|
Bildirim
Ne öyle ebeveyn modu gibi çözüm :) Bir gün acil durum olur, başka numaradan ararlar olmaz o iş.
Ben bi ara pattern yazdım belli no'lar aramasın diye. Arabanın ücretsiz bakım randevuları için aramışlar hep, az daha yakıyordum haklarımı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 12 Nisan 2023; 1:30:19 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Hocam türkçe meali ne zaman gelir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
:) Hocam projeden kafam kazan gibi, kafa dağıtmaya geliyordum yorum yazarak. Çatışan gruplar arasına giren AI çözümleri biz kullanıcıları hep mutlu etmeyecek. Bugün Google "spam arama yapan firmaları AI ile engelleyecek" diye olumlu bakıyoruz. Yarın ise aynı Google kendi çıkarı için Adblock'u AI ile engelleyecek. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 12 Nisan 2023; 14:44:38 > |
Şunu söyleyebiliyorum adblock bence zaten engellenmeli bu siteler bir içerik sunuyor ücretsiz bir sitede reklamları engelleyerek gezmek akıl dışı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |