Şimdi Ara

Görüntü Bozukluğu!Düzeltemedim..:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda 10dk geçmiyorki böyle görüntüsü bozuluyr.Adam gibi oynayamadım oyunu.Hatta düzelmiyor diye silkroadın sitesindeki GeForce WinXp driverini bile yükledim.Ama çözülmedi.Bir bakar mısınız?

http://img341.imageshack.us/my.php?image=sro2007072602101638qt3.jpg

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler..Saygılar

• sana bi şey diyebilirim bu konu hakkında eğer ayarlardan görüntü kalitesi yüksekse düşür bide öyle dene bakanm

• quote:

Orjinalden alıntı: XxDesperadoxX

sana bi şey diyebilirim bu konu hakkında eğer ayarlardan görüntü kalitesi yüksekse düşür bide öyle dene bakanm

/>

/>

/>

Görüntü en düşükteydi.Ayrıca küçük hatalarda ayarları değiştirince biraz düzeliyo belli bi zaman sonra yine çıkıyor.Ama bundaki hata hiç düzelmiyo :( Kapıyorum mecbur..

• Başka bir fikri olan yok mu arkadaşlar?10dk da bir böyle oluyor kapamak zorunda kalıyorum.Kaç gündür adam gibi oynayamadım
  • Sorun ekran kartında olabilir.İster format at bi dene belki düzelir.İster bir bilgisayarcıya göster ekran kartına baksın..
  • Görüntü bozulduğunda ayarlara girip çözünürlüğü bir kademe düşür(onayla) sonra eski haline getir geçici olarak çözüm olcaktır.Ekran kartının aşırı ısınması,bozuk veya yetersiz kalmasıda bu soruna yol açabilir.
  • Bence tek nedeni ekran kartın. Bozuk yada fazla ısınıyor. Garantisi varsa ona bi baktırabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aynı şey bendede oluyordu.formata gerek yok.görüntü bozulduğunda options a gir orda ekran boyutunu biraz düşür mesela 800*600 gibi değiştirdikten sonra comfirme bas görüntünün düzeldiğini farkedeceksin.gene options a gir ve eski boyutuna getir güzel güzel oyna
  • bence ekran kartına bi baktır düşük ise görüntü bozukluğu ayararından bit i 1 kademe indir
  • EKran kartı düşük yükseltirirsen düzelir
  • bende de arasira oluyor ama yeni client geldiinden beri bi kere oldu düzelit insallah goruntu kalitesini dusur kardes ole de pek zewkli olmuyor ama napalim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.