Arkadaşlar oyunda 10dk geçmiyorki böyle görüntüsü bozuluyr.Adam gibi oynayamadım oyunu.Hatta düzelmiyor diye silkroadın sitesindeki GeForce WinXp driverini bile yükledim.Ama çözülmedi.Bir bakar mısınız?
sana bi şey diyebilirim bu konu hakkında eğer ayarlardan görüntü kalitesi yüksekse düşür bide öyle dene bakanm
quote:
Orjinalden alıntı: XxDesperadoxX
sana bi şey diyebilirim bu konu hakkında eğer ayarlardan görüntü kalitesi yüksekse düşür bide öyle dene bakanm
/>
/>
/>
Görüntü en düşükteydi.Ayrıca küçük hatalarda ayarları değiştirince biraz düzeliyo belli bi zaman sonra yine çıkıyor.Ama bundaki hata hiç düzelmiyo :( Kapıyorum mecbur..
Başka bir fikri olan yok mu arkadaşlar?10dk da bir böyle oluyor kapamak zorunda kalıyorum.Kaç gündür adam gibi oynayamadım
Sorun ekran kartında olabilir.İster format at bi dene belki düzelir.İster bir bilgisayarcıya göster ekran kartına baksın..
Görüntü bozulduğunda ayarlara girip çözünürlüğü bir kademe düşür(onayla) sonra eski haline getir geçici olarak çözüm olcaktır.Ekran kartının aşırı ısınması,bozuk veya yetersiz kalmasıda bu soruna yol açabilir.
Bence tek nedeni ekran kartın. Bozuk yada fazla ısınıyor. Garantisi varsa ona bi baktırabilirsin
aynı şey bendede oluyordu.formata gerek yok.görüntü bozulduğunda options a gir orda ekran boyutunu biraz düşür mesela 800*600 gibi değiştirdikten sonra comfirme bas görüntünün düzeldiğini farkedeceksin.gene options a gir ve eski boyutuna getir güzel güzel oyna
bence ekran kartına bi baktır düşük ise görüntü bozukluğu ayararından bit i 1 kademe indir
EKran kartı düşük yükseltirirsen düzelir
bende de arasira oluyor ama yeni client geldiinden beri bi kere oldu düzelit insallah goruntu kalitesini dusur kardes ole de pek zewkli olmuyor ama napalim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme