Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Franco iyi imis...Fakat sweep2wake de vazgecemiyorum...
  • Dark-Jelly-N4-Edition-Build-4 + franco r32 coştu

Tel duruyor masada, ne wifi ne de 3g açık, 10DK'da %2 batarya gidiyor

EDİT: r32

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edacsac -- 14 Ocak 2013; 2:05:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

Walla şu anki haliyle bile çok iyi oldu telefon... Bana yeter şimdilik...

Kesinlike. Şikayet etmiyorum şu anki halinden bile Zira S3'ten sonra eski XE'me dönmüştüm, 13 saat bekleme ve 2.5 saat ekran süresi görünce off pil iyi gitti diyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohendem

Franco iyi imis...Fakat sweep2wake de vazgecemiyorum...

Hocam sende Dark Nelly kullanıyorsun, şu home tuşunu nexus un renkli X'inden yapmak istiyorum, bi programla yapmıştım Xenon HD romunda çöktü bidaha gelmedi navbar, nasıl yapabiliriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e d d a i

quote:

Orijinalden alıntı: xperiat55

Xenon HD kullanıyorum bir kaç gündür,pil kullanımında farkedilir bir değişiklik olmadı.Bende AOKP yada CM 10.1 e geçmeyi düşünüyom,üstünede francoyu yüklerim,sonuçlar daha iyi heralde

AOKP ye geçmeniz yine farkettirmeyecektir,çünkü Xenon HD AOKP'yi temel alan bir romdur.Ama CM'yi bilemem.

Bizimkisi alıskanlık işte,maksat degisik romlar denemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir uygulama var mesela htc serisinde var arama yaparken karsı taraf telefonu acınca telefon titresim yapıyor telefonu bosuna kulagında beklemiyorsun bu uygulama lg nexus da olmazmı
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColdFireTR -- 14 Ocak 2013; 12:06:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

bir uygulama var mesela htc serisinde var arama yaparken karsı taraf telefonu acınca telefon titresim yapıyor telefonu bosuna kulagında beklemiyorsun bu uygulama lg nexus da olmazmı

Eger yanlıs anlamadıysam " Telefon Cagrı Ayarları > Vibrate on Answer " mevcut...
  • Bilgiler için teşekkürler Saygılar
  • Sonunda bu akşam saat 20:00 dolaylarında aranıza katılıyorum.

Dün eniştenin Nexusunu aldım elime diğer elime S3, benim gibi teknik incelemelerden bir şey anlamayanlara sesleniyorum :)

N4 ; SLR fotoğraf makinesi gibi, gerçekçi, keskin ekran görüntülerine sahip.
    S3 ; DSLR fotoğraf makinesi gibi, canlı, parlak, doygun renkler. Photoshop ile oynanmış fotoğraflar gibi görüntü veriyor. Janjanlı, satış için göz boyama derler ya onun gibi :)

N4 ; hızlı. tek kelime :) su gibi akıyor cihaz. dokunmatiğinde sorun yok. kulaklık ile ses denemesi yapmadım ama telefon caldıgında ya da muzık acıldıgında bangır bangır sesi var.

S3 ; bazı oyunlarda donmalar yaşıyor. ( belki oyunun yazılımından belki S3ten kaynaklı günahını almıyım şimdi )
    N4 ; takılma yok, ısınma? biraz.. ama şunu düşünün, evde kullandığınız 4 çekirdekli bir bilgisayarın ısınmaması gibi bir şey söz konusu mu? Daha önceki telefonlar, telefondu, N4 bilgisayar.. o kadar ısınmayı sorun etmemek lazım.

İki nexusu sırt sırta verip fotoğraf aktarımı çok hoş :) Telefonda baktığınız bir foto.. Hiç gönder, al, ver, blutooth aç vb.. yapmadan sadece bakarken arkasına diğer N4ü yaklaştırdığınızda ufak bir mıknatıs itmesi gibi bir şey hissediyorsunuz, minikte bi titreşim. sonra aktarım başlıyor.

Teknik olmayan tarzanca incelemelerim devam edecek :)

• OTG desteği hakkında duyum alan eden, bir bildiği olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: db3

OTG desteği hakkında duyum alan eden, bir bildiği olan?

Henüz bilgi yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohendem

quote:

Orijinalden alıntı: oguzmete

bir uygulama var mesela htc serisinde var arama yaparken karsı taraf telefonu acınca telefon titresim yapıyor telefonu bosuna kulagında beklemiyorsun bu uygulama lg nexus da olmazmı

Eger yanlıs anlamadıysam " Telefon Cagrı Ayarları > Vibrate on Answer " mevcut...

Custom Rom ların hemen hemen hepsinde bu özellik oluyor.Ama stock rom da yok

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

• lütfen nexus 4 nerden nasıl alınır veya link verip yorum isteyenlere cevap vermeyin diğer konuya yönlendirin, 2. konunun açılmış olma nedeni bu tür sorularla karşılaşmamak, bu tür sorulara diğer konuda cevap verebilirsiniz
    konu dışı mesajları silinmesi için şikayet ettim, devamında kişinin konudan engellenmesi için şikayet bulunacağım
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMullins -- 14 Ocak 2013; 13:01:18 >
  • 4.2.2 için fake diyorlar, o ekledikleri resimler için de photoshop değil doğrudan build.prop düzenlenerek yapılmış deniliyor.
    bende key lime pie çıkmadan güncelleme aldım bu şekilde :D
     ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

lütfen nexus 4 nerden nasıl alınır veya link verip yorum isteyenlere cevap vermeyin diğer konuya yönlendirin, 2. konunun açılmış olma nedeni bu tür sorularla karşılaşmamak, bu tür sorulara diğer konuda cevap verebilirsiniz
    konu dışı mesajları silinmesi için şikayet ettim, devamında kişinin konudan engellenmesi için şikayet bulunacağım
    teşekkürler

Haklısın berk ya kusura bakma. Cidden unuttum bura asıl telefonla ilgili paylaşım yeri olduğunu. Mesajım silinebilir, dediğin gibi bu konunun artık telefon dışındaki şeylerle boş laf kalabalığı olmaması gerekir. Hassasiyetin için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesilhan-27 -- 14 Ocak 2013; 18:28:01 >
  • AOKP+franco r32 kullanan arkadaşlarda 3G internet/indirme hızında yavaşlama yaşayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler fiyatta belli olan birşey yok demi?
  • franco kenel r33
    * Revert HSIC patches to fix data drops - now its exactly as stock kernel
    usb ile data aktarmada patch gelmiş (HSIC bildiğim kadarıyla USB 2.0'dan daha hızlı bir sistem çipi) , stok gibiymiş şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

franco kenel r33
    * Revert HSIC patches to fix data drops - now its exactly as stock kernel
    usb ile data aktarmada patch gelmiş (HSIC bildiğim kadarıyla USB 2.0'dan daha hızlı bir sistem çipi) , stok gibiymiş şuan

12 saatte bir kerneli güncellemeye başladı franco

Adam uyumuyor heralde devamlı kod yazmada
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.