Şimdi Ara

görev yöneticisi ve regedit yöneticiniz tarafından devre dışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepinize öncelikle iyi geceler.bugün farkettiğim yukarıda da yarım yamalak yazdığım hata yüzünden, bilgisayarımı formatladım.tam herşey güzel giderken, avira free virüs yükleyip en azından virüs programı da edinmek istedim.yüklemeye kalktığımda bilgisayarım yine aynı hatayı vermeye başladı.tam anlamıyla çıldırmak üzereyim.sitelerde ne dendiyse hepsini yaptım.ama yok hiçbir şekilde kurtulamıyorum.dediğim gibi formatta ama olmadı nedir bu lütfen yardım edin.bunu çözemeden bu gece uyku yok bana!!

• win32/sality virüsü yemişim en azından onu çözdüm arkadaşlar.yalnız bnm bilgisayarda nasıl bir etki yaptıysa güvenli modlara bile giremiyorum.yeni format atmıştım çıldırıcam yaaa.yok böyle birşey!!söylenen bütün yöntemleri denedim.virüsün kendisini silmem için gerekli dosyalar olduğu zaman onları bile download ettirmiyor online virüs taramalarına girişi engelliyor bu nedir yaa!!;(;(;(;(
  • bu virüs rootkit tir çok felaket bi virüs av sitelerini engelleyip ordan download yapmanı engeller antirootkit'lerle tarama yaptırabilirsin genelde exelere bulaşıyodu sanırım spyware doctor temizlior ama premium bulman lazım dostum
  • exe lere bulaşmışsa yeniden format gerekecek :)
    msconfig komutuyla açılan programlara bak şüphelendiklerini.. xp cdsi ile dos modunda açarak sil..
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.çözümü gece araya araya buldum gibi.önce bi dosyayla tarattım sonra online olarak panda dan tarattım daha yeni bitti tarama.şu anda sorun yok gibi gözüküyor.hayırlısı bakalım.görev yöneticisi ve regeditte açılıyor ama hala şüpheliyim.
  • Microsoft Security Essentials gayet güzel temizliyor sality virüsünü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.