Bildirim
Görev Yöneticisi Açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Combofix yada malwarebytes ile taratın düzelir... -
UFAK TEFEK VİRÜSLERDEN DOLAYI BU HATAYI VEREBİLİYOR "MALWERE BYTES" PROGRAMI İLE TARAMA YAPTIRIN DÜZELİR.quote:
Orijinalden alıntı: dj_mero
Combofix yada malwarebytes ile taratın düzelir... -
Virüs taraması yapın arkadaşların dedigi gibi olmazsa Advanved system care kurun programın alet çantası bölümünde bu sorunu çözecek secenek var. -
KasperSky kullanıyorum bilgisayarı tarattım bir şey olmadı. -
Kaspersky olmaz, onu geçici olarak devre dışı bırakın, combofix indirip çalıştırın, bu kadar. eğer windows 8 kullanıyorsanız malwarebytes indirip kurup sistemi taratın.quote:
Orijinalden alıntı: TheDrayS
KasperSky kullanıyorum bilgisayarı tarattım bir şey olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_mero -- 21 Mayıs 2015; 16:57:34 > -
Evet dostum Win 8 x64 kullanıyorum dediğini yaptım da değişen bir şey olmadı. -
Dediğiniz program geliştirici site tarafından kaldırılmış. -
mesaj attım -
-
Dostum belirttiğin yolu bulamadım. -
Çalıştır'ı açın (Windows tuşu + R) --> gpedit.msc yazın --> açılan pencerede (resimde görünen bölüme gelin) geçerli ayarı devre dışı yapın.quote:
Orijinalden alıntı: Ebru Borhan
Bu mesaj silindi. -
regedite girdikten sonra aşağıdaki anahtara kadar gelebilirseniz orada Disable TaskMGR diye bir anahtar olması lazım. onun üzerine tıklayıp değerini 0 olarak değiştirin. sonra PC yi yeniden başlatıp sonucu yazabilirseniz sevinirim.
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System -
Dostum zaten değer "0" da. -
Windows yolu bulamıyor :/ -
Güncelquote:
Windows yolu bulamıyor :/ -
çalıştır sekmesinden msconfig yazıp ilk açılışta çalışan programlara bakabilirmisiniz? orada başlatma tabına gelip hangi programların çalıştığına bakabilirseniz hatta resim ekleyebilirseniz sevinirim.quote:
Güncel
Alıntıları Göster -
-
-
Malwarebytes Anti Malware ile tam tarama yapın. El ile yollar denemeye gerek yok.
Benzer içerikler
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- oyunu tam ekran yapma
- monitör açılmıyor
- wifi güçlendirici tavsiye
- bu uygulama bilgisayarınızda çalışamıyor
- komut istemi
- mavi ekran hatası
- hoparlörden ses gelmiyor
- bilgisayar hızlandırma
- silinen dosyaları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X