Şimdi Ara

Google Play bana ayit olmayan cihaz görünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar google play de bana ait olmayan bir cihaz ile karşılaştım bu cihaz benim hesabımda gözüküyor konum izlemeyi kullanıyorum en son 12 haziran giriş diyor acaba endişelenmem lazım mı? nu arada cihazım s3 ve görünün cihaz note

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roccer -- 10 Temmuz 2014; 0:51:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Roccer

Merhaba arkadaşlar google play de bana ait olmayan bir cihaz ile karşılaştım bu cihaz benim hesabımda gözüküyor konum izlemeyi kullanıyorum en son 12 haziran giriş diyor acaba endişelenmem lazım mı? nu arada cihazım s3 ve görünün cihaz note

şifreni değiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rom falan attıysan belki romun build propu note olarak gösterilmiş olabilir

• Bluestacks falan kullandıysan da olabilir

• Roccer kullanıcısına yanıt
    eğer custom rom kullanıyorsan rom'un portlandğı cihaz da görünüyor olabilir fakat her ihtimale karşı şifreni değiştirmeni öneririm.

birkaç ay önce benim hesabmda da bilmediğim bir model eklenmiş sonrada play store dan satın alma yapılmıştı. iptal ettirdim neyse ki ama yinede çok uğraşmıştım.
  • gmail hesabını farklı cihazlarda girdiysen gene o girdiğin cihazlardan birisi görünebilir . bu durumda şifre değiştirmek işe yaramaz çünkü şifreyi değiştirsen bile o cihazlarda senin hesabından çıkış yapılmadıkça kullanılmaya devam edilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Billy The Kid

gmail hesabını farklı cihazlarda girdiysen gene o girdiğin cihazlardan birisi görünebilir . bu durumda şifre değiştirmek işe yaramaz çünkü şifreyi değiştirsen bile o cihazlarda senin hesabından çıkış yapılmadıkça kullanılmaya devam edilir .

şifreni değiştir diğer cihazlarda oturumu sonlandır.bu kadar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Bluestacks falan kullandıysan da olabilir

Evet bluestack kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccer

quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Bluestacks falan kullandıysan da olabilir

Evet bluestack kullandım

Bluestacks ile google play'e giriş yaptığınızda gelmiştir. Telaşa gerek yok; normal bu durumda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.