selamlar arkadaşımın bilgisayarında görev yöneticisine girmeyi deneyince yönetici tarafından devre dışı bırkaılmıştır hatası veriyodu. 3-4kez format attım . externalı bağlayınca direk giriyor antivirüs kurmaya izin vermiyor. başka nod32 kurulu bilgisyara bağladım bu hddyi fakat nod bile işe yaramadı bu bilgisayarada girdi virüs .nasıl temizleneceği hakkında bilgisi olan varmı ? tşk
format attıktan sonra yine aynı hatayı weriomu ?
externalda var şuanda virüs. usb bellektede var format atsamda bunlardan b irini bağlayınca hemne bulaşıyo. nod 32 kurdum sonra bağladım işe yaramadı
quote:
Orjinalden alıntı: waytek
externalda var şuanda virüs. usb bellektede var format atsamda bunlardan b irini bağlayınca hemne bulaşıyo. nod 32 kurdum sonra bağladım işe yaramadı
USB bellek biçimlendirme yap herşeyi temizle c dışında başka harddisk bölümü war mı ordada virüs olabilir format atınca onun içine gir içinde programları yükleme hemen bi antivirüs yazılımı ile tarama yaparak virüsü silmeye çalış...
aynisini yaptım 2antivirüste işe yaramadı. baska bi ayarları var bunun regeditten fakat regedite de girilmiyo
Combofix'i indir ve aç kendi haline bırak, İlk işlemi onunla yap . Sonra Spyware Doctor'u kur onunla tarat . Sonra avira'ı kur bütün tarama ayarlarını aç tarat .