Bildirim
Görev yöneticisinden oyunun önceliğini 'gerçek zamanda' yapmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://www.teknobaz.com/2007/11/07/windows-xp-gorev-yoneticisi-islemlere-oncelik-atayin/
Burada anlatıldığına göre yapmamamızı öneriyor. -
Sorun çıkmıyorsa bilgisayara zararı olmuyor.Sadece işlem önceliğinden dolayı diğer işlemlere zaman ayıramayıp kilitlenmesi mümkün. Tabii arkadaşın performansı farkediyorsa işlemcisinin kullandığı sisteme göre düşük olmasıda muhtemel. Yeni sistemlerde işlem önceliğini yükseltmek fark oluşturmayacaktır. -
Önceden başka bir oyunda yapmıştım aynı şeyi ancak o oyunun grafikleri vb. çok daha gelişmişti ve o zaman laptop kilitlenmişti,yeniden başlatmak zorunda kalmıştım ancak bunda böyle bir şey olmadı.Sadece bazen küçük takılmalarda oyunun sesinde bir gariplik olabiliyor ancak bunun dışında oyunu daha rahat,daha yüksek fps ile oynuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 7 Temmuz 2011; 1:47:10 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- eventsetinformation yordam giriş noktası advapi32.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı
- iki modemi birbirine bağlamak
- excel arapça oldu
- yüksek güçlü usb cihazı takıldı sorunu
- oem açılımı
- bilgisayardan ses gelmiyor
- telefon neden ısınır
- silinen dosyaları geri getirme
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X