Şimdi Ara

Görev Çubuğu ile İlgili Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim ihtiyacım görev çubuğunda istemediğim programları saklayabilmek.Tek bir programı yada istediğimiz programları görev çubuğunda gözükmesini engelliyebilirmiyiz. Engelleyebiliyorsak bana nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

• görev çubuğuna sağ tıklayıp özellikler > etkin olmayan simgeleri gizle seçeneğini işaretle > özellerştir > görünmesini istemediğin ikonları her zaman gizle seçeneğine getir. uygula çık.
  • Selçuk arkadaşım teşekkür ederim açıklaman için.
    Ama benim istediğim simgeler değildi açık olan programlardı.
    bazı programlar simgelerde gözükmüyor onlarıda kapatma imkanı varmı?
  • ne dediğinden anlasılmıyor ?
  • Örnek verim
    Mesela çizim programları bende devamlı açık durur autocad solidworks gibi
    birde ofis dosyalarını açtığımda görev çubuğunda yer kaplıyor bu programlar simge kısmında gözükmüyor direk görev çubuğunda gözüküyor
    bu programların görev çubuğunda gizleyebilirmiyim?
    Sanırım açık olmuştur artık.
  • evet iyi anladım onun programla alakası var ama nasıl olcagını blemem şu programlara niye sağ üste bir de (--) yapsalar o gizlese mesela idm de 3 seçenek var gizle - simge drumu - kapa gibi
  • ben de onun programla ilgisi olduğunu düşünüyorum çünkü download acceletors gibi bazı programların güncellemesinde yazıyor yeni sürümde getirdiği bir yenilik olarak systrayda görünüyor görev çubuğundan saklanabiliyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exmali

Örnek verim
    Mesela çizim programları bende devamlı açık durur autocad solidworks gibi
    birde ofis dosyalarını açtığımda görev çubuğunda yer kaplıyor bu programlar simge kısmında gözükmüyor direk görev çubuğunda gözüküyor
    bu programların görev çubuğunda gizleyebilirmiyim?
    Sanırım açık olmuştur artık.

window 7 kur derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtlln -- 17 Eylül 2009; 12:42:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.