Şimdi Ara

Görev Yöneticisi Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görev yöneticisi açılmıyor aldığım hata:

• Combofix yada malwarebytes ile taratın düzelir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

Combofix yada malwarebytes ile taratın düzelir...
    UFAK TEFEK VİRÜSLERDEN DOLAYI BU HATAYI VEREBİLİYOR "MALWERE BYTES" PROGRAMI İLE TARAMA YAPTIRIN DÜZELİR.
  • Virüs taraması yapın arkadaşların dedigi gibi olmazsa Advanved system care kurun programın alet çantası bölümünde bu sorunu çözecek secenek var.
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    KasperSky kullanıyorum bilgisayarı tarattım bir şey olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDrayS

KasperSky kullanıyorum bilgisayarı tarattım bir şey olmadı.
    Kaspersky olmaz, onu geçici olarak devre dışı bırakın, combofix indirip çalıştırın, bu kadar. eğer windows 8 kullanıyorsanız malwarebytes indirip kurup sistemi taratın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 21 Mayıs 2015; 16:57:34 >
    Evet dostum Win 8 x64 kullanıyorum dediğini yaptım da değişen bir şey olmadı.
  • Elodea101 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz program geliştirici site tarafından kaldırılmış.
  • TheDrayS kullanıcısına yanıt
    mesaj attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elodea101

mesaj attım
    Grup İlkesinde şu konuma gelip (resimde), " Görev yötecisini devre kaldır " seçeneğini devre dışı yapın.

• Dostum belirttiğin yolu bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebru Borhan

Bu mesaj silindi.
    Çalıştır'ı açın (Windows tuşu + R) --> gpedit.msc yazın --> açılan pencerede (resimde görünen bölüme gelin) geçerli ayarı devre dışı yapın.
  • TheDrayS kullanıcısına yanıt
    regedite girdikten sonra aşağıdaki anahtara kadar gelebilirseniz orada Disable TaskMGR diye bir anahtar olması lazım. onun üzerine tıklayıp değerini 0 olarak değiştirin. sonra PC yi yeniden başlatıp sonucu yazabilirseniz sevinirim.

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Win­dows\CurrentVersion\Policies\System
    Dostum zaten değer "0" da.
  • Windows yolu bulamıyor :/
  • quote:

Windows yolu bulamıyor :/
    Güncel
  • quote:

Güncel

Alıntıları Göster
    çalıştır sekmesinden msconfig yazıp ilk açılışta çalışan programlara bakabilirmisiniz? orada başlatma tabına gelip hangi programların çalıştığına bakabilirseniz hatta resim ekleyebilirseniz sevinirim.
     Görev Yöneticisi Açılmıyor Görev Yöneticisi Açılmıyor Görev Yöneticisi Açılmıyor Görev Yöneticisi Açılmıyor Görev Yöneticisi Açılmıyor
     Görev Yöneticisi Açılmıyor Görev Yöneticisi Açılmıyor Görev Yöneticisi Açılmıyor Görev Yöneticisi Açılmıyor Görev Yöneticisi Açılmıyor

• quote:

sizin başlangıç öğeleride görünmüyor. peki denetim masasından kullanıcı hesaplarından yeni bir kullanıcı ekleyebilirmisiniz? yönetici olarak ekleyip onunla oturum açtığınızda sorun olup olmadığına bakabilirmisiniz?

• Malwarebytes Anti Malware ile tam tarama yapın. El ile yollar denemeye gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.