Şimdi Ara

Görev Mars: Bütçe 16000TL 'En iyi oyun sistemini topluyoruz' video inceleme (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
8
Favori
21.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrKira

quote:

Orijinalden alıntı: Barodius

Onun yerine 3970X ve 4x titan quad sli yapsaydınız keşke bakın hem iş hem de oyun dediniz 16000 tl araba parasına millet 3d oynarken siz 2k da çuvalladı neyse crysis 3 ün vampir gibi performans emdiğini de bilirdik ama 2k da böylesine olacak kadar da değil yani

+ Sonsuz

Xeon çok saçma olmuş onun yerine bitane 3970x herşeye yeterdi onu alıp 4 tanede Titan SLI görseydik daha güzel olurdu...

Dahası server da oyun mu oynanırmış bir düşün işyerinde render yaptığın veri işlediğin bilgisayarda crysis 3 oynar mı insan

• crysis'in optimizasyonun kötü olduğu belirtilmiş arkadaşlar tarafından, ne kadarda kötü olsa daha iyi grafikleri olan bir oyun yapılamıyor bunuda kabul etmek gerekir ayriyetten 2k çözünürlük hiç yabana atılacak birşey değil açıkçası ben pek şaşırmadım 20fps'lerde dolaşmasına.
  • Monitör çok güzel ama sanırım 3D desteği yok. Yok mu şöyle 2K+3D+120HZ bir monitör?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FyCum

crysis'in optimizasyonun kötü olduğu belirtilmiş arkadaşlar tarafından, ne kadarda kötü olsa daha iyi grafikleri olan bir oyun yapılamıyor bunuda kabul etmek gerekir ayriyetten 2k çözünürlük hiç yabana atılacak birşey değil açıkçası ben pek şaşırmadım 20fps'lerde dolaşmasına.

16000 TL cope gitti demektir o zaman.
  • bu kadar paraya böyle bir sistem kur yinede bi ton eleştiri al
  • super olmus cok keyif aldim izlerken aziniza saglik.

• Ellerinize sağlık , videoyu zevkle izledim.
  • aslında sistem oyun değilde 3D Render ve Animasyon işi ile uğraşan birisinin hayalindeki sistem olmuş :)

Cinebench ile herşey ortaya çıkar zaten 16Cores/32Threads ile puanı kaç sistemin?

2 işlemci / 16 çekirdek kullanıldığı zaman oyunlar henüz bunun için optimizasyonlu değiller.Cryengine 3 kullanan bir oyun için 4 çekirdekli 4 Thread yapan bir işlemci multi-threading için yeterlidir.Dual-Xeon yerine Core i7 3970X kullanılsa daha yüksek performans alınabilirdi oyunlarda.

• Xeonların ekran kartı ile bağlantısı çok hızlı diye biliyorum. Sadece tek çekirdek için performans düşük değil mi?
  • Ben klavyeye takıldım ya hangi marka o :D

• quote:

Orijinalden alıntı: microzift

Ben klavyeye takıldım ya hangi marka o :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neden Intel-Xeon-Processor-E5-2643-v2-25M-Cache-3_50-GHz kullandınız?
  • Para olunca insan ne yapacağını şaşırıyor ayrıca kasa seçiminiz burada amacınızı çok iyi belli etmiş

• 16000 TLye 5 gun ferrari kiralardiniz o daha cok tatmin ederdi

• Ferrari motorunu hacı murata koydunuz helal olsun..

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Çöp toplamışsınız 7990 çok daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağlam oyun sistemi kurmak ve onla oynamak gerçek bir oyun sever in işidir yani reklamcıların değil , bunu yine anlamış olduk
  • quote:Orijinalden alıntı: Speed-Step
    16000TL ile yola çıktık ve sizler için en iyi oyun ve iş sistemi bileşenlerini bir araya getirmeye çalıştık. Görev sonunda Çift İşlemcili 16 Çekirdek 32 İzlekli, 32GB Bellekli, Titan SLI'lı, Su soğutmalı ve SSD'li sistemimizi 2K monitör ile bir araya getirip Crysis 3 oynadık!

Sistemde Yer alan Parçalar (Fiyatlar Amerika fiyatları olup KDV Dahil değildir :D);

Intel Xeon E5-2660: 2X 1369$
    Asus ZP9E-D8 WS: 556$
    Corsair 32GB Vengeance: 220$
    Corsair Neutron GTX 240GB: 220$
    Corsair H100 Su soğutma: 2X 110$
    Corsair AX1200 Güç Kaynağı: 265$
    Zotac GeForce GTX Titan: 2X 1100$
    Western Digital 4TB Black: 300$
    Viewsonic 2770 LED: 750$
    Creative SoundBlaster ZXR: 250$ 

Bu sistemi çekilişle bir DH üyesine hediye edersiniz inşallah. "Çekilise katılmak istiyorum" şeklinde yaparsanız geniş bir katılım olur.

• benim pc, o videoyu çalıştırırken bile kasıyor
  • quote:Orijinalden alıntı: senersongur
    quote:Orijinalden alıntı: Speed-Step
    16000TL ile yola çıktık ve sizler için en iyi oyun ve iş sistemi bileşenlerini bir araya getirmeye çalıştık. Görev sonunda Çift İşlemcili 16 Çekirdek 32 İzlekli, 32GB Bellekli, Titan SLI'lı, Su soğutmalı ve SSD'li sistemimizi 2K monitör ile bir araya getirip Crysis 3 oynadık!

Sistemde Yer alan Parçalar (Fiyatlar Amerika fiyatları olup KDV Dahil değildir :D);

Intel Xeon E5-2660: 2X 1369$
    Asus ZP9E-D8 WS: 556$
    Corsair 32GB Vengeance: 220$
    Corsair Neutron GTX 240GB: 220$
    Corsair H100 Su soğutma: 2X 110$
    Corsair AX1200 Güç Kaynağı: 265$
    Zotac GeForce GTX Titan: 2X 1100$
    Western Digital 4TB Black: 300$
    Viewsonic 2770 LED: 750$
    Creative SoundBlaster ZXR: 250$ 

Bu sistemi çekilişle bir DH üyesine hediye edersiniz inşallah. "Çekilise katılmak istiyorum" şeklinde yaparsanız geniş bir katılım olur.

Valla milletin klavyesine suikast düzenlerim ve çekilişe bir tek ben katılırım

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.