Şimdi Ara

★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33.909
Cevap
148
Favori
1.067.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 Aralıkta BuyChina'dan aldığım ve 14 Aralıkta postaya verilen siyah Nillkin kılıf tam 1 ay sonunda elime ulaştı. Yanında ekran koruyucu film, OTG kablosu, sim çıkartma sivri şeyi, inanılmaz derecede kalitesiz mermiye benzeyen bir stylus/kalem ve usb portunu kapamak için conta (telefonu suya mı batırıcam sandılar nedir) göndermişler. Sim çıkartma şeyine sevinmiştim, ama o da N4 sim yuvası deliğine kalın geldi

İşte o fotoğraflar:

"Super Cool" kutu ve içinden çıkanlar, bir ben eksiğim :)
     ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★ ★★★GOOGLE NEXUS 4 KULLANICILAR KULUBU (İLK SAYFAYI OKU-SOR)★★★

Nillkin kılıf albümü

Albümdeki son fotoğrafta USB'ye conta takılı halde :) Üst ve alttan adam gibi çekemedim hep titremiş ve oraya focuslayamamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disq -- 20 Ocak 2013; 3:00:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder Çatalkaya

quote:

Orijinalden alıntı: berkozcann

franco kenel r33
    * Revert HSIC patches to fix data drops - now its exactly as stock kernel
    usb ile data aktarmada patch gelmiş (HSIC bildiğim kadarıyla USB 2.0'dan daha hızlı bir sistem çipi) , stok gibiymiş şuan

12 saatte bir kerneli güncellemeye başladı franco

Adam uyumuyor heralde devamlı kod yazmada

r31'den sonrası beklemede çok şarj yiyor arkadaşlar bilginiz olsun, illallah ettim resmen, xda'da r29 demişler çaktım şimdi, bide onu deneyelim bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: sryche

Evet ben yazdım, kardeş konudan alıntı yapayım daha iyi olur:

quote:

Orijinalden alıntı: disq

LG'nin web servisinden 563101 ila 592101 seri numaraları arası N4'leri taradım, Türkiye'ye ayrılan cihaz sayısı 2464. TR için üretilen ilk cihazın seri numarası 574938, 13 Ocakta üretilmiş. Tüm cihazlar aynı koda sahip ("ATURBK") ve alıcısı da aynı ("TUR" - "TURKEY") yani bu tek bir distribütörün siparişi. Kod içerisinde 8 rakamı olmamasından cihazların 16gb modeller olduğunu anlıyoruz. (Diğer ülkeler için üretilen cihazlara baktığımızda, 8gb modellerde kod içerisinde 8 rakamı bulunuyor)

Seri numaralarına binlik bloklar halinde bakıldığında TR cihazları 9 farklı binlik blokta mevcut. Bir blokta 986 adet varken başka bir blokta 2 ya da 124 ya da 514 adet olabiliyor.

Fabrika ürettikçe taramaya devam edeceğim, rakamlar artarsa bildiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disq -- 14 Ocak 2013; 16:22:19 >

• Arkadaşlar benim cihazın faturasının 2.sayfasında da 42 adet Nexus 4 imei'si var, son 3 rakamları karalanmış, biri açık o da benimki Faturadaki toplam tutar 14970€
  • quote:

Orijinalden alıntı: edacsac

Arkadaşlar benim cihazın faturasının 2.sayfasında da 42 adet Nexus 4 imei'si var, son 3 rakamları karalanmış, biri açık o da benimki Faturadaki toplam tutar 14970€

Yuh, sağlam para kırmışlar, kaça almıştın telefonu :)
  • Hala ülkemize ne zaman ve ne fiyatta gireceği belli değil mi? Bir süredir takip edemiyorum konuyu
  • LG Türkiye "çok" yakında demiş

• quote:

8 Aralıkta BuyChina'dan aldığım ve 14 Aralıkta postaya verilen siyah Nillkin kılıf tam 1 ay sonunda elime ulaştı. Yanında ekran koruyucu film, OTG kablosu, sim çıkartma sivri şeyi, inanılmaz derecede kalitesiz mermiye benzeyen bir stylus/kalem ve usb portunu kapamak için conta (telefonu suya mı batırıcam sandılar nedir) göndermişler. Sim çıkartma şeyine sevinmiştim, ama o da N4 sim yuvası deliğine kalın geldi

Albümdeki son fotoğrafta USB'ye conta takılı halde :) Üst ve alttan adam gibi çekemedim hep titremiş ve oraya focuslayamamış, bir ara ekler bu mesajı editlerim.

Kılıf aldım bir iki kullanmayı denedim ama yok ya bu telefonu kılıfa hapsetmeye gönlüm razı gelmedi...

Çok ince çok hoş bir telefon ve kılıfla bütün albenisini kaybediyor.

İzlenimlerime göre çoook aşırı dikkatsiz biri değilseniz zarar görme olasılığıda yüksek bir cihaz değil çünkü sağlam yapılmış yani belli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebron790 -- 14 Ocak 2013; 18:10:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

Kılıf aldım bir iki kullanmayı denedim ama yok ya bu telefonu kılıfa hapsetmeye gönlüm razı gelmedi...

İzlenimlerime göre çoook aşırı dikkatsiz biri değilseniz zarar görme olasılığıda yüksek bir cihaz değil çünkü sağlam yapılmış yani belli...

Ben öylesine aldım 7 dolardı zaten (gittigidiyor'da 39 ve 59 tl'ye satılıyor telefon modeline göre, ülkemde fahiş vergiler, fahiş karlar) açıkcası kaba ve sert plastik birşey bekliyordum, hem ince, hem yumuşak güzel bir kılıf çıktı. Tutması keyifli, hani HTC'nin ambalaj plastikleri vardır yumuşak, ona benziyor dokusu. Paketten çıkarınca tutkal gibi keslin bir koku vardır ya bu tip ürünlerde, öyle bir koku da yok, gayet normal kokuyor.

Sakar değilim ama yine de arada sakarlıklarım oluyor (elimden ufacık Nexus One'ı otoparkta taşlara düşürdüm 1-2 kez) o yüzden telefonda koruyucu az bir katman olsa fena olmaz, çünkü Nexus One gibi taşa düşürdüm kaldırayım üzerini silkeleyeyim devam edeyim diyebileceğiniz bir ürün değil, önü sağlam kalsa da arkası anında çatlayabilir. (Mofi kılıf almıştım onun içine koyuyordum ilk gün dışarı çıkarırken mesela, büyük telefon elimden kayar bişey olur diye, sonra bıraktım, telefonu üzerine bırakıyorum masaya koyarken sadece)

Poetic bumper bir aksilik çıkmazsa bu hafta elime gelecek, bir de LG bumperının replikasını yapıyorlar çinde, Singapurda biri üreticiden sipariş etmiş bilmemkaç tane, listeye adımı yazdırdım, adam çince de biliyor üreticiye soru soruyor falan filan ilgileniyor. Posta dahil tanesini 19.72 dolara (35 tl?) satıyor. Boşta ürün var mı (daha son ürün hazır değilmiş) diye sordum, varsa ufak bir ortak alım yapabiliriz, en azından yabancı dil konusunda yardımcı olabilirim (sizin yerinize adınızı adresinizi yazdırırım, ödemeyi eft ile alır adama toptan öderim, vs) ya da doğrudan adamla da temasa geçebilirsiniz. XDA konusu burada, 12. sayfanın başında test kalıbından fotoğraflar var üretici çok memnun kalmamış bir daha yapacakmış, kullanılan materyal filan test içinmiş, öyle parlak olmayacakmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: lebron790

+1000000000000000000000000

Kesinlikle katılıyorum. Hele arkası... En fazla bumper deneyeceğim ben çok bozmuyorsa şeklini.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar benim cihazın faturasının 2.sayfasında da 42 adet Nexus 4 imei'si var, son 3 rakamları karalanmış, biri açık o da benimki Faturadaki toplam tutar 14970€

Bencede sağlam para kırmışlar, çünkü tanesi 300€'dan aşağıya geliyor o rakama göre, ben 1300TL'ye aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bencede sağlam para kırmışlar, çünkü tanesi 300€'dan aşağıya geliyor o rakama göre, ben 1300TL'ye aldım

euro değil galiba o chf yani isviçre frangı

telefonlar benim faturada 499 chf oda yaklaşık 963 tl ye denk geliyor

• arkadaşalr usb otg ile ilgili birşeyler yapılıyor ama ingilizcem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa1300

quote:

quote:

quote:

Ne $ ne de € birimi yok faturada ama Almanya faturası, € olsa gerek diyorum ama emin olamadım

• quote:

14970 / 42 = 356.42
    euroysa 843 tl ediyor, telefon başına 457 tl'den 19 bin küsür lira kazanç. (sakal vs. dönüyor olabilir gümrükte tabi)
  • quote:

quote:

14970 / 42 = 356.42
    euroysa 843 tl ediyor, telefon başına 457 tl'den 19 bin küsür lira kazanç. (sakal vs. dönüyor olabilir gümrükte tabi)

Bencede dönüyor, çünkü o kadar cihazı gümrükten geçirmek, bilemiyorum yani

• quote:

arkadaşalr usb otg ile ilgili birşeyler yapılıyor ama ingilizcem yok

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2048545

Çok pozitif birşey yok henüz ne yazık ki...

Heyecan yapma.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne $ ne de € birimi yok faturada ama Almanya faturası, € olsa gerek diyorum ama emin olamadım

Dostlar, alım satım işlemlerini diğer konuda konuşalım mı?

• PARANOIDANDROID tam ekra oyun oynama gelmiş deneyeceğim bakalım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.