Bildirim
Görülmemiş Duyulmamış Bir Sorun Daha.
Stanley Trigger Action Termos Bardak, 0.47 lt : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B08THQ7LZC?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaslar sorunla ilgili tahminleriniz varmi -
valla bendede olduydu sorun genelde
telefonun arkasındaki siyah kısmı söküp oradaki bikaç vidayı gevşeterek giderilebiliyormuş bana geleni sahibi açmamı istemediğinden deneyemedim bu yüzden kesin çözümmü bilemiyorum dene istersen ama garantisi yok..:) -
peki turbo simden olabilirmi ? veya sim karttan ? -
Yokmu Bılen Yaw. -
Dakika opsiyonunu degistirince, kapanma da buna gore paralel mi gidiyor? -
Tuş kilidi 1 dakka sonra devreye girince şebekede gıdıyor, tuş kılıdını kaldırınca sebekeyı arayıp buluyor. -
Benim de sorum suydu, eger tus kilidini 2 dakika yaparsaniz da 2 dakika sonra ayni sey oluyormu. Ya da 3 dakika? -
Evet Oluyor. -
Yani tus kilidi kac dakikaysa o sure sonunda hat kesiliyor dogru anliyor muyum?
Eger boyle ise .plist dosyalariniz bence bozulmustur. Restore etmek en mantikli cozum gibi geliyor. -
Forumlarda okudum ıkı uc kısıdede aynı sorun varmıs ama cozumlerı yazmamıslar restore yapanlar olmus ama cozum bulamamışlar. -
Hocam baska önerisi olan yokmu yaw. -
Yaw Arkadaslar Yokmu bılen veya bir ööneri getirecek olan. -
sim kartın eski veya yıpranmış ise olabilir.benim arkadaşta da oldu avea hattında simkartını yeniledik düzeldi...eğer olmazsa bu yöntem restore yolu gözüküyor gibi... -
Sorun Bu sekıldemıydı pekı -
hemen hemen aynı...onunkinde çekiyo gösteriyor ama ulaşılamıyordu ve tuş kilidinden birkaç saniye sonra no service yazıyordu... -
Evet aynen tus kılıdı devreye gırınce ulasılamıyor. bi değiştirim simi inşallah olur yoksa tel elımde patladı. -
inşallah olur arkadaşım.... -
walla bu sorunu eynen bende yaşıyorum ne olacak bizim halimz bilmiyorum ama restore kurtarır gibi.inşallh -
Arkadaslar tus kilidine girince sebeke gitmesinin cozumunu buldum.
assagidaki linkten JohnTool-0.1 dosyasını indirin sonra winscp ile bu programı applications içinde bulunan summord klosorunun ıcınde ındırdıgınız rarlı dosyayı acıp kopyalayn sonra cıhazı acın kapatın tamamdır.
http://ericasadun.com/ftp/Misc/JohnTool/HEADER.html
Benzer içerikler
- airpods cızırtı sorunu
- no caller id ne demek
- upcall rahatsız etme modu çalışmıyor
- gittiğin yolu kaydetme programı
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- realme c55 ne zaman çıktı
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- ipad mini 7 fiyat
- telefon işlemci sıralaması
- macbook pro yurtdışı fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X