Şimdi Ara

Google ödemede banka kartı kabul ediyor mu yoksa kredi kartı zorunlu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • banka kartı ile ödeme yapmaya çalışıyorum.
    zaten banka kartı veya kredi kartı numaranızı girin diyor.yani banka kartı ödemesini de kabul ediyor. mastercard, visa hepsini kabul ediyor.
    noyu girince mastercard olduğunu anlıyor.yalnız daha sonra
    Bu kart bilgilerini düzeltin veya farklı bir kart deneyin.
    uyarısı alıyorum. aynı hatayı alan binlerce insan var ama ıvır zıvır anlatılanlar bi işe yaramıyo.
    banka kartı ile ödeme yapan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokajy -- 19 Haziran 2017; 11:16:15 >

• ben çoğu yerde banka akrtı ile alışveriş yapıyorum. cv2 yerine banka kartı cv2 sini yazıcaksın
  • olmuyo hocam.
    binlerce insan var benim gibi.
    olmuyo bankayı aradım google'a ara sor diyo bizde sorun yok diyo.
    kart yurtdışı alışverişe açık diyo.

şu ininal kart olayına girecem, ben yurtdışındayım kardeşim tr de. ininal kartı satarken kimlik falan istiyolarmı. sormuyolarsa kardeşime aldırıyım o karttan eft ile içine para atarım.kimliğini verip kredi kartı almış gibi olursa kardeşim surat yapar. ön ödemeli kart ama ona inandıramam benim adıma kart alıp napıcan der o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokajy -- 19 Haziran 2017; 11:49:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pokajy

olmuyo hocam.
    binlerce insan var benim gibi.
    olmuyo bankayı aradım google'a ara sor diyo bizde sorun yok diyo.
    kart yurtdışı alışverişe açık diyo.

şu ininal kart olayına girecem, ben yurtdışındayım kardeşim tr de. ininal kartı satarken kimlik falan istiyolarmı. sormuyolarsa kardeşime aldırıyım o karttan eft ile içine para atarım.kimliğini verip kredi kartı almış gibi olursa kardeşim surat yapar. ön ödemeli kart ama ona inandıramam benim adıma kart alıp napıcan der o.

ininal kartı marketden sakız alır gibi alıyorsun . ininalin siteye girip kart oluştur diyorsun

• süpermiş o zaman. peki bu kart benim elimde olmasa kardeşim sakız alır gibi alsa bana ön arka yüzünün fotosunu atsa. sonra ben eft ile içine para atsam ardından online alışverişte kullanabilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.