Şimdi Ara

Google Huawei'nin Android lisansını iptal etti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
406
Cevap
6
Favori
38.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huaweinin alt markasi olan honor bu durumdan etkilenecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14alper41 kullanıcısına yanıt
    Çok büyük bir ihtimalle honorda aynı şekilde etkilenir.
    Huawei=Honor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • filojistoN kullanıcısına yanıt
    Güzel kafa
  • Windows Phone gibi gittiği yere kadar kullanacağım. Bu saatten sonra da Vestel alır Apple ürünlerine dokunmam.
    Kişisel bilgilerin Çine aktarıldığı yalanına inanan var mı gerçekten? Buna kargalar bile güler, tek bir nedeni var o da ısırık elmanın tablo da geriye düşmesi.
    Bu işin bir de Avrupa kısmen de olsa Rusya tarafı var. Öyle kolay değil çektim işletim sistemimi demek. Muhtemelen halihazırdaki satılmış cihazlar için desteğe devam edilecek. Yoksa çok büyük darbe alır Google Avrupa Birliği tarafından. Yok öyle en az 40 milyon insanı mağdur etmek.

• amazon türkiye den p30 pro almıştım cumartesi teslim edilmişti şansa bak ya telefonu açmıştım sim takmıştım iade etme şansımız varmıdır acaba?
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Maalesef iade edemezsiniz ancak aldığınız fiyata yakın bir fiyattan satabilirsiniz henüz durum yeni iken.

• Çinli markalar Huawei, xiaomi, oppo birleşip ortak işletim sistemi yaparlarsa kim biter sizce. Ha birde koreli Samsung u da unutmayalım.
    Öyle kolay değil artık trump efendi.

• Arkadaşlar olayın birde şu boyutu var; Google desteğini tamamen çektiğinde Huawei kullanıcıları, özellikle yabancı ülkelerde mahkeme yoluyla belki paralarını geri alabilirler. Bu durumda Huawei, satışların düşmesinden ziyade ek olarak böyle bir maddi zorlukla da karşılaşabilir.

• Tamam da Google niye iptal etti Huawei’in lisansını?

• Çin destekli Huawei'yi bu tür yollarla saf dışı bırakmak ancak bir ütopya.

Oppo, Huawei, Xioami, OnePlus, Vivo, Meizu bu saydıklarım android piyasasının yüzde 60-70'i yüzde 25'i samsung gerisi de lg htc vb.

Samsung'un yıllardır androidden kurtulma hedefi olduğunu bir kenara koyun.
    Üstte saydığım firmalardan huaweinin banlandığını ve çin hükümetinin diğer şirketleri androidden çıkmaya zorladığını düşünün.

Bizim turp ya seve seve geri adım atacak ya da googlea büyük zarar verip androidi bitirecek.
    Samsung da ayrılırsa tizenden yürürler olay bu kadar basit en kötü ihtimalle çinli şirketler yeni işletim sistemi yazar. Diğer çinli şirketler qualcoom işlemci almayı bırakır.
    Olay bu kadar basit.
  • kaddafi K kullanıcısına yanıt
    Düşenin dostu olmaz diye boşuna dememişler. Bu markaların arkasındaki düşünürler bunun farkındadır ve kimsenin kötü olanı yükseltme gibi bir çabası olmayacaktır bence. Huawei, o markaların öz babasının oğlu değil ya sonuçta. Bir rakip eksildi onlar için. Ha ileride birgün Google o markalari da ayni durumda bırakırsa belki ozaman bir birliktelik olabilir, ancak şuan için benim görüşüm kimse başkası için çaba sarf etmeyecektir.

• ABD başkanı yeni bir karar yayınladı. Seneye seçim var. Trump giderse yasa da kalkar. Huawei 1 sene güncelleme veremez olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D7B950238

Düşenin dostu olmaz diye boşuna dememişler. Bu markaların arkasındaki düşünürler bunun farkındadır ve kimsenin kötü olanı yükseltme gibi bir çabası olmayacaktır bence. Huawei, o markaların öz babasının oğlu değil ya sonuçta. Bir rakip eksildi onlar için. Ha ileride birgün Google o markalari da ayni durumda bırakırsa belki ozaman bir birliktelik olabilir, ancak şuan için benim görüşüm kimse başkası için çaba sarf etmeyecektir.
    ABD google gibi bir devi bile zorlayabiliyor.
    Çin bu şirketleri gerçekten zorlayamayacak mı sanıyorsunuz siz?
  • Huawei'in pahalı amiral gemisi telefonlarının fiyatı birden düşer mi sizce?

• LGatakan kullanıcısına yanıt
    Gelen gideni aratır demişler. Başkan değişirse, bu durumun düzeleceğinin veya başkanın değişeceğinin de garantisi yok.

• Çin bir süre sıkıntı yaşar ama bu işin sonu yeni mobil işletim sistemine doğru gider.

• palavra... + rom yükleyene karışamazlar... aynı donanımı kullanan çok telefon var...
  • Bu olay su çok su götürür. Zaten yıllardır firmalar Android'ten kurtulmaya çalışıyor. Büyük firmaların çoğu uğraş içersinde 3 büyük firma çıkıp artık işi biz ele alıyoruz dese android diye bir sistem kalmaz. Bana göre android iosun yanında çok hantal bir işletim sistemi.
    En çok telefon satan firmaların büyük kısmını artık Çinliler elindeBu olay siyasete döküldüğü için bu firmaların artık biz kendi sistemimize geçiş yapıyoruz dedikleri vakit, ios'a yakın stabilitesi olan ekosistem oluşturursa android yalan olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Güncelleme yayınlayarak Google servislerini kaldırıp ayrı bir mağaza koyarak yoluna devam eder tıpkı Çin'de Xiaomi ve kendilerinin yaptığı gibi. Bu durumda piyasada yükselen markalar Çinliler olduğu için Google kendi topuğuna sıkmış oluyor.

Veya şu tür açık kaynaklı bir projeyle yoluna devam eder :https://microg.org/ , https://github.com/thermatk/FakeGApps

Sonuçta açık kaynaklı bir şey Google müdahale edemez.

Alıntıları Göster
    Bir şirketin telefonlarında signature spoofinge izin vermesi ve bunu aktif olarak kullanması asıl tam skandal olur, tamamiyle yasaklanır ürünleri.

• Murat Burç M kullanıcısına yanıt
    Çin ve ABD ezeli rakip orası ayrı bir konudur ancak Huawei ve diğer markalar da kendi aralarında birer rakipler. Ben dediğim gibi, Huawei ile aynı durumda kalmadıkça diğer markaların buna destek çıkacağını düşünmüyorum. Ki Huawei nin bu durumda kalmasının sebebi doğruluğunu bilmesem de verilerin aktarılma muhabbeti. Yani Huawei için gelişen kişisel bir sorun. Diğer markaları ilgilendirmiyor, tersine rakip eksiltiyor. Benim düşüncem böyle.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.