Şimdi Ara

görev çubuğu öğeleri siliniyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar. Başlıktada belirttiğim gibi görev çubuğundaki öğeler birer birer kayboluyor. Öncelikle geçen haftalarda "ses" simgesi kayboldu. Denetim masası-ses ayarları na girdiğimde ise "görev çubuğunda ses ayarı simgesini etkinleştir" kutucuğu işaretli duruyodu. Ona rağmen görev çubuğunda yoktu.
    Bende kutucuktaki kaldırırp-tekrar işaretleyip -Uygula- dedim ama tık yok. Ancak tiki kaldırıp- uygula" deyip sonra tekrar tiki işaretleyip -uygula- deyince bu sefer görev çubuğuna yerleşti. Ancak bilgisayarı açıp kapatınca yine aynı muhabbet.

Bende "görev çubuğunu sağ tıklayıp-özellikler- etkin olmayan simgeleri gizle-nin yanındaki "özelleştir"e girip her zaman göster- konumuna getirdim. ancak tık yok. bilgisayarı açıp kapattım defalarca denedim ama fayda yok. bende artık masaüstüne ses ayarlarının kısayolunu atıp o şekilde idare ettim

ancak bugün ESET'in görev çubuğundaki simgeside kayboldu ve geri gelmiyo. aynı şeyleri denedim. hatta silip tekrar yükledim ama fayda yok.

Acaba bilgisayarda ESET'in algılamadığı bir virüs mü var diye şüphe etmeye başladım.
    Fikri olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim...

• Kafayı sıyırtmak üzereyim. Sonunun formata gitmesini istemiyorum.. Lütfen yardım :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.