Şimdi Ara

Gorevli Barkodumu Yirtti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinav gorevlisi cografya barkodumu cekerken yirtti. Yirtildiktan sonra da bir sey olmaz diyip yapistirdi listesine. Ama barkodun okuyabilecegi sekil degil. Neyse o an zaten bir an baya korktum, telasliydim. Neyse o telasla kitapcigin imza kismini doldurdum mu, bilmiyorum? Osymyi aradim dilekce yazip her seyi anlatin dediler...
    Bu osym dilekce olayiyla ilgili tecrubesi olanlar yazmis ya da yazacak olanlarin yorumlarini bekliyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up+

• ÖSYM'ye telefon et en iyi bilgiyi onlardan alirsin burda kim ne derse tahmin olmaktan öteye gitmez.
  • ÖSYM ye gidip konuş.
  • tekrar aradim ayrintili bilgi istedim. barkod size bir sorun cikarmaz o kesin cozulur dediler ama imzayla ilgili bir sey demediler. Ayrintili bir dilekce yazip hemen yarin yollayacagim tesekkurler...

• kafana takma imza işi de çözülür. öyle çok adam var unutup imza atmayan. Eğer Ankara'da ise öveçler de ÖSYM binası var oraya git yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

kafana takma imza işi de çözülür. öyle çok adam var unutup imza atmayan. Eğer Ankara'da ise öveçler de ÖSYM binası var oraya git yarın.

ankarada degilim am en hizlisiyla taahhutlu yollayacagim sakaya gelmez..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikis aldirirken aciyormu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul'da falan da var ÖSYM merkezi. Bence atla gel Ankara'ya. bu iş şakaya gelmez. 1 günde halledersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.