Şimdi Ara

Görev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video inceleme (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
21.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görev mars denmiş atmosferde yakıt bitmiş roket okyanusa düşmüş 1080pde o fps nedir oyle ya ben suan kullandıgım gtx670 ile o skorun %65 ini alıyorum
  • buradaki testler 1080p de değil yalnız
  • hocam 1080p ye aldıkları sahnelerde var ve titan sli 70 fpslerde geziyor
  • videooyu izlemedim ama işlemci sınırlıyordur mhz değerleri düşük çünki
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLiVa

Ben windows'un verdiği skoru merak ettim ya..
    Düşünsenizde 10 üstünden 8 puan verirmiş..

Hakikaten bunu bende merak ettim ama windows puanları 10 üstünden vermiyor 7.9 üzerinden veriyor :D
  • Şimdi bu parçalar ikince ele düşecek ya kaça verirsiniz bunları yanlız 5-10 yıl sonra eskiyince çöpe atmayın bana verin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay75

ZOTAC'a bravo donanım tedariği konusunda desteğini esirgemiyor bu tür etkinliklerde...bizim millet pro her konuda. adamlar hayal bütçeyle bir fantazi yapmış izleyin fikir edinin ama yoook ürik asit yarışı varken ne saygı duyacaksın....yazık yurdum insanına...

Katılıyorum adamlar zaman harcamış emek harcamış bize düşen saygı göstermektir. yurt dışında böyle uygulamalar çok kez yapılmakta olumsuz yorum yapanları anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akay75

ZOTAC'a bravo donanım tedariği konusunda desteğini esirgemiyor bu tür etkinliklerde...bizim millet pro her konuda. adamlar hayal bütçeyle bir fantazi yapmış izleyin fikir edinin ama yoook ürik asit yarışı varken ne saygı duyacaksın....yazık yurdum insanına...

Her alanda abi.
  • 16.000 lira vereceğine 4000 lira topla biraz daha performansla oynarsın gibi geldi bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodGave -- 18 Nisan 2013; 15:17:39 >
  • Sistemi kasaya koydunuz ama kasadaki halini ekrana vermediniz, Sistem emanet değilse :D hala biyerlerde duruyorsa kasadaki halinin de vidyo/fotoğraflarını paylaşabilirmisiniz?
  • bununla maryo oynamak lazım
  • Crysis 3ün ne kadar optimizasyon özürlüsü bir oyun olduğunu tekrardan görmüş olduk
  • Crytek'in her oyunu optimizasyon özürlüsüydü.
  • Emeğinize sağlık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ancak hayal olur zaten görüldüğü gibi. workstation ile oyun pcsi arasında gidip gelmiş. sonuç 2k da 20 fps. oyun için xenon hayalmiş bunu anladım ben

bu öpücük kime 41.50 @ fx57

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

DH'ye yakışan bir inceleme olmamış, para sınırı olmadıktan sonra herkes PC toplar. Bu sisteme mümkün olduğunca yakın performans veren ama çok daha uygun bir sistem toplamak önemli olan.

Hemen hemen katılıyorum.Bir donanıma mümkün olan en yüksek parayı verince zaten über bir sistem toplamış olursunuz aşağı yukarı.Bence yapılması gereken şey en yüksek performansı makul bir fiyat düzeyinde elde etmekti.

Ancak bu tarz abartılı girişimler de insanı heyecanlandırmıyor değil.Ekibi tebrik ediyorum.

Düzenleme:Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakacar -- 26 Nisan 2013; 11:17:12 >
  • Onun yerine 3970X ve 4x titan quad sli yapsaydınız keşke bakın hem iş hem de oyun dediniz 16000 tl araba parasına millet 3d oynarken siz 2k da çuvalladı neyse crysis 3 ün vampir gibi performans emdiğini de bilirdik ama 2k da böylesine olacak kadar da değil yani
  • Para sıkıyor mu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İntel Xeon Çift işlemcileri Server pc ler için değilmiydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

Onun yerine 3970X ve 4x titan quad sli yapsaydınız keşke bakın hem iş hem de oyun dediniz 16000 tl araba parasına millet 3d oynarken siz 2k da çuvalladı neyse crysis 3 ün vampir gibi performans emdiğini de bilirdik ama 2k da böylesine olacak kadar da değil yani

+ Sonsuz

Xeon çok saçma olmuş onun yerine bitane 3970x herşeye yeterdi onu alıp 4 tanede Titan SLI görseydik daha güzel olurdu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.