Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar franco r29 gözlemlediğim kadarıyla en iyi batarya süresine sahip kernel şu anda, en azından Dark Nelly romda böyle. Xda'da da aynı şekilde belirtilmiş, francisco zaten 8-9 saatte bir yeni r30 kerneli yayınlıyor r34'e geldi zaten.

Şimdi stock romun yani JOP40D'nin stock kerneli gözüme çarptı, bide onu deneyelim bakalım durum neymiş onda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Arkadaşlar franco r29 gözlemlediğim kadarıyla en iyi batarya süresine sahip kernel şu anda, en azından Dark Nelly romda böyle. Xda'da da aynı şekilde belirtilmiş, francisco zaten 8-9 saatte bir yeni r30 kerneli yayınlıyor r34'e geldi zaten.

Şimdi stock romun yani JOP40D'nin stock kerneli gözüme çarptı, bide onu deneyelim bakalım durum neymiş onda...

Ben Stock kernelden r31 e geçtim.

Stock kernele geçmek için hiçbir sebebim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhamnet

quote:

Arkadaşlar franco r29 gözlemlediğim kadarıyla en iyi batarya süresine sahip kernel şu anda, en azından Dark Nelly romda böyle. Xda'da da aynı şekilde belirtilmiş, francisco zaten 8-9 saatte bir yeni r30 kerneli yayınlıyor r34'e geldi zaten.

Farklı romlarla farklı kerneller deneyerek kombinasyonları test ediyorum hocam, yani sebep değil daha çok batarya için çare arayanlardanım biyerde

• quote:

quote:

quote:

Farklı romlarla farklı kerneller deneyerek kombinasyonları test ediyorum hocam, yani sebep değil daha çok batarya için çare arayanlardanım biyerde

Ellerinize sağlık...
    O kernelin lg nin elinden çıktığını düşünüp çok umut bağlamıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ellerinize sağlık...

LG dediniz ''yes'' diyemeden kaldım öylece Cwm'de r29 iyidir diye düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ellerinize sağlık...

Aklın yolu bir...

• Kesinlikle
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ellerinize sağlık...

Aklın yolu bir...

Hocam şu ilk sayfadaki ekran görüntünüzde navbar tuşlarını değiştirdiğiniz icon packin adı nedir?

• @edacsac

Hocam bende r31 den sonrasi da gayet iyi. 32 ile zaten 18 saat bekleme ve 5 saat ekran suresi elde etmistim ki, bunu 25 saat bekleme ve 4 saat 20 dk. ekran suresi ve 1 saat telefon gorusmesine cikardim. Arti bu surenin %60 inda 3G de idi. Bundan iyisi masamda cilek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder Çatalkaya -- 15 Ocak 2013; 9:56:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: disq

quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

Kılıf aldım bir iki kullanmayı denedim ama yok ya bu telefonu kılıfa hapsetmeye gönlüm razı gelmedi...

Çok ince çok hoş bir telefon ve kılıfla bütün albenisini kaybediyor.

İzlenimlerime göre çoook aşırı dikkatsiz biri değilseniz zarar görme olasılığıda yüksek bir cihaz değil çünkü sağlam yapılmış yani belli...

Ben öylesine aldım 7 dolardı zaten (gittigidiyor'da 39 ve 59 tl'ye satılıyor telefon modeline göre, ülkemde fahiş vergiler, fahiş karlar) açıkcası kaba ve sert plastik birşey bekliyordum, hem ince, hem yumuşak güzel bir kılıf çıktı. Tutması keyifli, hani HTC'nin ambalaj plastikleri vardır yumuşak, ona benziyor dokusu. Paketten çıkarınca tutkal gibi keslin bir koku vardır ya bu tip ürünlerde, öyle bir koku da yok, gayet normal kokuyor.

Sakar değilim ama yine de arada sakarlıklarım oluyor (elimden ufacık Nexus One'ı otoparkta taşlara düşürdüm 1-2 kez) o yüzden telefonda koruyucu az bir katman olsa fena olmaz, çünkü Nexus One gibi taşa düşürdüm kaldırayım üzerini silkeleyeyim devam edeyim diyebileceğiniz bir ürün değil, önü sağlam kalsa da arkası anında çatlayabilir. (Mofi kılıf almıştım onun içine koyuyordum ilk gün dışarı çıkarırken mesela, büyük telefon elimden kayar bişey olur diye, sonra bıraktım, telefonu üzerine bırakıyorum masaya koyarken sadece)

Poetic bumper bir aksilik çıkmazsa bu hafta elime gelecek, bir de LG bumperının replikasını yapıyorlar çinde, Singapurda biri üreticiden sipariş etmiş bilmemkaç tane, listeye adımı yazdırdım, adam çince de biliyor üreticiye soru soruyor falan filan ilgileniyor. Posta dahil tanesini 19.72 dolara (35 tl?) satıyor. Boşta ürün var mı (daha son ürün hazır değilmiş) diye sordum, varsa ufak bir ortak alım yapabiliriz, en azından yabancı dil konusunda yardımcı olabilirim (sizin yerinize adınızı adresinizi yazdırırım, ödemeyi eft ile alır adama toptan öderim, vs) ya da doğrudan adamla da temasa geçebilirsiniz. XDA konusu burada, 12. sayfanın başında test kalıbından fotoğraflar var üretici çok memnun kalmamış bir daha yapacakmış, kullanılan materyal filan test içinmiş, öyle parlak olmayacakmış.

Alıntıları Göster
    Kaliteli bi bumper getirtebilirim diyorsan benim adıma sipariş verebilirsin...

Parayı yollarım sana ...

Bende en fazla bumper deneme taraftarıyım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

@edacsac

Hocam bende r31 den sonrasi da gayet iyi. 32 ile zaten 18 saat bekleme ve 5 saat ekran suresi elde etmistim ki, bunu 25 saat bekleme ve 4 saat 20 dk. ekran suresi ve 1 saat telefon gorusmesine cikardim. Arti bu surenin %60 inda 3G de idi. Bundan iyisi masamda cilek

Ben de r34eyim Cm 10.1 nigthly yüklü ama 3G ile mümkün değil 4 saat ekran süresi nasıl oluyor anlamadım rom farkı mi yoksa Launcher falan mı bu kadar fark ettiriyor? Bu mesajı yazarken 40'dan 33e indi şarj düşünün...

Birde sürekli Kernel güncelliyorum acaba yanlış mı yapıyorum stabili yakalayinca durmak mi lazım?

• quote:

Parayı yollarım sana ...

jakalins için bir tane ayırttım, eleman 4 saat içinde haber verirsen daha eklerim siparişe dedi, dün gece oldu bu... Sanmıyorum artık ekleyebilelim, paket Çin'den Singapur'daki elemana yola çıkacaktı çünkü. Ama satıcı taobao'da (çince de olsa) satıyor ürünleri, bence bekleyin bir bizimkiler gelsin (en azından singapurdaki elemana gelsin son fotoları görelim) bakalım bilahare Çin'den sipariş edilebilir sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disq

quote:

Parayı yollarım sana ...

jakalins için bir tane ayırttım, eleman 4 saat içinde haber verirsen daha eklerim siparişe dedi, dün gece oldu bu... Sanmıyorum artık ekleyebilelim, paket Çin'den Singapur'daki elemana yola çıkacaktı çünkü. Ama satıcı taobao'da (çince de olsa) satıyor ürünleri, bence bekleyin bir bizimkiler gelsin (en azından singapurdaki elemana gelsin son fotoları görelim) bakalım bilahare Çin'den sipariş edilebilir sanıyorum.

Ben de istiyorum ama bir ay daha bekleyemeyeceğim sanırım. Toplamda 6-7 defa düştü telefon. Üstelik son 2 yılda kullandığım telefonların tamamını bu kadar düşürmemişimdir. Birçoğu kanepe üzerinden ahşap zemine, dün de kanepe başından (50-60 cm yükseklik) yine parkeye düştü. Valla üzerine titreyince böyle oluyor

Gelsin deyince TR'ye gelsin anladım, Singapur'daki elemana gelince foto mu paylaşacak? Birkaç gün ise bekleyelim tabii hocam.

• quote:

Ben de istiyorum ama bir ay daha bekleyemeyeceğim sanırım. Toplamda 6-7 defa düştü telefon. Üstelik son 2 yılda kullandığım telefonların tamamını bu kadar düşürmemişimdir. Birçoğu kanepe üzerinden ahşap zemine, dün de kanepe başından (50-60 cm yükseklik) yine parkeye düştü. Valla üzerine titreyince böyle oluyor

Gelsin deyince TR'ye gelsin anladım, Singapur'daki elemana gelince foto mu paylaşacak? Birkaç gün ise bekleyelim tabii hocam.

Ben daha düşürmedim ama yakındır.

Evet, singapur'daki eleman daha para filan almadı kimseden, 10 tane sipariş etmişti liste yaptı, 9 kişiyi geçince biraz daha artırdı siparişini. Taobao'daki adam ABD'ye vs. göndermiyormuş, o yüzden bu olaya girmiş, çince açıklamaları vb. çeviriyor fotoğraf falan filan istiyor, 2-3 dolar da kendisi ekliyor. Final ürünlerin butonsuz hallerinin fotoğrafı var xda konusunda, butonlu halde göndereceklerdi... Eline ulaştığında ürünü forumdakilere detaylı fotoğraflarla gösterip listeden başlayarak paraları toplayacak, almak istemeyen olursa, varsa sırada bekleyenlerden almaya başlayacak, vs vs.

• Telefon biraz eğim görmeyedursun. Geçen gün sehpanın üzerine koydum, mutfağa gittim geldim telefon halıda :)

Artık koyduğum yüzeyin eğimine, sürtünmesine bakar oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: db3

Telefon biraz eğim görmeyedursun. Geçen gün sehpanın üzerine koydum, mutfağa gittim geldim telefon halıda :)

Kesinlikle hocam. Minicik bir eğimde dahi hemen kayıyor. Çok şükür en ufak bir iz dahi olmadı kasasında.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: db3

Telefon biraz eğim görmeyedursun. Geçen gün sehpanın üzerine koydum, mutfağa gittim geldim telefon halıda :)

Kesinlikle hocam. Minicik bir eğimde dahi hemen kayıyor. Çok şükür en ufak bir iz dahi olmadı kasasında.

Bende kılıfsız kullanıyorum nedendir bilinmez bende sağlam hissi uyandırdı öyle düşürmüyorum da telefonu dikkatliyim yani bir sorun yok şimdilik olmazda inşallah...
  • AOKP 13 Ocak çıkmış yahu. Bir bakalım ne değişiklikler var, ona göre yapıştıralım hemen

Edit: Motley kernel ile ilgili performans ve pil ömrü açısından çok olumlu yorumlar var. Bunu yazanların profillerine de baktım daha önce hep faux ve franco vs. kullananlar. Hatta keşke diğerleri gibi popüler olsa, bu kernel çok daha iyi aslında vb. yorumlar. Bir deneyeceğim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Önder Çatalkaya -- 15 Ocak 2013; 17:48:15 >
  • quote:

AOKP 13 Ocak çıkmış yahu. Bir bakalım ne değişiklikler var, ona göre yapıştıralım hemen

Edit: Motley kernel ile ilgili performans ve pil ömrü açısından çok olumlu yorumlar var. Bunu yazanların profillerine de baktım daha önce hep faux ve franco vs. kullananlar. Hatta keşke diğerleri gibi popüler olsa, bu kernel çok daha iyi aslında vb. yorumlar. Bir deneyeceğim bakalım.

Katılıyorum..Şuan da build 14 var bundan önceki 12 sürümde problem vardı hemen güncelledi.Franco kadar sık güncelleme yapmıyor ama sağlam ilerliyor.Skor takıntısı olanlar için Antutu da 18600 puanı gördü cihaz ama ben 1242 - 384 te CodefireX rom ile beraber kullanıyorum gayet iyi.

• [AOSPA 4.2.1] PARANOIDANDROID 2.99 betaNINE.9+ (Jan 15) | PIE IS HERE, FINALLY

Bu romu kullanan arkadaşlar var mı? Ben birazdan deneyeceğim. PIE CONTROLS özelliği çok güzel olmuş. Kurduktan sonra izlenimlerimi paylaşırım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.