Şimdi Ara

Görseller'deki Resimler Gözükmüyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Opera 10.60 ve IE 8 kullanıyorum.

İşletim sistemim Windows 7 Ultimate N sürümü. Google'da herhangi bir resm taramak için Görseller'i tıkladıktan sonra aramak için birşey yazıyorum resimler gözükmüyor. Aşağıdaki resimde de belirttiğim gibi..

Acaba sorun nereden kaynaklanıyor olabilir ?

Görseller'deki Resimler Gözükmüyor ?

• yanılmıyorsam bu flash player yüklü olmadığı zaman oluyordu...
  • Flash player güncelle veya kullandığın tarayıcının özel eklenti eksikliğinden de olmuş olabilir.
  • eklenti eksikligi var google chrome yukle bence hem ikisinden de hizli ve kullanisi gayet rahat ve basit

Ayarlardan yapabilirsin
  • Sitelerdeki bütün flash içeriklerini doğru olarak çalıştırıyor fakat sadece görsellerdeki resimler çıkmıyor.

Chrome kurdum sonuç aynı.
    Flash Player - Adobe AIR - Shockwave Player vardı hepsini kaldırıp sadece Flash Player'ın son sürümünü kurdum ve sonuç yine aynı..
  • Aynı sorun uzunca bir zamandır bende de vardı. ben türkiyedeki google sitelerindeki yavaşlığa bağladığımdan araştırmamıştım, heralde bu da yasaklı iplerden diye düşünüyodum. fakat bugün internette araştırdım ve sorunun modem ayarlarında, firewall ile ilgili olduğunu buldum. modem ayarlarında firewall kapalı yapınca resimler yükleniyor, hem de saniyesinde.

ayrıca bende google map te çoğunlukla açılmıyordu, ya da bi kısmı açılıyodu, bi kısmı açılmıyordu, bu da firewall kapalı yapınca düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorhan

Aynı sorun uzunca bir zamandır bende de vardı. ben türkiyedeki google sitelerindeki yavaşlığa bağladığımdan araştırmamıştım, heralde bu da yasaklı iplerden diye düşünüyodum. fakat bugün internette araştırdım ve sorunun modem ayarlarında, firewall ile ilgili olduğunu buldum. modem ayarlarında firewall kapalı yapınca resimler yükleniyor, hem de saniyesinde.

ayrıca bende google map te çoğunlukla açılmıyordu, ya da bi kısmı açılıyodu, bi kısmı açılmıyordu, bu da firewall kapalı yapınca düzeldi.

drorhan usta bende aynı problem vardı senin sayende çözdüm modemin firewall ini kapatmanın bi zararı olurmu tesekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazen 64 Bit sistemlerde explorer 64 bit gezinirken bu tarz şeyler olabiliyor, flash player eklentisini 64 bit için de 32 bit için de yüklemiş olmanız gerekir. Flash player düzgün bir şekilde yüklüyse drorhan'a katılıyorum muhtemelen firewall güvenlik ayarlarınızdan kaynaklanıyordur ama firewall'ı devre dışı bırakmak da pek akıllıca olmaz. Windows güvenlik duvarını kullanıyorsanız ayarları varsayılanlara getirebilirsiniz ya da örneğin bir anti-virüs yazılımının sağladığı firewall özelliğini kullanabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.