< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Google One - Yıllık Üyelik Uzatma Yöntemi (Sona Erdi) (3. sayfa)
-
-
bu arada böyle güzel bir yöntemi gizli tutmayıp bizle paylaştığınız için çok teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım şimdi dört yıllık 100 gb yaptık son 200 gb lık bir plan daha alsam 100gb'a düşmeden bunu böyle 200 gb lık planda bıraksam 115 tl daha verip bir yıl daha ekleniyor mu ve diğer tüm eski planlarda 200 gb olarak yenileniyor mu peki
Rica ederim 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet 200 GB da kalır ona göre de süre verir
Az önce bi 2TB 'lık paket daha alıp ardından 200 GB'a indirdim şuan 24.08.2029 tarihine kadar uzatmış oldum paketimi.
O günleri görürmüyüz bilmiyorum ama enazından bir 6 sene kafamız rahat fiyat artışlarından etkilenmemiş olacağız.
Neticesinde zaten kullandığım bir servisti, aylık 9,6 TL'ye 200 GB depolama gayet uygun.
-
ozaman hocam on yıllık bu yöntemle alıp en son 11. yıl olarak 289 tl verip 2 tb aldığımız da 11 yıl 2 tb kullanma hakkı da cazip gelebilir eğer doğru anladıysam fazla depolama alanı isteyenler için
Yok yanlış anladınız. Ne kader ekmek o kadar köfte. Verdiğiniz para kaç TL ise ve 2 TB in yıllık fiyatı kaç para ise ona göre size 2 TB süresi verecek.
Misal ben 115 TL x 3 ödedim. O yüzden 3 yıllık 200 GB hakkım var. Ama hesabı düşürüp 6 yıllık 100 GB da alabilirim. Veya hesabı 2 TB a çıkartıp 1 küsür yıllık paketim olabilir.
Yanlış anlamışsınız çünkü o şekilde yaparsanız 2TB paket ücretine göre hesaplayıp size örnek veriyorum 6 sene kullanım hakkı verecek.
yani son aldığınız paket daha öncekileride otomatik yükseltmiyor sistem toplam ödediğiniz ücrete göre size bir süre hesaplayıp ona göre aboneliği revize ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende mevcut 2 tb var bu yöntemle bu paketi 3-4 yıl uzatma imkanım var mıdır acaba
-
evet şimdi farkettim
Böyle de mantıklı tek seferde süreyi uzun tutmak için 👏🏻
anladım bunun espirisi tek seferde 57 tl lik 100 gb bir kez aldıktan sonra sonraki yıllar için alım yapamadığımız için ilerleyen zamanda bu fiyatların değişme ihtimalşne karşı önlem olarak bir ğst bir alt paket alımları ile revizyon sağlanıp yıl sayısını arttırmak böylelikle 1 yıl sonra bitecek bitince ne kadar olacak heyacanını tke seferde halletmek game pass örneğindeki gibi
Evet aynı mantık ile daha yüksek paket alıp 2 TB a geri dönebilirsiniz mantıken. Ama denemek lazım.
2 tb var bende de. Denediniz mi hocam?
Bir de önce üst pakete çıkıp parasını ödüyorum, sonra alt pakete iniyorum doğru mudur?
(üst pakete çıkarken ödediğim parayı da, alt paketin süresi kadar kullandırıyor.)
Selam hocam 24 mart 2024 tarihinde bitecek olan 2 tb paketim vardı arkadaşın ilk sayfada belirttiği adresten 289,90 tl aylık 10 tb paketine geçtim tekrar yıllık 2 tb paketine geri döndüm sürem 25 mart 2025 uzadı devamında aynı işlemleri tekrarladım süremi 2028 kadar uzattım
-
Hocam onun yerine 5 tb'lik paket alsam 1500'e, sonra 2 tb'a geri donsem?
Hocam 2 tb yıllık fiyatı ile aylık 10 tb fiyatı aynı diye ben o şekilde yaptım 5 tb yıllık alıp dönersen 5 yıl uzar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 10 Mayıs 2023; 19:25:51 > -
1500 odeyip, 5 tb aldim, sonra geri donunce 2029'a kadar uzatti.
Google camura yatmazsa guzel is :)) tesekkurler
Haber veren arkadaşa da teşekkür ederim Bu piyasa koşullarında en iyisini yaptık hocam güle güle kullanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 10 Mayıs 2023; 19:47:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X