Şimdi Ara

Google Huawei'nin Android lisansını iptal etti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
6
Favori
38.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trump ABD şirketlerinin ürünleri ABD içerisinde üretilmesini istiyor işine gelir sarı kafanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaddafi

Çinli markalar Huawei, xiaomi, oppo birleşip ortak işletim sistemi yaparlarsa kim biter sizce. Ha birde koreli Samsung u da unutmayalım.
    Öyle kolay değil artık trump efendi.
    Samsung işletim sistemini en kısa sürede hayata geçirirse ve bu iş Oppo Huawei Sony Htc Lg gibi firmalarda Samsung işletim sistemine geçerlerse gör sen Google 'yi. Zaten Apple 'dan ve Google 'dan sonra işletim sistemi üzerine Nokia Sybmian ile ve Samsung 'ta bada işletim sistemleri piyasada idiler. Samsung bu konu da tecrübelidir.
  • KASAP1910 kullanıcısına yanıt
    Google nasıl zararlı çıkacak? Diyelim tüm Android pazarı bitti ne olur ki? Adamların Google'ı Youtube'ı yeter. Hadi onu geçtim. Samsung ve Sony neden Çin'in tarafını tutsun. Kore ve Japonya hepsi Amerika'nın tartışmasız müttefiki. Yazılım öyle basit bir şey değil. Windows ve android desin ki. Çinli şirketlerin telefonuna hizmeti durduruk. Sistemler bu markaların telefon veya bilgisayarında olduğunu tespit edildi an kendini silecek. Kim gider Asus alır kim gider Lenova alır? Ben açıkçası Asus kullanıcısı olarak bir daha almam. Ve emin olun bugün Windowstan 10 kat daha iyi işletim sistemi yapsınlar. Android ve İos'un toplamından çok daha gelişmiş bir mobil yazılım geliştirsinler. Dönüp dolaşıp instagram facebook twitter'a gelecek.

Abd şirketleri Çin şirketlerine savaş açtığı an hepsi 1 yılda satışlarını sadece yerele yapan şirketler haline döner.

Hıı bence bu iş olmayacak ama Amerika şunu hatırlatıyor Çin'e ben senin patronunum. Sana iş veren çalışanlarını besleyen benim. Çekerim şirketleri Hindistan'a kalırsın ortada. demenin derdinde. Ki dediğini yaptığında evet Amerikan şirketleri 10 sene zorlanır. Eski karları edemezler ama Çin biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0985F6AB6 -- 20 Mayıs 2019; 2:59:30 >

• Aynı şey Xiaomi" nin başına da gelir mi? Zte ve Huawei' den sonra gelir herhalde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun android yoksa telefonda yok huaweinin fişi çekildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

Xiaomi önderliğinde yeni bir işletim sistemi çıkarmalıyız
    yeni bir işletim sistemi çıkardın diyelim yine amerikan şirketleri olan facebook-whatsapp-instagram-twitter senin işletim sisteminde uygulama yayınlamazlarsa kim kullanır o işletim sistemine sahip cihazı
  • Galatasarayın şampiyonluğunu bastırmak için uydurulmuş bir haberdir. Şampiyonluk elden gidiiiyeahh...

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hafnarfjordur -- 7 Mayıs 2020; 13:28:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer mevcut telefonlar etkilenmezse yasak öncesi satılan Huawei telefonlar karaborsaya düşer şimdi sipariş iptal eden arkadaşlar da kafalarını duvarlara vurur

• Bu atmosferi Türkiye değerlendirmeli telefonda geriyiz, işletim sistemini biz hızlıca yapamayız vakit alır ama huawei eninde sonunda işletim sistemi yapacak buraya uygulama ihraç etmeliyiz o kapasite bizde var. Türkiye yeni içerikler üretmeli bu ortamı fırsata çevirmelidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Huawei kendi işletim sistemini yapar yapmasına,kralını da yapar,ama mesele sadece işletim sistemi değil ki.
    Trump'ın istekleri uygulanırsa Huawei bitmez,iflas etmez ama pazar payının 3'de 2'sini kaybeder. Türkiye'de 100 adet satacaksa 10 adet zor satar. Onu da çok ucuza satarsa. Bizim için kötü oldu,Samsung fiyatları düşürüyordu. Samsung'un şımarık fiyatları tekrar başını alıp gider.
    Bu arada Trump'ın yada Amerika'nın derdi kullanıcı güvenliği değil,kendi güvenliği. Huawei gibi Amerika dışı markalar yaygınlaştıkça daha az kişiyi takip edebilecekler. Casusluk yapamayacaklar. Kısa vadede Huawei zararlı çıksa da umarım uzun vadede Amerika'nın dünya üzerindeki bu emperyalist baskısı ve egemenliğini sonlandıracak gelişmeler olur.

• lido kullanıcısına yanıt
    Hazır var olan sisteme geçer onlarda, samsungun tizenos unda o dedikleriniz hep mevcut Hindistan'da aktif olarak kullanıyor insanlar, mağaza linki buyrun.temel tüm uygulamalar var

• Kullanımda olan telefonlara bir şey yapamazlar. Yeni üretilecek olan telefonlar için geçerlidir. Dünyanın en büyük iki firması "iptal ediyorum, ettim" ile milyonlarca müşteriyi yarı yolda bırakacak bir anlaşma yapmamışlardır. Trump oyuncağı değil bu konular. Onlarca yüzlerce hukukçu ile anlaşmalar yapılıyor. Her ihtimali düşünüyorlar. Hemen yaygaracı tayfa konuyu ele geçirmiş, 2. el huawei piyasasını bile öldürmüş.

İnadına Apple almayacağım nokta.

• Şahsi görüşüm; konuda yorum yazan arkadaşların çoğu olaya duygusal yaklaşmış.

Küresel pazarda duyguya yer yoktur, her şey, herkes Excel satırındaki veriden ibarettir.

Huawei'nin Çin Hükümeti tarafından direkt desteklendiği zaten aşikar. Yeri geliyor diğer Çinli firmalar bile duruma isyan ediyor. Böyle büyük bir firmanın Çin harici ülkelerdeki piyasadan çekilmesi diğer tüm firmaların işine yarar. Pastadan aldıkları pay artar.

Telefon alırken bile ''Acaba kaç sene götürür, 2. elde satarken ne kadar az zarar ettirir, uygulama desteği var mı?'' gibi bir ton soru soruluyor, insan içinden geçiriyor.

Eğer Google kararı onaylarsa;

''Bir zamanlar Huawei diye bir marka vardı.'' olur...
  • Bu haber doğru ise Huawei çok ekstrem bir teknolojiyi dünyaya duyurması lazım ki dünya tarihinden silinip gitmesin. Sunabilirler mi? Neden olmasın derim. Bunlardan ilk aklıma gelen; telefon ağırlıklarını pek etkilemeyecek ama tek şarjla 4 - 5 gün gidecek batarya.

• yazilimsever kullanıcısına yanıt
    Kullanımda olan cihazların PlayStore Uygulama güncellemeleri haricindeki herşeyi iptal edecekler. Yarın Facebook vs de desteği çekiyoruz demesse tabi.
    Kaldı ki Android güncellemesi alamayan P30 Pro bu vakitten sonra ne işe yarar Yada Google Maps olmayan bir cihaz gibi.
    Olaylar acayip noktaya ulaştı.

• ZTE gibi Huawei de Trump gösterir parayı yoluna devam eder. Trump para için babasını bile satar 😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence bir orta yol bulunur gibi geliyor ama ,bu iş kalıcı olursa diğer üreticiler ortamdan yararlanıp dolar bazında zam bile yapabilirler.

diğer konuda eski seri telefonların zamanla gplay de bu uygulama cihazınızla uyumsuz mesajlarının zamanla artmasına sebep olur ,mecburen elinden çıkartmak zorunda kalınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 20 Mayıs 2019; 3:55:52 >
  • savaş başladı artık, lakin uzun vadede bu işten zararlı çıkan taraf abd olur. çinli markalar halihazırda bi ekosistemi çin için geliştirdiler, uyguluyorlar bile. bunu dünyaya açabilirler, zaten samsung dünden razı bunlarda kurtulmaya onlarda katılırsa bu kervana çok ciddi kan kaybettirirler. burda asıl önemli olan aslında telefon vsden çok bu hamlelerin neyin ön ayağı olduğu. bu iş burda bitmez illaki bi yerde askeri karşılaşma olur. trilyonlarca dolar askeri harcama boşuna değil ya sonuçta bi yerde kullanılması lazım
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    Yok daha neler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.