Şimdi Ara

GOPRO KULLANANLAR KULÜBÜ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
928
Cevap
60
Favori
101.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
Giriş

ortamın sıcaklığına göre değişiyor bendekininde kapanma durumu gece serin havada çekim yaptım 4k 60 fps herhangi bir sorun yok 1 saat 10 dakika dayandı yanında satıcının vermiş olduğu şişmiş uyduruk piller. Şuanda sıfır orjinal pil arıyorum ama bulamıyorum. sıcaklık konusunda net sıkıntılı cihazlar daha önce kullandığım hero 5 black de böyleydi

• gençler selamlar,

gopro işinde yeniyim. aslında bende dji var ama sorun genel olmalı. bu kayıt alırken 4K 60fps de 04:34 süreler halinde kaydı bölüyor. neden tek parça kayıt edemiyorum. bi ayar var da ben mi bilmiyorum acaba?

• insane1907 kullanıcısına yanıt

Selam sanada dostum

Bende genelde 2.7 k 60 fpsde çekiyorum bendede 8 dakika civarı tek parça gerisini bölüyor. Bildiğim kadarıyla dosya boyutu belli bir gb gelince bölüyor. Bölmemesi için ne yapmak gerekiyor bende bilmiyorum. Bilen biri varsa bizi yeşillendirsin bi zahmet :)

• materindişleri kullanıcısına yanıt

ben biraz international dji forumları araştırdım ve dosya boyutları 4 gb geldiğinde otomatik olarak bölüyormuş. video formatına göre de video süresi değişiyormuş. yapacak bir şey yok malesef.

edit programlarıyla birleştireceğiz.

gerekçe olarak da biçimlendirme formatından bahsediliyor. fat32 sanırım. bu format daha uzun kayıtlara izin vermiyormuş.

durum budur..

• insane1907 kullanıcısına yanıt

Bildiğiniz bir edit programı var mı ? Benim bilgisayarım sıradan bilgisayar acaba çalışır mı ?

• materindişleri kullanıcısına yanıt

selamlar tekrar,

inanın ben de çok yeniyim fakat kısa bir araştırma sonucu "VSDC Free Video Editor" bu programı buldum ve kurdum. yarın ilk editimi yapacağım bakalım. kullanması çok zor değil gibi.

• Arkadaşlar merhaba, Go Pro Quick yazılımı 3 farklı tabletimde anlık canlı görüntüyü göremiyorum, siyah ekranda kalıyor. Başka bir uygulama ya da çözümü var mı ? İçerik çekerken tabletten anlık görmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, ND Filtre seti almak istiyorum Gopronun kendi sitesinden (polarpro shutter collection). fiyat kargoyla birlikte 95 dolar civarı çıkıyor. Gümrük limitini aşıyor. Daha önce sipariş eden olmuş muydu gopronun kendi sitesinden, bu limiti aşmak için bir çözümleri var mı yoksa riskli mi?

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.