Şimdi Ara

Google Nexus 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
2.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- 2 gun once Google Nexus 7 im geldi, hayatimda ilk defa bir tablet kullaniyorum, az cok kurcaladim baya kesfettim ama kesinlikle bilmedigim anahtar noktalari falan vardir, kesinlikle olmasi gerekli dediginiz programlar var mi?
    2- birde diyelim elektronik dergi satin aldim o otomatik mi yukleniyo tablete yoksa bole e-book gibi mi aciliyo, kisaca tavsiyelerinizi ve onerilerinizi dinlemek istiyorum,
    3- baska bir soruda kap nerden alcam (Yer:ABD)

Cok Tesekkur Ederim

• hayırlı olsun.
    video oynatıcı yükleyebilirsin(mx player iyi bence)
    cihazın bataryası nasıl kaç saat dayanıyor ?(örneğin oyun oynarken kaç saatlik kullanımda % kaçlık bir azalma oluyor bataryada?)
  • dh kullanıcıları için bir inceleme videosu çekebilir misin? sanırım Türkçe yapılmış ilk inceleme olur bu ürün için. Ben de merak ediyorum da...
  • Valla cihazin yapabildiklerinden cok anlamiyorm, nette surf ve dergi okumak icin kullaniyor Hayatimda video cekmedm simdi rezil olmiym resim cekiym diycem ama internette tonla resim var zaten isten gucten pek kurcalamayada vaktim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mccknightt -- 20 Temmuz 2012; 5:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliexpresste yok bu ürün
  • dsotum inceleme bekliyoruz...

nerden aldın nasıl aldın
  • Siz orada amerikada ciktigi gun alip kurcaliyorsunuz. Ucuz olunca onune gelen aliyor. Biz burada anca internetten vs. bakiyoruz. O kadar ilgilenip istememize ragmen sizden en az 3 kat pahaliya aliyoruz.

Adalet bu mu simdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Googlin basin konferansi yaptigi gun Pre Order yaptim, 226 dolar a kapima geldi , bide 25 dolar application gift card yolladilar, inceleme gercekten yapmak isterimde dedigim gibi bu konularla sizin alisik oldugunuz kadar alisik deilim, ondan dusunmuyorum video tarzi birsey, resim isterseniz cekeriz veya spesifik sorulara cevap vermekten mutluluk duyarim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

hayırlı olsun.
    video oynatıcı yükleyebilirsin(mx player iyi bence)
    cihazın bataryası nasıl kaç saat dayanıyor ?(örneğin oyun oynarken kaç saatlik kullanımda % kaçlık bir azalma oluyor bataryada?)

cihazin bataryasi parlaklik %50 lerde iken nette surf kitap okuma falan 6 saat kurcaladim toplamda 3 gece, %15 e geldi charge et diyo yani cok gittigi solenemez
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

Arkadaslar Abd'den donerken NEXUS 7 getirecegim.
    Almak isteyen olursa su konuya bakabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_63459756/mpage_1/f_/key_nexus+7//tm.htm#63459756

Google Galaxy Nexus telefonu 350 dolar fiyatiyla satiliyor ABD'de vergisi vs derken 380 dolari buluyor.
    750 TL'dir fiyat ama Turkiye'de satiliyor 1600 TL'ye.

Bende 230 dolara alacagim tableti ustune kar koyarak satacagim 1000 tl gibi terbiyesizlik yapmiyorum ama o tablet Turkiye'ye gelirse 2-3 ay sonra 1000 liradan asagi gelmez bana soracak olursaniz.

ne 1000 lirasından bahsediyorsunuz. sırf para kazanmak için abartılı yorum yapıp insanları yanlış yönlendirmeyin.

tamam ülkemizde elektronik cihazlar pahalı ama abd'de vergi dahil (200 dolar + vergi) 420 tl'ye satılan cihaz da tr'de 1000 tl'ye de satılmaz. kaldı ki ipad 2 16gb wifi'ler bile 1000 tl'nin altında satılıyor.

örneğin 400 dolarlık (vergisiz) samsung galaxy tab 2 10inch versiyonu tr'de 969 tl'den satışa başlandı.http://www.avrupatr.com/GT-P5110-Tablet-Bilgisayar,PR-1134.html

3g'siz tabletleri telefonlar ile karıştırmayın. sırf 3g olduğu için cihaza tr'de extra vergiler biniyor. (trt, radyo vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fimeral -- 21 Temmuz 2012; 10:53:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi22

Siz orada amerikada ciktigi gun alip kurcaliyorsunuz. Ucuz olunca onune gelen aliyor. Biz burada anca internetten vs. bakiyoruz. O kadar ilgilenip istememize ragmen sizden en az 3 kat pahaliya aliyoruz.

Adalet bu mu simdi

kader diyelim kardeş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mccknightt

Googlin basin konferansi yaptigi gun Pre Order yaptim, 226 dolar a kapima geldi , bide 25 dolar application gift card yolladilar, inceleme gercekten yapmak isterimde dedigim gibi bu konularla sizin alisik oldugunuz kadar alisik deilim, ondan dusunmuyorum video tarzi birsey, resim isterseniz cekeriz veya spesifik sorulara cevap vermekten mutluluk duyarim.

Hocam oncelikle hayirli olsun. İyi gunlerde kullanin. Cihazi nereden, nasil ve kaca aldiniz? Turkiye'den almak isteyenlere guvenilir bir adres onerebilir misiniz?

• Google Play in Official Sitesinden aldim, kapima geldi, cunku Amerikada yasiyorum, 226 dolara aldim kargo+hediye karti dahil
  • 226 USD sanırım 16GB fiyatı. Google Play dışında bir sürü yer satıyor bu modeli ama fiyat 250USD.
  • Benim başka bir sorum daha var. Bu cihazda kendi elimizdeki ebook'ları okuyabiliriz veya elimizdeki android oyunları oynayabiliriz, değil mi? Yani google play store'a bağımlı değiliz.
    Bu arada 226 USD 16 GB için eyalet vergisiz, shippingsiz adrese teslim fiyat mı? Google Play Store'dan bu fiyata satın alabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Benim başka bir sorum daha var. Bu cihazda kendi elimizdeki ebook'ları okuyabiliriz veya elimizdeki android oyunları oynayabiliriz, değil mi? Yani google play store'a bağımlı değiliz.
    Bu arada 226 USD 16 GB için eyalet vergisiz, shippingsiz adrese teslim fiyat mı? Google Play Store'dan bu fiyata satın alabiliyormuyuz?

16 gb olanın normal fiyatı 249$.
    O bahsi geçen 8 gb olan modeldir arkadaşım...
    Google store TR'ye satış yapmıyor şu an. Amerika'dan getirtmek lazım biri aracılığıyla.
  • O zaman google play store ya shipping aldı, ya da aynı eyalete gönderdi. 27USD fark çıktı.

Acaba 8GB mı, 16GB mı almalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vehbi

Benim başka bir sorum daha var. Bu cihazda kendi elimizdeki ebook'ları okuyabiliriz veya elimizdeki android oyunları oynayabiliriz, değil mi? Yani google play store'a bağımlı değiliz.

226 Dolar 8 GB ligin eve teslim fiyati hersey dahil artik vergi mergi kargo margo cebimden cikan para o guzel kardesim, ben android dunyasina yeniyim, forumlarda jail break yapmanin bir manasi var mi diye tartisiyolar henuz elle tutulur bir avantaji yok, google play in appler bir nevi android store zaten o yuzden cevabim evet oynayabilirsin, google store a bagimli misin? onu bende bilmiyorum cunku soyle ornek veriyim

1.Google store dan bir dergi ya da kitap aldim. 1 dolar zaten, bunlar direk cihazdaki google books ya da google magazines application in altina iniyo, o app i actigin zaman bole kapagi gozukuyo orda yanarli donerli okuyabiliyosun. ancak google store dan satin almadigin (orn:PDF indirdin diyelm bi yerden) dergi ya da kitap sadece pdf dosyasi olarak gozukuyor, onu o app altinda acamiyosun hatta masaustune bile koyamiyosun ( bu konuda 4 yerde baslik actim ABD forumlari dahil bilen cikmadi henuz). Ama sonuca aciyo gosteriyo yani tabiki

• Yanıt için teşekkürler. Ben de 8GB modeli satın almaya karar verdim.
  • Gule Gule kullan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.