Şimdi Ara

GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
928
Cevap
60
Favori
101.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba. 2. el gopro hero 9 aldım. aparat ve mikrofon ihtiyacım var.

kablosuz yaka mikrofonlarından almayı düşünüyorum. hem gitar kaydı için hem de motorsiklet ve bisiklet kaskı için kullanacağım. ikinci el satan varsa düşünebilirim.

2000-3000 tl arası bir model olabilir..

bunları bulabildim. bunlar veya bunlar dışında tavsiyesi olan var mı?

Boya BY-WM3T2-U2 Ikili Kablosuz Yaka Mikrofonu - Type-C

Ulanzi J12 Kablosuz Ikili Yaka Mikrofonu Type-C

birde kamerayı gitarın akort yerine sabitlemek için mandal tarzı bi sıkıştırma aparatı lazım.

teşekkürler.

• Bende 8 aldım arkadaşlar param ona yetti varmı dıkkat edılecek bır ozellık yapmamız gereken?

• Dostlar merhaba,

GoPro Quik mobil uygulaması üzerinden premium üyelik almak istediğimde ''aboneliğinizi telefonla tamamlayın, hesabınız için doğru para birimine sahip olduğumuzdan emin olmak için destek ile iletişime geçin'' diyerek desteğe yönlendiriyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu daha önce?

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Merhaba bende alacağım. Be kadara almıştınız. Şu an Amazon’da 23800 lira Sadece kamera 14400 creator edition bundle için aradaki fiyat farkını vermeye değer mi sizce. Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çakı bulmuş şopar kullanıcısına yanıt

Selamlar, ben 23.599 TL'ye almıştım. Fiyatlar yükseldi, bu ara Euro durgun gittiği ve 35 TL'den geri geldiği için fiyatlar tekrar benim aldığım dönemlerdeki fiyatlara indi.

Creator Edition Bundle almak zaten şart gibi. çünkü Creator Edition içinde gelen apart ve aksesuarları sonradan almaya kalarsanız çok daha pahalıya geliyor. Ancak tabiiki ihtiyaç meselesi. Eğer Creator Edition içinde gelenlere ihtiyacınız yoksa sadece kamerayı almak yeterli olacaktır. Fakat kullandıkça ihtiyaç duyacağınız şeyler artmakta. Dolayısıyla baştan Creator Edition almak en mantıklısı.

• Go pro 12 icin aksesuar setine ihtiyacim var kullanipta tecrube eden arkadaslardan oneri alabilirsem cok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hero 11 cihazımı satıyorum, şehir olarak ankaradayım görerek inceleyerek içinize sinecek şekilde alabilirsiniz. düşünen arkadaş varsa detaylar için pm..

• İyi akşamlar herkese. Bu kameralarda mikrofon olayını nasıl çözdünüz ? Hbde biraz bakındım bi kit var 2799 tl fiyatlı. Ama bunda kablolu mikrofon takılıyor. Ben kablosuz bir mikrofon kullanmak istiyorum. Nasıl çözebilirim ?

• materindişleri kullanıcısına yanıt

Merhaba, daha deneme şansım olmadı ama Ulanzi markasına ait bir metal çerçeve satın aldım. Çerçeveyi denedim ve beğendim. Lakin yoğun çalıştığım için akşam aklıma gelmedi, bu çerçeve de kamera üzerindeki type c portu açıkta kalıyor, bu durum için çerçevenin özel bir kapağı mevcut. Ses adaptörleri de aynı mantıklı ile bu type c porta bağlanmıyor mu ? Şu anda port açıkta. RODE wireless pro kullanıyorum. Typce üzerinden normalde İphone 15 pro cihazımda video çekerken sesi alıyor sorunsuz. Şimdi kamera üzerindeki type c portu açıkta olduğuna göre, RODE yi ordan bağlasam çalışmaz mı ? Deneyemedim akşam aklıma gelmedi. Harici ses adaptörü de sonuçta aynı porta bağlanıyor

• math_tiger kullanıcısına yanıt

Bu konu çok aktif değil herhalde, bende sizinle aynı soruyu soracaktım

• afsinedremitli kullanıcısına yanıt

Çok iyi bilmemekle birlikte sanırsam GoProların mikrofon için özel adaptörü var başka adaptör ile çalışmıyor diye biliyorum. Adaptörün typce ucunu kameraya jack girişinede mikrofonun jakını bağlıyorsunuz mic bağlanmış oluyor diye biliyorum. Benim istediğim adaptörlü veya adaptörsüz olarak mikrofonu kablosuz kullanmak. Ben bunun varsa çözümünü arıyorum.

Siz hangi mikrofonu kablosuz olarak kullanmak istiyorsunuz ? Mevcut olan RODE marka mikrofonum bu şekilde çalışıyor, içerikler mevcut

• RODE mikrofonda olur sorun değil. Nasıl kablosuz çalıştırdınız ?

Öncelikle kablosuz çalıştırmayı dediğim gibi denedim, az önce denedim olmadı. Amazon’da 3.070 TL ye Amazon Germany satıcı olarak Gopro lisanslı resimdeki ürünü satıyor. Bende onu satın aldım az önce. Size de tavsiyem bu üründür, diğer bir çok denemem başarılı olmadı. Ayrıca çekimler sırasında harici ekrana da bağlamak istiyordum. Bu ürün mini hdmı çıkışı da veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsinedremitli -- 9 Temmuz 2024; 16:14:29 >

• Benim kameram hero 8 bu aparat uyumlu değil benim kameramla.

• GoPro 12 Black alarak aranıza katıldım. İşin en başındayım. Daha çok şey öğrenmem gerekiyor :) Bu gece 10 günlük bir yurtdışı tatil var. Bakalım kıvırabilecek miyim? İçinden 64 lük kart çıktı. 128 veya 256 lık gerekir diye düşünüyorum. HDR 10 bit çekmeyi düşünüyorum tecrübelerinizi alırım.

• ozhanbayram kullanıcısına yanıt

Hocam 64 gb lık kart maalesef yetersiz kalır daha yüksek boyutlu kart almanızı tavsiye ederim. Gopro güzel bir kamera ama motosiklet sürüşü falan için aldıysanız maalesef siz yeterli gelmeyecektir. Onun haricinde yedekleme yapabilecek bir taşınabilir bir harddiskte almanızı tavsiye ederim. Çünkü 10 günlük yurtdışı tatilinde 256 gb dahi olsa size yeteceğini düşünmüyorum. Youtube'da Photomenika diye bir kanal var orayı izlemenizi tavsiye derim. Gopro ile ilgili ince ayarlardan tutun testlerine kadar her şey Türkçe olarak mevcut. İyi günlerde kullanın

• Up

• selam dostlar hero 7 black aldım fakat 1080p 60 fps kayıtta bile maximum 17 dk kayıt alabildim daha sonra cihaz kendini kapatıyor bakıyorum felaket ısınıyor 4k da 7 dk yı cıkarırsa süper diyorum hafıza kartı olarak sandisk extreme pro kullanıyorum bu cihazı böyle kullanamıcaksam ne anlamı varki

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Bende tatile çıkmadan 12 almıştım. Araç içinde Karadağ’da yol videoları çektim her biri 3 saate yakın 4K 30 fps olarak. Araç içinden güç aldım. Klimayı cihaza yönlendirdim kapanmadı. Dışarıda güneş altında çektiğim bir videoda aşırı ısınıp kapandı. O ne ısınmaktır. İnsanın elini yakıyor. Özellikle bağlantı noktası. Bu kamera sadece kul sporlarına mı uygun anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.