Şimdi Ara

Googledan sitemin alt linkleri silindi ..Yardım Lüften

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Googleda sitemin 5-6 tane altlinki indexlenmişti.. dün hepsi silinmiş.. sadece index kalmış.. Sitemap yüklemiştim hat avermişti. .Bununla mı ilgili bilmiyorum. Neden olabilir sizce. Tekrar indexlermi google?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursezer -- 22 Mayıs 2006; 10:08:37 >

• Google un ne zaman ne yapacağı belli olmuyor mesela pr güncelleme tarihleri bile değişti. Ne zaman ne olacağı bile belli değil.
    Zamanla siten için ayarlar düzene girecektir merak etme
  • silinmemiştir indexleme yaptıgında tüm serverlere eklenmiyor bazen sayfaların indexlenmedigi bir server denk gelmişsindir o yuzden göremiyor olabilirsin ki zaten öyle olmasa bile bunun için burdan ne gibi bir yardım alabilirsin onuda anlamış değilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pişt pişt Ben

silinmemiştir indexleme yaptıgında tüm serverlere eklenmiyor bazen sayfaların indexlenmedigi bir server denk gelmişsindir o yuzden göremiyor olabilirsin ki zaten öyle olmasa bile bunun için burdan ne gibi bir yardım alabilirsin onuda anlamış değilim

yazıyorsunzu ya işte. yardım bu benim için. fikir veriyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YucelHost

Google un ne zaman ne yapacağı belli olmuyor mesela pr güncelleme tarihleri bile değişti. Ne zaman ne olacağı bile belli değil.

bende bekliyorum epeydir ilk pagerank puanımı. eskiden kaç ayda bir oluyordu güncelleme?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgursezer

quote:

Orjinalden alıntı: YucelHost

Google un ne zaman ne yapacağı belli olmuyor mesela pr güncelleme tarihleri bile değişti. Ne zaman ne olacağı bile belli değil.

bende bekliyorum epeydir ilk pagerank puanımı. eskiden kaç ayda bir oluyordu güncelleme?

Sanırım 3 Ayda bir oluyordu, ama artık Google aniden hamle yapmaya başladı. Dakik ve temkinli olarak işlerini halledeceksin. Bugün de olabilir Pr Güncellemesi yarın da kesin bir durum yok.

• anladım ... google sitemap hizmeti var.. biliyorsanız bir sorum daha olacak.. benim host windows, sitemap.xml hazırlayıp hostuma attım.. Bu dosya için hostun windows/linux olması farkeder mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayır farketmez, normal işlemleri yapın, google site map hizmetine de bu özelliği ekleyince işlem bitiyor.
  • bende sitemap kullanıyordum ve 2 gün içinde tam 17.000 alt sayfam google'dan gitti. Bu bana yaklaşık günde 1500+ tekil hite mal oldu. ali abiye sorduğumda google serverlarını temizliyor demişti.Umarım bizim linkleri çöp kutusuna yollamaz...
  • Benim de 12 bin sayfa felan silindi. Takmamak lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SchzophreniC

bende sitemap kullanıyordum ve 2 gün içinde tam 17.000 alt sayfam google'dan gitti. Bu bana yaklaşık günde 1500+ tekil hite mal oldu. ali abiye sorduğumda google serverlarını temizliyor demişti.Umarım bizim linkleri çöp kutusuna yollamaz...

sitemap e geçtiğin zaman mı silindi? yoksa sitemap le indexlettiğin sayfalar sonradan mı silindi?
  • mal google yaa..
    uyus olyom ...
    bi indexliyo bi siliyo ..anlamadım gitti.
    neye göre yapıyo...

pr tarihleri de deişmiş .....

kim var bu google ın arkasında
  • Şimdi arkadaşlar biildiğimiz gibi zamanlar belirli olduğu için site sahipleri zamanı gelince bazı taktiklerle ki bu da olması lazım hemen acele olarak link değişimi vs gibi etkinliklere giriyorlardı. Fakat google bunu önlemek istedi. Hep güncellenen ve kendinden emin siteleri görmek istiyor.
  • mesela ben öyle yapmıyorumm..
    bunu o nasıl anlıyor..
    google kafamı bozuyo git gide zaten ..
  • benim su anki meta larımı dikkkate almıyor google.. taaa 8 ay önceki bilgilerim duruyor googlede.. sadece ana sayfamın bilgileri var diger sayfaları 8 ay önce silmişim ftp den ama google silmemekde inat ediyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgursezer

quote:

Orjinalden alıntı: SchzophreniC

bende sitemap kullanıyordum ve 2 gün içinde tam 17.000 alt sayfam google'dan gitti. Bu bana yaklaşık günde 1500+ tekil hite mal oldu. ali abiye sorduğumda google serverlarını temizliyor demişti.Umarım bizim linkleri çöp kutusuna yollamaz...

sitemap e geçtiğin zaman mı silindi? yoksa sitemap le indexlettiğin sayfalar sonradan mı silindi?

indexlettiğim sayfalar silindi... :|
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.