Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.910
Cevap
148
Favori
1.067.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

quote:

quote:

Energizer'ın ve Panasonic'in şarj padi 47$ amazon ve ebay da. Kılıf aldım az önce 2 adet, elim gitti Energizer'a da sonra ne gerek var dedim ya

Ne dersiniz arkadaşlar, almaya değermi sizce bu padi? Gümrük sorunu falanda olmaz, rahatça ulaşır yani elimize...

100 dolar altında gümrük yok değil mi?

bu ürün alınır mı? alınır. fiyat her halukar da TR den uyguna geliyor.

75$ hocam sınır Kılıflar gelsin, artık verdim onların siparişini, çok uzun sürmezse gelmeleri Energizer padinide getirmeyi düşünüyorum...

Arkadaşlar ayrıca birde duyurum var!!!

Şubat ayı içinde Oppo Find 5 ve diğer 1080P ekranlı Çin menşeili cihazlar getirtmeyi düşünüyorum adetli olarak. Tabiki en önemlisi Xperia Z ve ZL olacak, inşallah çıkarsa o tarihe kadar. Net fiyatları ay sonu aldığımda, buradan duyurumu yapacağım

hadi hayırlısı bakalım. ancak buradaki arkadaşların çok sıcak bakacağını düşünmüyorum. donanım aynı, yazılımı saf android alan adamların, tek ciddi farklı artısı su geçirmezlik olan bir ürün için nexus tan vazgeçeceğini sanmam. yani ben kendi adıma nexus un tasarımı ve yazılım avantajı daha değerli. öyle su altında konuşma kabiliyetim de olmadığı için nexus sonrası bana hitap etmiyor Sony Z...

Eyvallah hocam, inşallah hayırlısı olsun. Kendi adıma konuşayım, sırf 1080P merakımdan denicem Her ne kadar 440PPI'ı gözün algılayamacağının farkında da olsam denicem, çok merak ettim

Gerisi zaten dediğiniz gibi, bütün donanım aynı...

• Arkadaşlar ayrıca şu Faux'un kernelini deneyeceğim birazdan --->
    XDA Developers
    [Kernel] (ver 041) Mako KK 4.4 (UV/OTG/CPU/GPU OC/Hybrid Linux 3.4+) [08-02-14]
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2008222

2.postta da FauxClock App için önerdiği ayarlar var baya detaylı, hem performans hemde batarya için ayrı ayrı belirtmiş, onlarıda bi yapalım bakalım nasıl olacak...

• quote:

Ne dersiniz arkadaşlar, almaya değermi sizce bu padi? Gümrük sorunu falanda olmaz, rahatça ulaşır yani elimize...

Kesinlikle değmez. Bir numarası yok bence kablosuz şarjın. Telefonla çoook konuşan biri olacak ki, işyerinde masada pad'in üzerinde olacak çaldı mı açacak kablo çıkar-tak uğraşmadan. Öyle çok konuşan biri de zaten bluetooth kulaklık vs. vardır, telefonu eline bile almasına gerek yok, dolayısıyla kablosuz şarja da ihtiyaç yok.
  • quote:

Arkadaşlar ayrıca şu Faux'un kernelini deneyeceğim birazdan ---> http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2008222

2.postta da FauxClock App için önerdiği ayarlar var baya detaylı, hem performans hemde batarya için ayrı ayrı belirtmiş, onlarıda bi yapalım bakalım nasıl olacak...

Bricked 0.75 kurdum, telefon açılmadı Google yazısında kaldı Faux'u çok az denedim. Franco'ya döndüm. Siz bir deneyin bakalım.

• @edecsac

Ben de Nexus 4 bekliyorum ama Xperia Z de aklımı celmiyor değil :-)

Sıkı ioscu amcaoglum bile elmayı bıraktı, yana yana bu telefonu bekliyor.

@muhamnet

Sıvı temasını es geçme, 1080p ekranı da. Ayrıca 13mp ile kullanılan lens şahane, ciddi fark yaratır.

Nexus4 ün tek avantajı adının Nexus olması :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

@edecsac

@muhamnet

Sıvı temasını es geçme, 1080p ekranı da. Ayrıca 13mp ile kullanılan lens şahane, ciddi fark yaratır.

Hocam yaa hiç getirtemesem 1 adet ne yapıp yapıp kendime getirtecem, o kadar merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

@edecsac

@muhamnet

tamamen göreceli ancak nexus un tasarımı bile çok daha güzel sony den.

aslında o telefon bence sadece 13 mp exmor sensör için alınabilir. 1997 den beri telefon kullanıyorum ve bugüne kadar sıvı teması ile ilgili sorun yaşamadım. hatta ve hatta işyerimden sevgili arkadaşım S2 sini çamaşır makinesinde ön yıkamada 3 saat yıkadı ve 3 gün sonra telefonunu kullanmaya devam ediyordu. bunu bana özellik diye satmasınlar şimdi. S2 de tanıtımı yapılmamış ama varmış demek ki

sony e fok atmıyorum, ancak bana hitap etmiyor (şimdilik) :)

• Arkadaşlar birde sorunum var, 3 günde 3 farklı rom denedim, bu Play Store'damı bi sorun var yavaş iniyor herşey, yoksa bendemi bi sorun var, çözemedim gitti yahu

Farklı internet bağlantılarında da denedim, 3G'de sorun yok gibi. Ama gel gelelim wifi ile nereye bağlansam Play Store'dan çok yavaş iniyor herşey, kafayı yiyecem yahu...

EDIT: Misal az önce Contract Killer 2'yi indirdim Play Store'dan, neredeyse 1 saatte anca indi, 350mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 13 Ocak 2013; 2:58:13 >
  • Konu dağılıyor ama gecenin bu saatinde konuşalım bir şey olmaz :-)

Bana göre asıl tasarım konusu göreceli. Sony bu sefer iyice bilenmis belli. Ama bu uyuz Sony çok kaliteli cihaz yapar yapmasına da fiyatı ne olur orası belli değil.

Ben sıvı temasından çok çektim, Galaxy S in ve GT 5510 un anakartlari değişti, hem de cebinden.

Dediğim gibi çok güzel bir cihaz ama bir Nexus değil işte.
    Elimde Nexus 7 var, rom acligimi bununla gideriyorum dersem, ve de uygun fiyatlı olursa neden olmasın diyebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hah işte onu diyroum. güzel cihaz ama nexus değil... orada iş bitiyor. şimdi android 5 ile güzel bişeyler gelir. aç aç beklemek zorunda kalırsın aylarca "sony bizi de diskoya götürecek" diye... ama nexus ile 2 gün sonra telefonunda. MİS...

13 mp kamera önemli. ama dünyanın en önemli telefon konusu değil bence... ama bence... GNEX te 5 mp vardı, şimdi NExus4 ile 8 mp. ne farketti benim için? baskı da ayırmak bile ciddi ciddi zor. hele ışığı kullanmayı bilen adam için hiçbirşey ifade etmez 13 mp.

ve tasarım... hocam yanyana koyamadım ben tasarım konusunda da açıkçası.
    ki zaten işletim donanımı aynı. s4 pro+2 gb ram+adreno 320. bu fiyat ile nexus diyorum hocam... ama alırız elimize bakarız... sony de yabana atılacak telefon yaptırmıyor. ben asıl x-phone u bekliyroum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

quote:

Orijinalden alıntı: parooksetin

Beyler bir sorunum var.Bu ilk nexusum.Nexus 4 ün bootloder kilidi acamadım.Lg driverlerını yukledım.Toolkit ile acmaya calıştım waiting your device uyarısnda kalıyor.Aynı şekilde manuel yapmak istedim ama olmadı.Nerde hata yapıyorum yada yanlış yapıyorun anlamadım.

cihazınızın başta belirtilen sürümüne bir bakın, ben 4.2.1e güncellediğimden dolayı sürümü değişmişti bende zorlamadım fazla şöyle bir deneyin olacak mı bakalım
    ayarlar - > telefon hakkında -> derleme numarasının üstüne 5-10 kere tıklayın, ardından size "artık android geliştiricisisiniz" gibi bir yazı gelecek, geri gelin oradan, ayarlarda geliştirici seçenekleri diye ek bar açılacak, oradan usb hata ayıklamayı aktif edin deneyin.

Üç değişik windows 8 yüklü bilgisayarda toolkitle unlock-root yapmaya çalıştım,bilgisiyar hiçbirinde görmedi telefonu.En sonunda win 7 yükledim bilgisayara ve yapabildim sonunda,zati uyuz olmuştum win 8e.Ubuntu ve windows arasındaki proglarda uyum sorunu olmasa da artık tamamıyle hayatımızdan çıkarsak şu windowsu ya.Xenon hd yi yukledım bakalımm pil performansı değişecek mi?Bu Romu kullanan arkadaşlar farklı bir kernel kullanıyorlar mı acaba?

• [Rom][CM10.1][Jan12] Dark Jelly N4 Edition Build 4

Tavsiye ederim....2 gundur sorunsuz ve AlphaBlue Theme gorsel olarak guzel...

Bu arada ekran goruntusu alamıyoruz galiba dimi ! Bilen var mı ?
  • quote:

hah işte onu diyroum. güzel cihaz ama nexus değil... orada iş bitiyor. şimdi android 5 ile güzel bişeyler gelir. aç aç beklemek zorunda kalırsın aylarca "sony bizi de diskoya götürecek" diye... ama nexus ile 2 gün sonra telefonunda. MİS...

13 mp kamera önemli. ama dünyanın en önemli telefon konusu değil bence... ama bence... GNEX te 5 mp vardı, şimdi NExus4 ile 8 mp. ne farketti benim için? baskı da ayırmak bile ciddi ciddi zor. hele ışığı kullanmayı bilen adam için hiçbirşey ifade etmez 13 mp.

ve tasarım... hocam yanyana koyamadım ben tasarım konusunda da açıkçası.
    ki zaten işletim donanımı aynı. s4 pro+2 gb ram+adreno 320. bu fiyat ile nexus diyorum hocam... ama alırız elimize bakarız... sony de yabana atılacak telefon yaptırmıyor. ben asıl x-phone u bekliyroum.

Hocam o kapasitede bir telefon romsuz kalmaz merak etme. Sony'nin custom rom ayağı da yeterli seviyede gelişti...

• Meraba arkadaşlar
    Ben bu telefonu nereden alabilirim(hangi teknoloji mağazası) ve fiyatı ne kadar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohendem

[Rom][CM10.1][Jan12] Dark Jelly N4 Edition Build 4

Tavsiye ederim....2 gundur sorunsuz ve AlphaBlue Theme gorsel olarak guzel...

Bu arada ekran goruntusu alamıyoruz galiba dimi ! Bilen var mı ?

Power + ses azaltma tuşu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikilota

Meraba arkadaşlar
    Ben bu telefonu nereden alabilirim(hangi teknoloji mağazası) ve fiyatı ne kadar ?

LG konusuna geri dönüp "nexus 4 almak isteyenler" konusuna geçin. tüm sorularinizin cevabı var kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhamnet -- 13 Ocak 2013; 12:12:52 >
  • Beyler franco+Stock rom ile 5 saatte %1 sarfiyatı görüyorum ve "vay arkadas" diyorum.
    Franco, adamsın...
  • quote:

Beyler franco+Stock rom ile 5 saatte %1 sarfiyatı görüyorum ve "vay arkadas" diyorum.
    Franco, adamsın...

bende aynı kombinasyonla duruyorum hocam, stock rom + franco r31 Cidden çok iyi ve bariz fark var normal kernel ile ancak şu 4.2.2 haberleri doğru ise stock kernel a döneceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bunela?

quote:

Beyler franco+Stock rom ile 5 saatte %1 sarfiyatı görüyorum ve "vay arkadas" diyorum.
    Franco, adamsın...

bende aynı kombinasyonla duruyorum hocam, stock rom + franco r31 Cidden çok iyi ve bariz fark var normal kernel ile ancak şu 4.2.2 haberleri doğru ise stock kernel a döneceğim

İyi güzel söylüyorsunuz da şunları bir detaylandırsak?

Wifi-2g/3g kapalı, bekleme modundayken mi 5 saatte %1? Wifi'da sörf yaparken, 2g veya 3g'de sörf yaparken/video izlerken, ekran parlaklığı otomatik, %30 veya %100 iken vb. onlarca tüketim kombinasyonu var dostlar. Telefonun sinyal çekim gücü de fena etkiliyor biliyorsunuz.

Mesela bende de franco r31 ile dün gece 8.5 saatte %2 eksilmiş, hem de Wi-Fi açıktı.

• arkadaşlar bu franaco ya bir türlü alışamıyorum performansı inanılmaz bir şekilde düşürüyor :S
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.