Şimdi Ara

Görelim bakalım tüpçü federasyonunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimizden zorla aldılar adamı milli takıma. O günden beri belimizi doğrultamıyoruz. Tüpçü aynı muameleyi beşiktaş’a yapacak mı bakalım!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam bizimkinin de onlara kuyruk sallaması vardı ama şu durumdayken bizim için lüks kaçar bu konuları tartışmak, hele bi gelsin takımı toparlasın ben geçmişi unutmaya hazırım kimse kusura bakmasın..
  • Şike sürecinde alınan beleş şampiyonluklar var neden belini doğrultamıyorsunki Hamza döneminde 3'te 3 yapmadınız mı ?
  • Tüpçü bu fırsatı kaçırmaz. TFF kasasından 10 milyon euro parayı bjk kasasına pompalayıp Şenol Güneş'i alır. Bjk'nın acıları diner. At fava bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Şike sürecinde alınan beleş şampiyonluklar var neden belini doğrultamıyorsunki Hamza döneminde 3'te 3 yapmadınız mı ?

bir de beleş şampiyonlar ligi çeyrek finali var.
  • Ne tüpçü Güneş'i ister ne de Fiko Güneş'i bırakır..
  • quote:

Şike sürecinde alınan beleş şampiyonluklar var neden belini doğrultamıyorsunki Hamza döneminde 3'te 3 yapmadınız mı ?

Playstation trolü buraya da dadanmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 50 milyon euro versin şenol güneşi serbest bırakırız

ya da oynamadan Türk usulü 2 şampiyonluk
  • quote:

Playstation'a dön.

• quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

50 milyon euro versin şenol güneşi serbest bırakırız

Beleş 2 şampiyonluğunuz yok mu zaten? Süper Lig şampiyonlarını sayınca 13 tane gözüküyor BJK'ninki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 26 Temmuz 2017; 22:10:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

50 milyon euro versin şenol güneşi serbest bırakırız

Türk usulü denmez ona, Beşiktaş usulü denir.
  • Bilmesek galatasaraylilarin federasyon fatih terimi aldi yalanina kanacaz. O donem ki baskanlari ben cilek aliyorum para harciyorum basariyi fatih terim sahipleniyor moduna girdi. Bu kadroyla fatih terime gerek yok kim olsa sampiyon yapar diye dusundu. Fatih kaldigi surece 2. Planda kalacakti. Milli takimi bahane edip yolladi. Fatih terim de unal aysalin laf sokmalarindan sonra iyi para veren milli takimi secti. Bu arada sezon sonuna kadar da 2 takimi calistirdi. Diger taraftan diger takima bakalim.ersun yanalla sampiyon olan aziz yildirim basarinin ersuna gitmesine dayanamadi. Teknik direktorsuzde sampiyon oluruz dedi ismail kartali getirdi. Sonuc 3 yil 0 kupa. Yani bu iki takim başkanlarının egolarinin sucunu baska kurumlara atacaklari yerde kendi basarisizliklarina bakacaklar. Diger tarafta 2 yildir sampiyon olan bjk baskani teknik direktorune senol abi diye hitap ediyor. Senol gunesin bir yere gitmesini umut edenlere gülüyorum. Ha bu olay milli davaysa biz koca baskanimizi feda ettik ulke futbolu icin bu devirde yildirim demiroren gibi baskan bulmak kolaymi? Hadi simdi twiterda kampanya yapmaya devam edin. Egleniyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Bilmesek galatasaraylilarin federasyon fatih terimi aldi yalanina kanacaz. O donem ki baskanlari ben cilek aliyorum para harciyorum basariyi fatih terim sahipleniyor moduna girdi. Bu kadroyla fatih terime gerek yok kim olsa sampiyon yapar diye dusundu. Fatih kaldigi surece 2. Planda kalacakti. Milli takimi bahane edip yolladi. Fatih terim de unal aysalin laf sokmalarindan sonra iyi para veren milli takimi secti. Bu arada sezon sonuna kadar da 2 takimi calistirdi. Diger taraftan diger takima bakalim.ersun yanalla sampiyon olan aziz yildirim basarinin ersuna gitmesine dayanamadi. Teknik direktorsuzde sampiyon oluruz dedi ismail kartali getirdi. Sonuc 3 yil 0 kupa. Yani bu iki takim başkanlarının egolarinin sucunu baska kurumlara atacaklari yerde kendi basarisizliklarina bakacaklar. Diger tarafta 2 yildir sampiyon olan bjk baskani teknik direktorune senol abi diye hitap ediyor. Senol gunesin bir yere gitmesini umut edenlere gülüyorum. Ha bu olay milli davaysa biz koca baskanimizi feda ettik ulke futbolu icin bu devirde yildirim demiroren gibi baskan bulmak kolaymi? Hadi simdi twiterda kampanya yapmaya devam edin. Egleniyoruz.

Aynen katılıyorum, yıldırım demirören gibi bir dehayı federasyonun emrine vermişiz, hadi diyelim gs de fatihi gönderdi, ee fedakarlık sırası şimdi fenerde. Artık azizi mi gönderirler, aykutu mu bilemiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.