Şimdi Ara

Görev Çubuğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görev çubuğunu hepiniz bilirsiniz. Bir keresinde görev çubuğunu yanlışlıkla ekranın üst köşesine aldım uygula dedim ama sonra tekrar alt tarafa aldım.Bilgisayarı kapadım açtığımda görev çubuğu tekrar üstteydi . Tekrar düzelttim ama o günden sonra bilgisayarı her açıp kapadığımda görev çubuğu üst tarafa gidiyor bunu nasıl çözebilirim ?

• WİN 7 başlat butonua sag tıkla ozelliklere gir orda görev cubugu menusunden herzaman altta seçeneğini sec..
  • Her zaman alt diye bir seçenek yok sadece nerde duracağını ayarla var ordada alt yazıyo bende onu seçiyorum ama bilgisayarı kapatıp açınca yine üste gidiyor
  • Görev cubugunu kilitle secili mi? Ayarı yaptıktan sonra yine sag tuşla görev cubugunu kilitleyi seçin
  • kilitle
  • İse yaramadi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu yardımcı olacak ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekranı ters cevir oyle kullan ya )))) bu nebicim sorunmuş ya deep freez mi var
  • hayır deep freeze yok gerçekten kafayı yıicem :(
  • görev yöneticisinden explorer exeyi kapat sonra yine görev yöneticisinden dosya bolumunden calıstıra tıkla explorer.exe yaz bakalım ne olacak.
  • şimdi anlatıyorum bilgisayarı açıyorum çubuk üstte , alta alıyorum sonra explorerı kapatıp çalıştırıyorum tekrar üste gidiyor
  • işletim sisteminiz nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • win 7 x64
  • ??
  • yok mu çözümü bilen ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.