< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (25. sayfa)

-
-
Anladım, fiyatı tanesi 425 usd gibi algıladım. O fiyatta Avrupa versiyon var ise almak isteyecektim :)
Avrupa ve Çin versiyonları arasında bu kadar uçuk bir fiyat farkı olması da çift yurt dışı telefon kullanmak daha mantıklı düşüncesini bitirdi ben de. Eskiden böyle çift telefon aldığımızda yasal fiyatına ulaşmıyordu tutar. Bi bakıma hala mantıklı fakat yine de bi düşündürmüyor değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burada sizin bütçeniz önemli ve hangi amaçla cihazı alıyorsunuz? Çift TR sim aktif, oyun, özelleştirme vs isterseniz pixel size bunları sunmaz, üzülürsünüz.
Bas-cek kamera kullanayım, sosyal medyada bunları kayıpsız paylaşayım, selfie güzel çeksin, ele avuca iyi otursun, oyun zaten oynamam, güncelleme takıntım var , tek Tr fiziksel sim bana yeter, e-sim yurtdışında kullanırım,bütçede 40k ve altında (hafızaya göre 35k ve altı bile olabilir) vs size uyuyorsa pixel 9 pro bakılabilir.
video konusunda android 16 ile baya ilerleme var,Zaten tek kusuru video da geri kalmasıydı , bunu da çözmüşler sanırım, Makaleyi bulursam eklerim.Hem gece çekimleri hem video işini de tamamlayacaklar gibi.
Hocam Teknoses var facebookta, resmi kvk garantili oneplus13 satıyor ona ulaşın, Ben kendisinden oneplus 7 pro için aksesuar şarj aleti aldım, kulaklık aldım vs sıkıntı yaşamadım.
https://api.whatsapp.com/send/?phone=905335937050&text&type=phone_number&app_absent=0
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 2 Nisan 2025; 11:3:11 >
-
Emin den bende alışveriş yaptım iyidir. İlk ön satışta kılıf ve orijinal şarj seti vardı 53 bindi o zaman kafayı yakıp almak lazımdı. Şimdi 6-7 bin fiyat artınca gözümde büyüdü 😁
Sadece 1 oyun oynuyorum 2 gün sonra bakacağım benim için nedir ne değildir belli olacak wildrift urf modu geliyor bunu aşarsa telefon benden okey alır açıkçası.
Ha birde hızlı şarj Yok ! Varlığında çok bişey fark etmiyor ona göre kendini ayarlıyorsun ama yokluğu bilemiyorum şimdilik şarj iyi gittiği için tam yokluk hissetmedim.
30 bine pixel 9pro Xl 128 lik var hafıza sorunu olmayan için 30 bine alınabilecek en iyisi diyebilir miyiz ??? ( Şakasız en iyisi ) En mantıklısı
30bin tl çok iyi fiyat.
Bütün piyasadakiler arasında sanırım en iyisidir. Varsa bilen üstünü bilgilendirme yaparsa güzel olur.
Ekran görüntüsü alma işleviniz sağlıklı çalışıyor mu? Ben Gmail uygulamasında kaydırmalı ekran görüntüsü almaya çalıştığımda sayfa altında kalan kısımları altına eklemek yerine, ekrandaki görüntüyü defalarca altına ekliyor.
Android 16 Beta 3.2 yayınlandı ...
9to5google
Android 16 Beta 3.2 rolling out with Pixel battery, haptic fixeshttps://9to5google.com/2025/04/02/android-16-beta-3-2/
-
Denedim bende sorunsuz alıyor
Teşekkür ederim kontrol için, ben de suan Gmail de hatalı alıyor yalnizca, bi iyice ne yapabilirim bakayım.
Merhaba arkadaşlar, Pixel 9 Pro Xl aldım Imei kaydı için yardımcı olabilecek var mı? Ayrıca Ankara içi Kılıf ve ekran koruyucu da arıyorum
-
Sizin için gmailde denedim sorun yoktu. İsterseniz gmail ön belleği silin
Elimde var samsundayım
Merhabalar pixel 9 pro xl alma durumum var.
Acaba yurt dışı imei atılmış şekilde çift hat kullanımı var mı ?
Fiziksel veya e-sim
Arkadaşlar pixel 9 pro xl alacağım acaba önerebileceğiniz yer var mı? Mümkünse 128 yada 256 bakıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E sim Türk operatörler desteklemiyor. Tek sim kullanabilirsiniz
Teşekkürler
Fiziksel tek sim mi var?
Evet, maalesef..
Hocam hafta sonu olduğu için kargo geç gelir diye Ankara içi dedim elden almak için sağolasın yine de
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X