Şimdi Ara

Google Huawei'nin Android lisansını iptal etti (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
6
Favori
38.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O kadar kolay olsaydı Samsung bada ya da tizen ile giderdi zaten. Google kaç yılını verdi bu işe.
    Telefona yazılımı 1 sene içinde yazabilirsin ama marketi bomboş optimizasyonu kötü durumda olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

O kadar kolay olsaydı Samsung bada ya da tizen ile giderdi zaten. Google kaç yılını verdi bu işe.
    Telefona yazılımı 1 sene içinde yazabilirsin ama marketi bomboş optimizasyonu kötü durumda olur
    Eyvallah tamamda, Samsung 'un ilk telefon yıllarına göre bayağı bir ilerleme katetmesi ile yazılımda da bu konumla gelme ihtimalini arttırır gibime geliyor en azından artık parasal gücü de var 200 milyar doları geçen bir firma oldu artık bildiğim kadarı ile ve çip işi elinde ekran paneli amoled işi elinde ve premium konumunu da arttırdı s6 edge ile birlikte s7 s8 s9 s10 bayağı yol aldı yazılımda da bu atağı yapması lazım artık diye düşünüyorum, yazılım pazarı olarakta Hindistan son yıllarda ciddi bir çıkış yaşadı bu ülke yazılım için düşünebilir.

• İşte bu çok sert oldu.

• Yine toplanmış bütün ekonomi uzmanları
  • Kişisel fikrim böyle bir şeyin olmayacağı ve uzlaşmaya gidileceği yönünde. Resmi açıklama gelmediğine göre kapılar ardında hala pazarlıklar sürüyor olmalı. Evet Huawei kendi işletim sistemi üzerinde zaten çalışıyor ama şirket bunu uzun vadeli ve aşama aşama geçiş yapılmak suretiyle yapacak. Bu şekilde olursa yani tüm cihazlarına bir anda geçmek zorunda kalırsa beraberinde getireceği sorunlarla Huawei mobilin sonu malesef Nokia gibi olacaktır. Bence Huawei bu süreci zamana yaymak için uğraşmalı yoksa firma dibe gider.

• huawei kullanıcılarına geçmiş olsun artık telefonları sigara paketinden farksız...

sıra yakında xiaomi ve meizu gibi markalara da gelir muhtemelen

zorla insanlara samsung ya da lg filan alın ya da iphone alın diyecekler demek ki...
  • ABD ile hic kimsenin boy olcusemeyecegini bir kez daha gormus olduk. GG huawei

• Deneyimlemek amacıyla p30 almayı düşünüyordum huawei telefonları çok merak ediyorum ama bu haberden sonra sıfır huawei alınmaz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wauwaxtt -- 20 Mayıs 2019; 7:46:55 >
  • bu hamleyle şahsen iphone ve türevletinden iyice soğdum bazıları huawei bilgi aktarıyor demiş apple sütten çıkma ak kaşık sanki bana, önce zte sonra huawei hiç olmadı

• koskoca şirket bu yahu , herkes öldü bitti demiş.Sanki adamlar bunu öngöremeyecek?
    kesin B planları vardır ve yakında göreceğiz.Ayrıca yeni bir işletim sistemi demek yeni bir market demek
    uygulamalarını ios ve android için geliştiren adam yeni market içinde geliştirecektir
    temel uygulamaların hepsi windows phonelarda vardı
  • Google ve ürünleri yanlış hatırlamıyorsam Çin'de yasaktı. Buna ek olarak apple ürünlerinin yasaklamasını bekliyorum

Müşteri potansiyeli düşünülürse abd kaybedecek gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim anlamadığım su an olan tüm telefonlar mı bitecek yoksa yeni üretilecek telefonlar mı? Bir yerde okuduğum da sadece yeni telefonlarında olmayacak denildi. Bende 2 ay önce almıstım p smart 2019. Bosu bosuna mıydı yani🤦‍♀️🤦‍♀️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.TAH

Google bir tek playstore dan mi ibaret

Alıntıları Göster
    Cin de Google'a dair hicbir icerik yok ne arama motoru ne cloud ne birsey. O yuzden Google'in playstore'dan ibaret olup olmamasi birsey degistirmiyor.
  • Bizde hala kamuya cisco network alt yapısı almaya devam edelim ! bir an önce yeni alımlarda huawei seçilmeli hem güvenlik hem fiyat açısından, amerika istediği olmayınca zırlayan çocuğa döndü tokatı vurana kadar önce biraz kolunu sıkmak gerek.

• Oğlum ağlamayın Android açık kaynaklı Android 10 çıkınca portlayıp verirler elinize. Ama işin kötü yanı Huawei kendi işlemcisinin kodlarını paylaşmadı kapalı yani. Custom Rom desen zor. Kendilerinin insiyatifine kalmış artık.

• Ucuza Huawei telefon alınır. Ucuza Huawei telefon alınır!

• Bu konu o kadar basit bir konu değil arkadaşlar. Muhtemelen karar bir süre sonra geri çekilir. Çünkü bu yaptırım Huawei'ye değil doğrudan Çin devletine bir yaptırım olur. Her ne kadar birbirlerine rakip dursalar da Amerika ile Çin arasında çok büyük ekonomik ortaklıklar var. Eğer bu haber gerçekleşirse Çin devletinin buna karşılık vermesi çok zor olmaz ve bundan iki devlet de zarar görür. Bu yüzden bu haberin gerçekleşmesi pek olası değil. Eğer haber bir iddia ise yalandır. Eğer somut bir adım varsa ilerleyen zamanlarda geri çekilir. Huawei ve Çin'e bir mesaj olur bu.

• Çinin mevzusu kopyalamak zaten zaten mümkün ama ben safkan bir kapalı kaynak çin veya samsung kaynaklı işletim sistemi bekliyorum android apk için bir emülatörüde el altından veya mağazasından yaydın mı tamam :)

• Bu konuda forum kullanıcıları olarak bizim rolümüz de ucuza telefon satmak değil ucuza telefon almak olmalı.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.