Şimdi Ara

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
704
Cevap
36
Favori
27.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xiaomi 15 ultra ile pixel 9 pro xl kıyaslayan kullanan yada deneyimleyen oldu mu

özellikle şarj ve diğer konularda şimdiden çok teşekkürler.

• piskopat417 kullanıcısına yanıt

2 si farklı cihazlar , mi 15 ultra güncel işlemci/ram vs ile geliyor, hızlı şarj var , daha büyük ve yeni teknolojisi vs ,

Xiaomi ile güncel donanım satın alırsınız /özelleştirme vs ,

Pixel de sadece stok / ve yazılım. İyi araştırıp ne istediğinize göre bir cihaz tercih edin. pixel satın alıp bunda çift sim yok, ekran çift tıkla kapama yokmuş diyen çok oluyor. Üzülürsünüz sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 aydır pro xl kullanıyorum bende. Güncellemeler genelde her ayın 5 inde geliyor diye bir kaç yorum okumuştum. Bana halen nisan ayı güncellemesi gelmedi. Nisan ayı güncellemesini alan var mı?

• optimus95 kullanıcısına yanıt
    Telefonu çok sık uyandıran biri iseniz bildirim gecikmesine fırsat vermiyorsunuzdur. Ben başta bazıları bildirim sorunu yaşıyor diye düşünüyordum redditte yüzlerce kişi görünce artık bazıları telefonu sık uyandırıyor diye düşünüyorum:) kesinlikle telefonların %99unda var bildirim sorunu, mesajlaşma uygulamalarında sorun yok, hatta sık sık mesajlaşma uygulamaları ile telefonunuz uyanıyor ise, diğer bildirim sorunu yaşatacak uygulamalarınıza fırsat vermiyor olabilir.

Bazıları çok sinirlenebilir, çünkü bu konu kullanıcılar grubu değil de fan club vari bir izlenim veriyor bana, stok pixel yazılımı sağlıklı değil, bütünüyle hatalı. Oneplus yazılımı kullanmayıp sadece Samsung ile kıyaslamak bile başlı başına hatalı. Diyeceklerim bu kadar :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CanerOzban C kullanıcısına yanıt
    O da yanlış bilinen bir özellik mesela. Haziran ayına kadar güncelleme yok, yabancı kaynaklardan okuduğuma göre.

• yEmreozc kullanıcısına yanıt

Bende sizinle aynı fikirdeyim telefonun yazılımında sıkıntı var. Stok saf dedik ama bence şu an sıkıntılı inşallah güncelleme ile duzeltirler. S24 ultra kullanıyordum inanın hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sırf telefon boyutundan kaynaklı 9 pro aldım. Sorunlar yazilimla güncelleme ile duzeltilebilecek gibi.

Tamamdir o halde kimseye gelmediyse sorun yok ben guncelleme gelmeyince benim cihazdami acaba sorun var diye dusunmeye baslamistim :)

Hocam OnePlus 7 pro , sonra s23u da kullandım, OnePlus çok keyif aldığım cihaz idi.Pixel ile başa baş, zaten özelleştirme arayana pixel e yakın one plus 13 alın diye yazdım bu konuda, ama benim aradığım kamera çıkıntısı/ kasa/ ve çekim kalitesini pixelde yakaladım, çok memnunum kameradan , bu yüzden diğer eksikleri arka plana atıyorum, mesela klavye saklama tuşu çok gıcık ekranda yer kaplıyor ama görmezden geliyorum alıştım gibi 😁 , zaten kusursuz cihaz yok piyasada.

Donanım olarak hiç bir kıyaslama yapmadan tamamen yazılımsal noktalara değiniyorum, Androidin babası olan şirketin, bariz hatalarının olması ve bu hataların hiç birini bu telefonu almak için sattığım oneplus 11de yaşamamam. Beklentim daha fazlaydı yazılımdan, bu beni bu telefona geçtiğim için üzüyor, kesinlikle bahsettiğim kişisellestirememe değil yanlış algılanmasın, tamamen hatalardan bahsediyorum. En basitinden googlenin kendi haber ve futbol bildirimleri çalışmıyor abi, nasıl olabilir bu, ben 5 senedir google futbol bildirimi ile favori takımlarımı takip ederdim, kendi telefonuna geçince harici bir spor uygulaması indirdim, bunu okuyan herkes buna gülüyordur herhalde :)

• Arkadaşlar temu dan aldığım kılıf geldi, güzel bir kılıf almak isteyenlere tavsiye ederim, pixelin tuşları bana sert geldi bilemiyorum belki benimle alakalıdır bu kılıfı taktıktan sonra tuşlarda daha iyi oldu sanki yumuşadı, yani hissiyat değişti. Ayrıca kılıf gelinceye kadarda 3d yazıcıdan tpu ile kılıf basıp kullandım çokta iyi olmadı ama iş gördü benim gibi telefonu aldıktan sonra kılıf bekleyenler için bir çözüm olabilir, 3d yazıcı ile yapılan kılıfın fotosunu ekleyemedim, sıkıntı var galiba. Kılıf ile birlikte ekran koruyucu ve kamera koruyucuda aldım uygulaması çok basit oldu bi parça yapmışlar plastik onu telefonun üzerine geçirdikten sonra ekran koruyucuyu çok güzel bi şekilde uygulayabiliyorsunuz onunda linkini ekliyorum

GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benv3kendim -- 9 Nisan 2025; 23:33:48 >

• benv3kendim kullanıcısına yanıt

Hocam kılıf güzel duruyor fakat arka kablosuz şarj halkası ile G harfi tam ortalı durmamış.

• mirsat73 M kullanıcısına yanıt

tam olarak kurtardım diyemem. mesela Whatsapp yazışmalarını çekemedim bir türlü. iCloud resimlerini, rehberimi, takvimimi vs. almada problem yaşamadım.

• CanerOzban C kullanıcısına yanıt

Bugün geldi güvenlik güncellemesi

• osassuna O kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende simdi yapiyorum az önce geldi banada

Renkleri çok hoşuma gidiyor, doğal

• samsun__ S kullanıcısına yanıt
    GOOGLE PİXEL 9 PRO XL & PİXEL 9 PRO ANA KONUSU

Bas çek , hiç üzmedi beni, bir ihtimal şu vivo 200pro var alternatif olarak fakat onunda kamera çıkıntısı beni deli eder diye geçmiyorum 😂

Eğer s2xx U serisi ile cekseydim mutlaka o kırmızılar abartı patlayacakti , gölge de ve ışıkta pixel göz ne görüyorsa onu verme gayretinde diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 11 Nisan 2025; 12:54:24 >

• Arkadaşlar bana da 40mb lik güvenlik güncellemesi geldi de 40 mb için güncelleme çok uzun sürmüyor mu? Ya da benim telefonumda mi sıkıntı var? 12:49 da başka dedim şu an bakıyorum guncellemenin yüzde 10 luk kısmı bile dolmamis?

• sinilker S kullanıcısına yanıt

Evet çok uzun sürüyor, bende gece uyumadan başlattım sabah bitmiş, reset atıp telefon başladı. 😁 Google da böyle güncelleme uzun tutuyor.

• Evet indirmesi de yüklemesi de yavaş sürüyor fakat 10-15 dakika arasında indirdi ve yükledi bende.

• Yasarg Y kullanıcısına yanıt

Nfc butonu için:

https://f-droid.org/packages/au.id.colby.nfcquicksettings//

Samsung notes port uygulaması için:

https://www.pling.com/p/1541574

Açılan sitede files kısmından Samsung notes apksını indirip kullanabilirsiniz

Çift tıklama ile ekran kapatma için:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jordigordillo.dtswidget

Uygulamanın internet izni yok o sebepten güvenlikle alakalı bir problemi yok, ben 3 yıldır kullanıyorum, ama ilerde güncelleme ile değişebilir sorumluluk sizde (erişilebilirlik izni olduğu için)

Quick settingsde ses ayarını değiştirmek için uygulama yaptım ama her zaman çalıştıramadım denemek isterseniz bakabilirsiniz

https://drive.google.com/file/d/1r4rpjUlAxqbbyOaems4jeN7XgnE-yFEd/view

Uygulamanın internet izni yok.

Birini aradıktan sonra cevaplayınca titreşim ve kapanınca titreşimi media titreşimi üstünden veren uygulama çatalım:

https://drive.google.com/file/d/1fxzWFqVV3XwSZVxg1Q4OAyFLsQZKIaF1/view

Eğer dokunsal geri bildirimi kapatırsanız media üstünden vereceği için hep açık kalır.

Arama kaydı için bunu kullanabilirsiniz:

https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1FPJsTPRyWbnJ_EJV6YMDYX0FdwQnTA8i

İki uygulamayıda yükleyip izinleri vermeniz gerekiyor.

İnternet izinlerini kaldırdım, o sebepten güvenlik sıkıntısı yok.

https://novalauncher.com/beta

Buradan latest beta apk veya latest apk kısmından veya playstoredan indirebilirsiniz. Neredeyse Tüm istediğiniz ana ekran özelleştirmeleri yapabilirsiniz.

Tüm bunlar sizi memnun etmiyorsa bunu kurabilir ve tüm istediğiniz özelliştirmeleri ve daha fazlasını bu custom rom ile yapabilirsiniz

https://crdroid.net/

Ben Bununla uğraşamam ve yine memnun değilim diyorsanız samsung veya oneplus gibi cihazlara geçerek bu kaprisli durumdan tamamen kurtulmuş olursunuz.

Ben graphene os kullandığım için mecbur pixel serisi kullanmam gerekiyor, gizlilik güvenlik isteğim olmasaydı kullanışlılık olarak samsung alırdım, ama tema ve genel görünüm tema rengi canlılığı olarak hâlâ pixeli tercih ediyorum çok hoş tema renkleri var.

Graphene os'de nfc koyma butonu var (kullanmasamda var)

Başka kendi yaptığım özelleştirmelerde var (always on displayi bildirim ve şarj olurken açma vs,)

ve şuan düzgün galeri uygulaması ve galeri düzenleme araçları hariç eksik hiç bir isteğim yok çok memnunum cihazdan, ama galeri uygulaması bulamadım, adam akıllı galeri uygulaması bilen varsa söyleyebilir, şuan samsung galeri kullanıyorum (çöp kutusu işlevi çalışmıyor sadece)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kullanici32 -- 11 Nisan 2025; 14:23:23 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.