Bildirim
Görsel içerik hazırlama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
cs adobe un fotoşopunda -
quote:
Orijinalden alıntı: InsignAce
cs adobe un fotoşopunda
hazır olarak bulabileceğim bir program vs yok mudur ? -
vardırda kim bilir nerede -
Hazır bulamazsın kendin çizmen gerek yada hazır görsellerle kendin özgün bir kompozisyon hazırlamalısın.
Grafikerim diyebilirim kendime,istersen hazırlayabilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HEISENBERG
Hazır bulamazsın kendin çizmen gerek yada hazır görsellerle kendin özgün bir kompozisyon hazırlamalısın.
benim anlamadığım şu ki bu kadar görsel içerik var hepsi çizim mi .
dostum sağol ama ben bir çok istiyorum bilgi veren bir sistem olacağı için sürekli gerekicek. 1 veya 2 değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: rey-rey
quote:
dostum sağol ama ben bir çok istiyorum bilgi veren bir sistem olacağı için sürekli gerekicek. 1 veya 2 değil.
E yani gökten düşmüyor bunlar :) Bir grafik tabletin varsa her şey mümkün.
Program olarak sana illustrator yada corel draw önerebilirim.Basit programlar ama öğrenmek gerek iyice.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: rey-rey
quote:
dostum sağol ama ben bir çok istiyorum bilgi veren bir sistem olacağı için sürekli gerekicek. 1 veya 2 değil.
E yani gökten düşmüyor bunlar :) Bir grafik tabletin varsa her şey mümkün.
Program olarak sana illustrator yada corel draw önerebilirim.Basit programlar ama öğrenmek gerek iyice.
eyvallah
daha önce goanimate diye birsitede görmüştüm hazır bir çok ürün var ve onlardan animasyon yapıyorsun.
bunun da olabileceğini tahmin ettim ama yanılmışım :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X