Arkadaşlar selam, chimera tool artık bu pixel 9 serisi cihazlarda da imei repair işlemini destekliyor. Satıcılar fark edip fahiş fiyatlar istemeye başlamadan almayı düşünenler alsın. |
GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (26. sayfa)

-
-
Daha önce 3 defa Google telefon kullanmış biri olarak yine kürkçü dükkanına dönme fikri cazip geldi.
İlk defa tuşlu, sliding Google bir telefon kullanmıştım modelini bile unuttum.
Daha sonra samsung üretimi bir nexus kullandığımı hatırlıyorum.
Son olarakta işlemci çekirdikleri bozulan LG üretimi(galiba 6p) kullandım.
Hemen hemen hepsinde sorun yaşadım =)
Şu an Meizu kullanıyorum ve inanılmaz memnunum ama artık ya kulaklar duymuyor ya da ses kalitesi bozuldu bilmiyorum değiş beni diyor.
Uzun lafı kısası... Pixel 9 pro , vivo 200 pro Mini veya Samsung S25 arasında kaldım.
Pixelde gömülü görüşme kaydı yoksa kesinlikle eleyeceğim.
Şimdi bazı işletim sistemlerinde hem ses kayıt oluyor hem de bunu metine çeviriyor.
Görüşme kaydı kullanan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: illusioniqArkadaşlar selam, chimera tool artık bu pixel 9 serisi cihazlarda da imei repair işlemini destekliyor. Satıcılar fark edip fahiş fiyatlar istemeye başlamadan almayı düşünenler alsın.
Selam, pixel telefon almayi planliyorum yd. Bu programin nasil bir faydasi olacak. Ne yapmam gerekiyor kullanabilmek icin. Tesekkur ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gömülü ses kaydı programı stok romlarda hiç bir telefon markasında kalmadı diye biliyorum. Google tarafında çok büyük yaptırımları var, çünkü google ye de ülkeler tarafından çok büyük yaptırımları var. Bi ara karşıya sesli kayıt bildirimini haber veriyordu google nin kendi arama uygulaması arama kaydetmeye bastigimizda ama şuan bölge kaynaklı kaldırıldı. Yani arama kaydetme tuşu aktif değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung S25'de bile var şu an sadece ülke değişiyorsunuz. Çin telefonların çoğunda var.
-
Selamlar bende 9 pro xl 128 GB ile katıldım. Kayıt dahil 31.000 TL ye aldım. 13 pro maxten geçtim. İlk izlenimlerim olumlu. Hızlı şarj arayisindayim. Samsung 45watt olanlar nasıldır ?
9 pro 512gb kullanıyorum s25i 256gb olmasından dolayı eliyorum. Xiaomi 15 merak ediyorum ama geçtiğime değecek mi bilmiyorum 🤷♂️. Görüşme kaydı, çift tıkla kapatma, hızlı şarj için geçmeyi düşünüyorum
Bugün google pixel cihazı japobyada denedim ürünün ekranına bayıldım gerçekten samsung 24 ultramdan daha güzel bir ekranı var. Ama şaşırdığım nokta şu japonyada ürün türkiyede satanlardan daha pahalı. Nasıl tr de bu cihazı daha ucuza satıyorlar anlamadım. Eğer ki uygun olsaydı alıp dönecektim fakat 128 gb i 33 bin tl gibi birşetdi heralde
Japon modelinde kamera shutter sesi var onun dışında fark yok.
Custom rom yükleyince de var, o zaman hiç bir zaman bu özellik yok diyemeyiz, özetle tüm telefonlarda var o zaman. Çok saçma bir çözüm.
Vergiler etkiliyor. Kanada menşeiler en uygunu Amerika dan bile uygun.
the mobile ındian
Top 5 Cheapest Countries to Buy The Google Pixel 9 Pro XLhttps://www.themobileindian.com/top-5/top-5-cheapest-countries-to-buy-the-google-pixel-9-pro-xlEk olarak bazı satıcılar IRAK tan sa orada telefona vergi SIFIR daha da uyguna geliyor...
Ayrıca fiyat daha uyguna düşmeli Pixel 10 serisine birkaç ay kaldı ...
-
Geliştirici ayarlarından "Yenilme hızını göster " seçilirse 1 Hz e kadar düştüğü neredeyse tüm Hz leri desteklediğini göreceksiniz. M14 Samsung OLED panel olmasının kerameti gibi ... Önceki Pixellerde de böyle ise Samsung gerçek 1 Hz e kadar düşmeyi neden sunmuyor sorgulanmalıdır.
-
Hocam bildirimde sorun yaşıyorum demiştin, geliştirici seçeneklerinden, bildirim önemini sıfırla diye birşey var , istersen ona bir bak , sıfırla tekrar dene . Şimdi kurcalarken gördüm bende.
Teşekkür ederim, denedim bakalım, yararı olur ise burada bildiririm.
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Ekran kalitesi muazzam. Saf Android, az özelleştirme. Samsun'dan alışkanlığı olanlar zorlanabilir. Ben NOTE20 ultra sonrası S23, sonrada Google pixele geçtim. Ana ekranda bir bakışta ve Google widgeti kaldırılamıyor. Bu kısıtlamaları sevmedim. Nova launcher ile çözebilirsiniz fakat ben alışmaya odaklandım, Saf android için değer.
Güncelleme her ayın 5 inde denildi fakat bana gelen birşey olmadı. 5 Nisan güncellemesi alan var mıdır ?
Bende şu anda s23 kullanıyorum ve pixel 9 pro ya geçmeyi düşünüyorum. Detaylı karşılaştırma yorumu yaparsanız çok sevinirim
Android 16 Beta sındayım. Sanırım hafta sonuna denk geldi diye ileri tarihe ötelenmiş olabilir. Haftaiçi yarın bakarız.
-
Öncelikle S23 ü özleyeceksiniz. Küçük bir telefon oluşundan kaynaklı olabilir. Ben cihazı eşime verdiğim için her gördüğümde o hisse kapılıyorum. Detaylı karşılaştırma yapabilecek kadar bilgiye sahip değilim fakat Pixel cihazlarını yıllardır merak ediyorum. Arka kamera yerleşim dizaynı en çok hoşuma giden şeydi. Ona kapılarak aldım. Ekranı için dokunup hissetmek gerekli o kaliteyi, tarif edemem. Saf Android dedikleri şeyi gerçekten hissediyorsunuz. Çok özelleştirme seviyorsanız hiç bulaşmayın, neredeyse izin vermiyor. Ses olarak çok tatmin edici. Yıllardır iPhone telefon kullanan arkadaşlarım pixel cihazı eline alınca vay be dedirtti.
Eksileri
Ana ekrandaki widgetları (altta Google, üstte bir bakışta) kaldırmaya izin vermiyor.
Uygulama çekmecesi kapatma seçeneği yok.
Samsung telefonuna ait uygulamaları Android olmasına rahmen kullanmaya izin vermiyor. Hesap Mak, Notes, Galeri gibi. Samsung alışkanlığımdan dolayı bunları ilk kullanımda kendi açımdan eksi olarak gördüm.
Bunlar haricinde özelleştirme kısıtlı. Geri kalan herşeyi mükemmel.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ederim
Genelde özelleştirmeye izin vermediği yazılmış. Launcher uygulamaları kullanılamıyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X