Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.910
Cevap
148
Favori
1.067.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu an için pil farkındalığı oluştu bile, eskiden otomatik parlaklıkta menülerde gezip mesajlaşırken 4 dakikada %1 şarj kaybı yaşardım şimdi ise 7-8 dakikada bir düşüyor şarj. performans olarak da bir kayıp yaşamadım ancak bir artısı da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: parooksetin

quote:

Orijinalden alıntı: parooksetin

Beyler bir sorunum var.Bu ilk nexusum.Nexus 4 ün bootloder kilidi acamadım.Lg driverlerını yukledım.Toolkit ile acmaya calıştım waiting your device uyarısnda kalıyor.Aynı şekilde manuel yapmak istedim ama olmadı.Nerde hata yapıyorum yada yanlış yapıyorun anlamadım.

Deli olacam,nerde hata yapıyorum anlamıyorum,ilk msjdaki yonergeleri izliyorum olmuyor,fastboot uzerinden yapmaya çalışıyom ama teli bir turlü gormuyor sanırım

Bende telefonu gorduremiyince baska pc den yapmısıtm...Baska Pc den deneme sansınız var ise deneyin derim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper Deniz

quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

quote:

Alper Deniz

Çok fazla telefonla resim çeken biri değilim fotoğraf makinemi kullanıyorum ama burda fotoğraf makinam yanımda yokken kaçırmak istemediğim bir iki kareyi paylaşayım

wallpaper yaptım kullanıyorum

https://www.box.com/s/np11e14bhd9j8jc1qm62

https://www.box.com/s/yxjl5oi4jnqn8vpemxt1

Çook teşekkür ederim hocam. Gerçekten güzel kareler.
    Benim konuyu baltalamak gibi bir amacım yoktu. Sadece tüm konu rom-kernel ikilisinden gidiyor. Onu belirtmek istedim.

Su anda tüm nexus sahiplerinin ortak sorunu var ve bu da batarya ssüresi . Bu problemi ortadan kalkmadan da kimse fotoğraf, wallpaper paylaşımı yapmaz. Sizin için yarın bir telefon hakkında bilgi paylaşımı yapalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: disq

quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

Arkadaşlar,

Biliyorsunuz telefonumuz kablosuz şarj ile manyetik şekilde şarj edilebiliyor. Qi standardını destekleyen ürünler ile yapılabiliyor. Dün üşenmedim gittim Nokia shopa ve Lumia için üretilen şarj aletini denedim...

sonuç aşağıda... şarjı anında algıladı...

Telefon açıkken şarj etmiyor değil mi ?

Eder canım etmese ne esprisi var :) Kim kapatıyor ki telefonunu.

Bugün denedim aynı Qi şarj ile ve telefon açık iken şarj oldu. Hatta nokia cı eleman dumur oldu. "biz lumia yı şarj edebilmek için tanıtmaya uğraştık, ettik, tuttuk ama siz getirdiniz koydunuz hemen şarj oldu, nasıl oldu?" diye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhamnet -- 13 Ocak 2013; 1:16:27 >

• Benim gibi 64 bit Windows 8 kullanıyorsanız her şey bir zulüm. Bu cihaz driver'ları özellikle. Paranoid Android indirip denedim, sonra AOKP 8 Ocak unofficial sürümü pc'den cihaza atmak istedim pc telefonu görmedi. Aygıt yöneticisinden bakınca ADB Interface vs. olarak görmüş Nexus 4 olarak görmesi gerektiği halde. (5 dk. önce PA rom dosyasını aynı şekilde aynı pc'den atmıştım)

Neyseki o interface driver'ı komple silince çıkar-tak yaptım kendi buldu driver'ını Nexus 4 adıyla. Toolkit kullandıgım zaman yüklediğim driver'lardan aklı karıştı aletin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

şu an için pil farkındalığı oluştu bile, eskiden otomatik parlaklıkta menülerde gezip mesajlaşırken 4 dakikada %1 şarj kaybı yaşardım şimdi ise 7-8 dakikada bir düşüyor şarj. performans olarak da bir kayıp yaşamadım ancak bir artısı da yok

Şimdiden göstermiş olabilir, ancak aklınızda bulunsun tonla geliştiricinin önerisi ve belki binlerce kullanıcının deneyimi "ROM - Kernel vs. oturması için en az 3 tam deşarj-şarj süre verin"dir. %5 veya %40 farketmez, mutlaka ilk kurduktan sonraki aldığınız süre gözle görülür şekilde değişir. Pozitif anlamda değişir tabii. Mutlaka bir oturmasını beklemek icap ediyor.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder Çatalkaya -- 12 Ocak 2013; 18:41:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

quote:

şu an için pil farkındalığı oluştu bile, eskiden otomatik parlaklıkta menülerde gezip mesajlaşırken 4 dakikada %1 şarj kaybı yaşardım şimdi ise 7-8 dakikada bir düşüyor şarj. performans olarak da bir kayıp yaşamadım ancak bir artısı da yok

Şimdiden göstermiş olabilir, ancak aklınızda bulunsun tonla geliştiricinin önerisi ve belki binlerce kullanıcının deneyimi "ROM - Kernel vs. oturması için en az 3 tam deşarj-şarj süre verin"dir. %5 veya %40 farketmez, mutlaka ilk kurduktan sonraki aldığınız süre gözle görülür şekilde değişir. Pozitif anlamda değişir tabii. Mutlaka bir oturmasını beklemek icap ediyor.

Edit: İmla.

bilgilendirme için sağolun hocam dediğim gibi şuanlık memnunum ancak dediğiniz gibi bekleyip görmekte fayda var. DHda da 4.2.2'n haberi çıktı, sizce gerçekse Google bu güncellemede şarjı iyileştirmiş olabilir mi ?

• quote:

bilgilendirme için sağolun hocam dediğim gibi şuanlık memnunum ancak dediğiniz gibi bekleyip görmekte fayda var. DHda da 4.2.2'n haberi çıktı, sizce gerçekse Google bu güncellemede şarjı iyileştirmiş olabilir mi ?

Qualcomm'un yayınladığı, cihazın derin uykuya girmesini engelleyen hatayı giderdikleri yamayı içeriyordur bence 4.2.2. Tabii gerçekse bu güncelleme
  • Paranoid Android çok gereksiz bir ROM bana kalırsa. Daha önce Sensation XE ve S3'de de denemiştim. iOS'taki gibi piyasadaki 700.000 app'in 300.000'i tabletler için yazılmış olsa, anlayacağım. Tablet arayüzüyle kullanmak hoş olabilir. Ama onun dışında hiçbir artısı yok. 1-2 app için de o küçük arayüz kullanılmaz. İstediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz, standart N4 olarak da kullanılabiliyor. Bildirim ekranı altta, üstte olarak boyutlar ayarlanabiliyor. App app arayüzlerini değiştirebilirsiniz. Gmail tablet arayüzüyle açılsın derken X app'i telefon arayüzüyle açılsın ve renk ve boyutları şöyle olsun gibi... Mesela Youtube app'ini açıyorsunuz alttaki soft butonlar ve yine sağ alttaki (tablet arayüzündeki gibi) durum ve pil göstergeleri vs. kırmızı olabiliyor. Sırf bu ufak detaylar için koca ROM'u değiştirmek mantıklı mı? Bence hiç değil. AOKP ve CM'deki bir sürü detay ayarı aradı hemen gözlerim.

Bir kıskandığım GMail app'ini tablet arayüzüyle kullanmak oldu ki, onu da bir app vardı, istediğiniz app'lerin tablet arayüzüyle çalıştırılmasını sağlıyordu.. Onu kurarak yapacağım. Hatırlayabilir / bulabilirsem tabii

Developer'larından sadece birinde N4 var, 2 defa güncellendi. Kısacası tavsiyem PA ROM'dan uzak durun derim.

PS: AOKP 8 Ocak unofficial ROM + Franco r31 'e devam ;)

• Cozdum nasil oldugunu, hemen sizinle de paylasayim basina gelen olursa aynısını yapar. telefonla konuşurken hoparlörü açtım sesini kısıp sonra açtım düzeldi. Bu kadar basitmis sabahtan beri sinirlerim çok bozdu.neyseki halloldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantel

Cozdum nasil oldugunu, hemen sizinle de paylasayim basina gelen olursa aynısını yapar. telefonla konuşurken hoparlörü açtım sesini kısıp sonra açtım düzeldi. Bu kadar basitmis sabahtan beri sinirlerim çok bozdu.neyseki halloldu.

Hadi geçmiş olsun hocam başka yerlerde arayıp bulamayıp sonra kendi fikirlerimizle birşeyleri çözüp bu Nexus 4 konumuzda paylaşmamız gerçekten çok güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

quote:

Cidden telefona ulaşabilen kimse paylaşım yapmıyor.
    Varsa yoksa kernel rom... Onları NEXUS alacak herkes biliyordur.

Neyin pesindesin? Ozellikle ogrenmek istedigin bir kisim varsa cihazla ilgili sorarsin cevaplanir.

Kernel ve romu "alacaklar" nasil bilecekmis pardon? Biz elimizde olan alete kurarak, deneyerek hangisi daha stabil, sorunsuz, pil omru daha uzun diye deniyoruz. Cihaza sahip olmadan bu nasil biliniyormus?

Nexus alacaklar zaten kernel ve rom işlerinden anlıyordur diyorum. Konuyu baltalamaya gelmedim.
    Geçen konuda herkes yırtınıyordu inceleme inceleme diye.
    Sallayan yoktu. Şimdi kullanıcı sayısı biraz arttı. Hala ayni şey.

Etrafımda nexus sahibi ama kernelin k'sinden anlamayan o kadar çok insan var ki!!!

Kernel ve rom tartışmalarıda bir tür paylaşımdır ve biz en iyiyi deneyerek paylaşarak ulaşmak istiyoruz..

Ayrıca merak ettiğin bişey varsa sor inan bilenler cevaplamaktan memnun olacaklardır...

Alıntıları Göster
    bende nexus4 aldım ama kernel ve rom olaylarından hiç anlamam. şimdilik bir süre konuları takip edip orjinal rom kullanıcam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burhanbal -- 13 Ocak 2013; 12:30:44 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Biliyorsunuz telefonumuz kablosuz şarj ile manyetik şekilde şarj edilebiliyor. Qi standardını destekleyen ürünler ile yapılabiliyor. Dün üşenmedim gittim Nokia shopa ve Lumia için üretilen şarj aletini denedim...

Bugün denedim aynı Qi şarj ile ve telefon açık iken şarj oldu. Hatta nokia cı eleman dumur oldu. "biz lumia yı şarj edebilmek için tanıtmaya uğraştık, ettik, tuttuk ama siz getirdiniz koydunuz hemen şarj oldu, nasıl oldu?" diye...

Iyi haber, geriye bu cihazların alinabilirligi kalıyor bir de maliyeti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

walla dükkanlar 140 lira diyor ama geçen hafta lumia satın alan herkes bu hafta satıyor ve 100 lira civarlarında bu şarj aletini de satıyorlar ayrı olarak...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Energizer'ın ve Panasonic'in şarj padi 47$ amazon ve ebay da. Kılıf aldım az önce 2 adet, elim gitti Energizer'a da sonra ne gerek var dedim ya

Ne dersiniz arkadaşlar, almaya değermi sizce bu padi? Gümrük sorunu falanda olmaz, rahatça ulaşır yani elimize...

• quote:

quote:

walla dükkanlar 140 lira diyor ama geçen hafta lumia satın alan herkes bu hafta satıyor ve 100 lira civarlarında bu şarj aletini de satıyorlar ayrı olarak...

En fazla 30-40 çalışır ^_^

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac
    Energizer'ın ve Panasonic'in şarj padi 47$ amazon ve ebay da. Kılıf aldım az önce 2 adet, elim gitti Energizer'a da sonra ne gerek var dedim ya

Ne dersiniz arkadaşlar, almaya değermi sizce bu padi? Gümrük sorunu falanda olmaz, rahatça ulaşır yani elimize...

100 dolar altında gümrük yok değil mi?

bu ürün alınır mı? alınır. fiyat her halukar da TR den uyguna geliyor.
  • quote:

quote:

75$ hocam sınır Kılıflar gelsin, artık verdim onların siparişini, çok uzun sürmezse gelmeleri Energizer padinide getirmeyi düşünüyorum...

Arkadaşlar ayrıca birde duyurum var!!!

Şubat ayı içinde Oppo Find 5 ve diğer 1080P ekranlı Çin menşeili cihazlar getirtmeyi düşünüyorum adetli olarak. Tabiki en önemlisi Xperia Z ve ZL olacak, inşallah çıkarsa o tarihe kadar. Net fiyatları ay sonu aldığımda, buradan duyurumu yapacağım

• quote:

quote:

quote:

En fazla 30-40 çalışır ^_^

:) yani sizin için fazla bir fayda ihtiva etmiyorsa almak mantıklı olmaz. aynı ofiste birkaç arkadaş kullanıyorsanız şarj aletini o zaman iyi olabilir belki...
  • quote:

quote:

quote:

75$ hocam sınır Kılıflar gelsin, artık verdim onların siparişini, çok uzun sürmezse gelmeleri Energizer padinide getirmeyi düşünüyorum...

Arkadaşlar ayrıca birde duyurum var!!!

Şubat ayı içinde Oppo Find 5 ve diğer 1080P ekranlı Çin menşeili cihazlar getirtmeyi düşünüyorum adetli olarak. Tabiki en önemlisi Xperia Z ve ZL olacak, inşallah çıkarsa o tarihe kadar. Net fiyatları ay sonu aldığımda, buradan duyurumu yapacağım

hadi hayırlısı bakalım. ancak buradaki arkadaşların çok sıcak bakacağını düşünmüyorum. donanım aynı, yazılımı saf android alan adamların, tek ciddi farklı artısı su geçirmezlik olan bir ürün için nexus tan vazgeçeceğini sanmam. yani ben kendi adıma nexus un tasarımı ve yazılım avantajı daha değerli. öyle su altında konuşma kabiliyetim de olmadığı için nexus sonrası bana hitap etmiyor Sony Z...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.