Görünmezliği sağlayacak madde geliştirme yönündeki başarılı çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Haberin devamı içinhttp://nanoteknolojinedir.com/?p=1687
quote:Orijinalden alıntı: Kamikaze57aklıma crysistaki görünmezlik pelerini geldi.Bunu giysen normal adamdan daha fazla dikkat çekersin.
quote:Orijinalden alıntı: Kamikaze57aklıma crysistaki görünmezlik pelerini geldi.Aklıma Harry Potter'daki görünmezlik pelerini geldi.
quote:Orijinalden alıntı: MütercimAklıma Harry Potter'daki görünmezlik pelerini geldi.Alıntıları Göster Aklıma bizim evdeki zeytinyağlı dolma geldi.
quote:Orijinalden alıntı: MütercimAklıma Harry Potter'daki görünmezlik pelerini geldi.Alıntıları Göster Aklıma bunu giyip kızları dikizlemek geldi, niye benim aklıma hep böyle şeyler geliyor lan yoksa ben abazanmıyım
quote:Orijinalden alıntı: cagin08Aklıma bizim evdeki zeytinyağlı dolma geldi.Alıntıları Göster Aklıma Hermonie'nin kılları geldi.
quote:Orijinalden alıntı: cagin08Aklıma bizim evdeki zeytinyağlı dolma geldi.Alıntıları Göster Aklıma tarladaki iş makinesi geldi..
quote:Orijinalden alıntı: mehmet_$ Aklıma bunu giyip kızları dikizlemek geldi, niye benim aklıma hep böyle şeyler geliyor lan yoksa ben abazanmıyım Benimde aklıma bu geldi ve yolda giderken bir apaçiye çok sert bir tokat atmak
quote:Orijinalden alıntı: DHF_ViperBu mesaj silindi.Alıntıları Göster Bu şey çıkalı neredeyse yıl oluyor ama.
quote:Orijinalden alıntı: windsurfquote:Orijinalden alıntı: cagin08 Aklıma bizim evdeki zeytinyağlı dolma geldi. Bu daha iyiAlıntıları Göster Yaktım baba çıranı.
quote:Orijinalden alıntı: Walter HeisenbergYaktım baba çıranı.Alıntıları Göster Aklıma bi bok gelmedi.
quote:Orijinalden alıntı: L[e]gi0nAklıma bi bok gelmedi. Alıntıları Göster Ben de pelerin BİM'e geliyor sandım.
quote:Orijinalden alıntı: L[e]gi0nAklıma bi bok gelmedi. Alıntıları Göster Bizimkiler bunu yıkayıp ütülemeye kalkar mundar olur pelerin
quote:Orijinalden alıntı: deniz6 Bizimkiler bunu yıkayıp ütülemeye kalkar mundar olur pelerin işte bu süperdi