etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Mayıs 2019; 12:38:54 >
  • JesterKafa kullanıcısına yanıt
    İçerik diyorum hocam üretiyoruz zaten

• 3. Dünya savaşında bugün olmalıydı bence konu başlığı

• Mevcut cihazlarda sorun olmayacakmış.bu haberi duyupta ölü fiyatlara satmayın boşuna telefonunuzu.

• unpop kullanıcısına yanıt
    trup tamamen apple için saçma sapan işlerle uğraşıyor rakip olan tüm markalara aynısı olacak o kesin...
  • Çin hakkında biraz bilgin varsa face, Twitter, YouTube, twitch vs. yasak. Ancak Çin versiyonunu yapıp hükümete kabul ettirirlerse kullanılabiliyor. Steamin ve oyunların bile özel Çin versiyonu var. Yani Twitter, face kullanamıyor diye Çin piyasası etkilenmez. Ama Google ve Android işi ile uğraşanlar 1.5 milyarlık bir pazarı kaçırmak istemez. Android telefonların %60ı Çin menşeli ürünler. Samsung ve Sony tepki göstermese bile Android piyasası Çin'in elinde. Dolaylı yoldan 2.5 milyar insana etki ediyor. Eğer Çin hükümleri de Android kullanmayı yasak ederse, Google 2.5 milyarlık bir pazardan olacak. Kimse 2.5 milyar genişliğinde bir pazarı karşısına alıp karlı çıkamaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KASAP1910 -- 20 Mayıs 2019; 12:41:32 >
  • P30 pro su olan varsa iphone x le takaslarım😁😁

• quote:

Orijinalden alıntı: rerea

Mevcut cihazlarda sorun olmayacakmış.bu haberi duyupta ölü fiyatlara satmayın boşuna telefonunuzu.
    Sistem güncellemesi gelmeyecektir. Güvenlik yaması olmadan android=çöp. 6000TL verdiğiniz telefon 1 sene sonra sistem anlamında geri kalacak. Playstore’dan uygulama update’i gelse ne olur ki? Anlaşma olmazsa Huawei’n eskisi de yenisi de beş para etmez artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olsun ben hep 50x çekiyorum.

• Yeni lisanslanacak cihazlarda sıkıntı olacak ki gelecek yılın cihazları dahi lisansını almıştır. Şuanki ve gelecek bir yıldaki kullanıcıları etkileyecek bir durum yok. Kaldı ki sorun çözüme ulaşır büyük ihtimalle. Sığ akılları ile çöp oldu vs. diyenlere aldırış edecek bir durum yok, ha bana kalsa ben çin cihazlarının hiç birine güvenmiyorum orası apayrı bir mevzu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

O zaman vestel kullanananların bilgilerini Manisa da vestel merkezinde mi toplanıyor?
    Zeki çocuk

Vestel kimin çipsetini kullanıyor ise o toplar.

Sen vestelin telefonu sıfırdan her parçasını kendi mi üretiyorsun sanıyorsun?

Toplama pc ne ise telefonu da o casper , general mobile hepsi için böyle
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.